Buna din nou,
V-as ruga mult sa ma sfatuiti, sunt confuza si nedumerita. V-am mai cerut sfaturi si in trecut cand am aplicat pentru yellow card ca student si m-au ajutat enorm.
Am terminat NVQ in childcare de curand iar la sfarsitul lui iulie imi expira cele 4 luni de gratie care mi-au dat dreptul sa lucrez full-time de la terminarea NVQ-ului. Lucrez full-time momentan. Nu am reusit sa-mi fac programare la Croydon sa aplic pentru blue card asa ca m-am hotarat sa trimit aplicarea prin posta la sfarsitul lui iulie, cand implinesc un an de cand lucrez.
Stiu ca trebuie sa continui ca student ca sa pot lucra in continuare dar nu mai pot face alt NVQ (am terminat level 3), si de aceea vreau sa ma inscriu la universitate care incepe in octombrie. Intrebarea mea este, din august si pana in octombrie, am voie sa lucrez? Daca trebuie sa trimit yellow card-ul prin posta atunci cum pot continua ca student si sa am drept de munca part-time? Daca nu continui ca student, ce statut am eu pana imi vine blue cardul?
Universitatea e in childcare, iar eu lucrez in domeniul asta, oare voi avea voie sa lucrez full-time ca atunci cand am facut NVQ-ul?
Am trimis email la Home Office si le-am pus aceleasi intrebari dar nu mi-au raspuns la toate intrebarile, asa ca nu stiu ce sa fac
Va multumesc din suflet!