|
|
|
Re:Din lumea sportului .... 3 Years, 8 Months ago
|
|
timisoara wrote:
QUOTE: o victorie nu ne mai ajuta la nimic, poate un coeficient bun pentru preliminariile celui european.
plus moralul timisorene,,plus moralulll!
dar,asta e fotbalul
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
|
|
|
castiguri cristea si roman,catdespre joc,ma luat somnul,suntem varza.
daca stam sa ne gandim,niciodata nu am avut in preliminare,nici un meci acasa castigat,asta spune tot,o mentalitate pur romaneasca,daca nici pe astia nu suntem in stare sa castigam,atunci pe cine??
ma intreb cat se va termina cu faroe??
sincer dezamagit de acest meci,dar placut impresionat de cei doi,mai ales roman
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
s-a ispravit! da si pentru moral, dar uita ca nu am scapat de o slabicuine, o boala a noastra, asa vad eu, conducem si ne lamentam. Na asta e! la Belgrad tot egal e, nush daca s-a terminat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ufff,am scapat,sper ca in stilul asta sa nu iesim din grupa a doua valorica,asta ne`ar mai lipsi.
nu inteleg de ce oare si la nivel de club cat si la nationala,in ultima vreme ne multumim cu putinul,adica dam un gol si apoi bagam dorselul in poarta si tinem de rezultat??ce am fost si ce am ajuns
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pai e cum zici emiliano, mentalitatea, lipseste adevarata disciplina si seriozitate, noi tot timpu' castigam ceva, cativa jucatori un antrenor, dar ratam calificari pe banda rulanta, se stupid  )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Partea proasta,dpmdv,este ca nici macar nu mai incerc aceeasi senzatie de parere de rau si amaraciune ca acu' ceva ani,la un asa joc/rezultat.
Asta cred ca a pierdut enorm fotbalul romanesc,starea de lehamite a suporterilor!-impusa de jocul lor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aceeasi atitudine si din partea mea, dar am sperat franta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
si mai avem o problema,nu vine nimeni din spate,iar cei care ii avem nu fac jocuri bune mereu,deci sincer sa fiu,nici capelo nu ar scoate nationala din acest impas.
va mai aduce`ti aminte cum desfintam austria iar pe feroe ii spulberam cu 7,8,.. la 0???sau pe greci,bulgari...,acum abia reusim sa batem feroe,asta nu inseamna ca ele au crescut ci doar ca noi am scazut din toate punctele de vedere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma gandesc cat o sa tina 'boala' asta, dupa 2000, avem 9 ani, si evolutii f slabe, cat????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mda,Razvan se pare ca o i`a pe urmele lui tasu,ma socat,oboseala dupa meciul cu franta,dar ce mama masii,astia care joaca sunt amatori din divizia a treia???
se cam balbaie razvanica,plus ca acum a recunoscut ca se sfatuieste cu tasu,pana acum spunea ca nu,aveam o alta impresie despre el... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|