Susţinător principal

Divertisment

- Despre Noi -
  Contact
  Servicii
  Portofoliu
  Echipa

- Util -
  Ghidul Noului venit
  Ghidul romanului in UK
  Drepturi in UK
  Institutii romanesti
  Organizatii
  Biserici
  Restaurante
  Magazine romanesti
  Discoteci romanesti
  Transfer de bani

- Mica Publicitate -
  Anunturi

- Stiri -
  Romani in UK
  Stiri din Romania
  Ziar

- Comunitate -
  Diaspora
  Forum
  Evenimente
  Album Foto
  Horoscop

sponsored links

Din arhiva noastra o

Poza Random
Horoscop
Gemeni
05/22 - 06/21
Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.
Oferit de www.acvaria.com

Utilizatori Online

Newsletter

Statistics

Membri: 21823
Stiri: 1723
Linkuri: 0
Vizitatori: 64613656

Forum Romani In UK
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Re:Filme
ada01
Imi place mult aici
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Filme 2 Years, 9 Months ago  
Londoner22 wrote:
QUOTE:
Multe ai vazut. Ghiveci de filme ai facut acolo.Le-ai pus pe toate la gramada. Opreste-te la unul singur care ti s-a parut cel mai reusit si spune-ne si nou de ce - daca doresti :0)
Anyway - a vazut cineva SALT?

Da am vazut SALT si nu mi-a placut in mod special, jumatate din film se desfasoara in intuneric, este plin de violenta, daca asta inseamna actiune:dry, galagia este infernala, iar Angelina Jolie una din preferatele mele e asa de slabita incat nu ma mir ca a lesinat pe timpul filmarilor;s-ar putea ca screenplay-ul sa fie foarte interesant.
Pe de alta parte am transmis un mesaj succint despre filmele vazute nu sunt critic de cinema ca Ecaterina Oproiu, daca as putea expune mai pe larg as contribui la publicatii de gen

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
ada01
Imi place mult aici
graphgraph
sa ma mai laud,am vazut "Letters to Juliet", un film romantic pentru bunici si mamici si "Earth 2007", superbe imagini ale Terrei,probabil s-a mai vazut asa ceva pe National Geographic sau Discovey si "Chloe", nu ma dau in vant dupa astfel de filme psihologice, totusi Julianne Moore este una din actritele ale caror filme merita vizionate.
Iar va aparea Londoner22 ca am facut ghiveci Oh dear

As vrea sa vad Confucius, dar nu reusesc

Last Edit: 2010/08/25 11:17 By ada01.
nykolla
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Am vizionat zilele trecute cateva filme si anume :
- The Collector ;
- Salt;
- The Losers ;
- When in Rome ;
- Leap Year ;
- Death at a funeral ;
- Letters to Julliet ;
- Crazy on the outside ;
- Knight and Day ;
- Extraordinary Measures;

Si ar mai fi cateva , dar imi scapa acum

Londoner22
Moderator
graphgraph
Bine ca vedeti asa multe filme - cool

Nu trebuie sa fii critic de cinema ada01 - trebuie doar sa iti dai cu parerea daca doresti, daca nu, e bine si asa nu este obligatoriu.

Schimb de idei si discutii pe subiect. De asta avem forum ... topice

ada01
Imi place mult aici
graphgraph
ok, that`s cool !
Am perioade cand imi permit e ca o evadare, dar crede-ma le vad asa secvential pentru ca totdeauna apare ceva si intrerupe vizionarea. IN plus de cand in UK foarte putin ma uit la TV si ma pun astia sa platesc licenta, na bine se aplica la calc. si tot ce-i legat de audiovizual.
Apoi regula cam asa e, no time to make money, no money to enjoy life.
Apropo de mancare , ca mi-e teama sa ma bag intre mancalaii astia de la...Imi e o pofta de...
am reusit sa fac un Quiche Lorraine YUM,YUM si ce simplu a fost

Apropo de critica, nu ma pricep la filme sau carti, ori iti place si te face sa te simti special ori nu, daca e ceva speedy Gonzales, ma uit dar totul se petrece repede nu ai timp de rumegat viata ca si in cele romantioase.

Londoner22
Moderator
graphgraph
it's cool when it's cool :0)
Inca un film - care personal nu mi-a placut - Pirahna 3D.

Ciposs
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Re:Filme 2 Years, 8 Months ago  
Ei bine am vazut aseara un film amanat de mine de vreo luna de zile, aproape ca isi facuse cuib in PC-ul meu un film de actiune care reuseste sa adune cam toate vedelele ca calibru mare, e vorba de "The Expendables (2010)" ,un film bun, un film de moda veche in ceea ce priveste un mod operare care mi-a placut, cum era de asteptat, actiune, explozii, masinii rasturnate, dialoguri pe masura, actorii numai unul si unul, putin dezamagita de scurta secventa cu cei trei mari actori, Arnold, Bruce si Stallone, as fi vrut mai multa implicare din partea lor, o incantare pentru ochii mei la aparitia lui Mickey Rourke, un scenariu cum ne place noua, o echipa de mercenari care se lupta cu raul pentru a salva o frumoasa fata din mana celor certati cu legea, un film bun, merita vazut, il recomand.

Last Edit: 2010/09/09 08:55 By Ciposs.
1234ameoba
Am multe de spus
graphgraph
Vazut noul "Robin Hood", mie mi-a placut, chit ca, am auzit comentarii pe la colegi/prieteni ca este slabut,

bine, multi probabil se asteptau la mult mai multa actiune si nu la acest film cu tenta politica, mai mult,

zambeam la un moment dat, realizand cam cat de mult se apropie situatia de acum din RO, cu ce era pe atunci in regat

Ai de unde, nu ai de unde, darile la stat tre sa le platesti,

iar afirmatie de final a regelui, ca este "ales de Dumnezeu", nu e departe de ceea ce crede , zic eu , marele Base despre el insusi!

Dar, un al doilea film, care am crezut ca va fi doar actiune/etc/etc,

mi-a placut fff mult, cu un Nicholas Cage ce se apropie de rolul ce i-a adus oscarul din "Leaving Las Vegas",

filmul se numeste "Bad Lieutenant",

si vi-l recomand cu placer

riama
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
"Bad Lieutenant" a fost superb, Nicholas a facut un rol de zile mari acolo, jos palaria.Ce am vazut iarasi recent "The last airbender" si "The sorcerer's apprentice" care mi s-au parut umpic cheesy dar a fost ceva fun de urmarit.

Ce m-a impresionat iara, un film de acum cativa ani pe care l-am revazut cu placere intr-una din serile trecute numit 'The Kingdom', superb iarasi.

Last Edit: 2010/09/25 13:08 By riama.

Ignorance is bliss.
Ciposs
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Am vazut multe filme, dar hai sa incep cu ceva!
E vorba de filmul "After Life (2009)", care sa nu exagerez, in opina mea, mi sa parut chiar foarte bun, prin acea doza interesanta de macabru, un suspans nu prea exagerat, cu o teama care face sa ne transpuna in cadrul filmului nu fara cateva broboane de transpiratie rece si care in cele din urma a reusit sa ma captiveze de asa maniera, pastrandu-mi interesul viu pana la finalul filmului. Mai mult decat atat, eu cred ca merita vazut un Liam Nesson care compune o alta tema neabordata a filmului impreuna cu tanara actrita Christina Ricci in care face fata cu succes si unde ridica stacheta filmului cu multa usurinta.Pentru toatea astea filmul are o nota de 8 de la mine.

Go to top Post Reply