|
|
|
Re:Din lumea sportului .... 3 Years, 7 Months ago
|
|
acu am vazut si eu rezultatul, rushinik, oricum. 
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
|
|
Eu zic ca-i frumos  ...a revenit si a castigata Italia 3:2
77' [1 - 2] A. Gilardino
80' [2 - 2] A. Gilardino
90' [3 - 2] A. Gilardino
Romania a castigat 3:1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Forza di la squadra azzurra, da fain, am castigat cu Feroe, suntem in urna a doua, dar nu datorita victoriei, am mai ratat inca o calificare, rushinik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oooooo Poli Timisoaraaa... cine e primul, cine, ee, Poli - Ceahlaul 6-0, ce meci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mda,nu aveai prea multe pretentii de la ceahlaul,am vazut meciul,bang doua boabe in primele 5 minute si gata,au cazut de tot nemtenii,insa sa va vedem intr`un meci mai tare,poate saptamana viitoare cu CFR ar fi momentul sa aratati ca sunte`ti o echipa mare,valoare este,jucatori buni aveti,mai trebuie sa o mai si aratati,mult succes,chiar daca sunt stelist,am tinut mai tot timpul cu poli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apreciez solidaritatea  . Poli a fost favorita certa si era de asteptat sa castige partida. Ce s-a intamplat insa e revenirea la forma pe care toti o asteptam de mult, un joc ofensiv si multe goluri. Vin meciuri grele si sper sa iesim cu capul sus. Azi nu aveti meci usor la Iasi, mult succes.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sincer nu ma mai trage ata,de cand acest handicapat jigneste fostele glorii si mai ales pe Alexandrescu,o icoana a fotbalului romanesc,deja imi este scarba,vb lui Boloni:"iubesc Steaua,dar nu Steaua de azi"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re:Din lumea sportului .... 3 Years, 6 Months ago
|
|
|
cateodata cred ca suntem asa prosti ............noi ca romani.......ma scuzati dar ma intelegeti ca is si eu roman............in seara asta morosanu la batut pe myghty mo ....decizie controversata zic unii.....eu nu is de acord.......si publicu la fluierat in tara noastra............daca te uiti in istorie cat am mai fost furati noi de toti in toate sporturile si totusi nu mi aduc aminte sa ii fi fluierat cineva mai ales a lor......am deschis un topic pe faza ca I LOVE UK OR I LOVE MONEY si incep sa ma fortez sa iubesc uk.............ma gandesc saracu morosanu a castigat si el o lupta si lumea il fluiera.............pacat........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel,nu mai fi suparat sau socat de ce se intampla in lumea sportului din ro,asta este societatea si mentalitatea romaneasca,sa nu uitam cand joaca nationala de fotbal ce se intampla,cand suporterii stelei de ex,ii huiduie pe cei de la dinamo sau rapid si vice aversa,chiar daca ei joaca ptr nationala.
eu unul m`am distantat de lucrurile astea,nici nu mai sufar,sunt deja lucruri "normale" ptr romani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel,bietu Morosanu s-a batut cu un animal care era de ori cat el.iar sansele lui la casele de pariuri era doar de 10%.Romanu s-a asteptat sa vada o lupata nu sa-l vada cum face pasu-n spate tot timpul si cum se apara.Daca sarea la bataie cum ar fi vrut sala de-i prinsea ala o palma era totul gata,ai vazut ce s-a intamplat in runada a2a cand l-a atins un pic.Nationala nu mai are jucatori pot ei sa aduca ce antrenori vor ca tot de la televizor vom vedea marile competitii,trebuie sa le tinem pumnii echipelor care ne reprezinta in Europa indiferet de coloare.
La mondialele de la gimnastica am luat locul 3 pe natiuni cat s-a scris o zi,cat s-a scris despre Dragulescu cand a avut probleme familiale saptamani de ce pt ca nu stim sa apreciem ce avem si nici sa primim
|
|
|
|
|
|
|
|
|