Susţinător principal

Divertisment

- Despre Noi -
  Contact
  Servicii
  Portofoliu
  Echipa

- Util -
  Ghidul Noului venit
  Ghidul romanului in UK
  Drepturi in UK
  Institutii romanesti
  Organizatii
  Biserici
  Restaurante
  Magazine romanesti
  Discoteci romanesti
  Transfer de bani

- Mica Publicitate -
  Anunturi

- Stiri -
  Romani in UK
  Stiri din Romania
  Ziar

- Comunitate -
  Diaspora
  Forum
  Evenimente
  Album Foto
  Horoscop

sponsored links

Din arhiva noastra o

Poza Random
Horoscop
Gemeni
05/22 - 06/21
Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.
Oferit de www.acvaria.com

Newsletter

Statistics

Membri: 21817
Stiri: 1721
Linkuri: 0
Vizitatori: 64605974

Forum Romani In UK
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Re:razvan si ai lui,cascadorii risului (1 viewing) (1) Guest
Go to bottom Post Reply Favoured: 2
TOPIC: Re:razvan si ai lui,cascadorii risului
bosho13
Imi place mult aici
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:razvan si ai lui,cascadorii risului 2 Years, 3 Months ago  
Te rog nu mai face comparatie in domeniul fotbalului cu romanica noastra nu are nici un rost, iar sefii din fruntea fotbalului n-o sa plece decat cu picioarele inainte, tu ai pleca de la un serviciu unde castigi o groaza de bani, la fel ca vamesii, cum sa iesi din combinatie cand tu iei cateva mii de euro pe zi, iarta-ma, dar ai fi nebun, astia suntem -ROMANII- un neam de puturosi si de curve, daca te uiti in istorie ai sa-mi dai drptate. .....

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
emiliano
Adict
graph
dragule,eu nu sunt si nu voi fi antrenor niciodata,dara atat cat ma pricep la fotbal am dreptul sa`mi spun o opinie,deci daca tu esti fan ilmuce te inteleg,insa daca doresti sa vb de fotbal,te rog sa`mi spui timp de un an de cand este la nationala ce a adus bun,o chestie mica daca imi spui esti mare???
eu am curaj sa pun pariu ca luam bataie si de la Luxemburg,dupa cum poate ai aflat,au batut Slovacia,deci...
nici pe vremuri nu jucam prea mult fotbal(exceptand anumite perioade)insa acum se datoreaza numai si numai selectiei,avem talente insa trebuie sa sti sa le pui cap la cap si iti dau un exemplu,nu ultima data cand a fost accidentat,ci inainte cand era titular la Lazio iar imbecilul de muce nu`l convoca,da,este vb de Radu Stefan,pe Radoi,un jucator cu evolutii excelente la facut sa nu mai vina la echipa,insa imi aduce un Apostol care nu mai joaca de luni de zile,un Sburlea care nu s`a vazut,de acest mare Florescu care nici in ziua de azi nu stiu unde si ce joaca si inca multi jucatori de duzina,el spune ca testeaza jucatori tineri si mai ales ca a castigat un jucator,pe Alexa,pai asta nu a jucat niciodata nimic plus ca are 30 de ani daca nu ma insel,deci ce face el la echipa este mai mult niste teste idioate iar noi ne afundam in urna a patra valorica.
deja am zabovit prea mult pe aici,asa ca ma retrag la ale mele,vizionare placuta bosho13 cu noroc si mult succes cu clanul il muce

1234ameoba
Am multe de spus
graphgraph
bosho13 wrote:
QUOTE:
Te rog nu mai face comparatie in domeniul fotbalului cu romanica noastra nu are nici un rost, iar sefii din fruntea fotbalului n-o sa plece decat cu picioarele inainte, tu ai pleca de la un serviciu unde castigi o groaza de bani, la fel ca vamesii, cum sa iesi din combinatie cand tu iei cateva mii de euro pe zi, iarta-ma, dar ai fi nebun, astia suntem -ROMANII- un neam de puturosi si de curve, daca te uiti in istorie ai sa-mi dai drptate. .....

Off topic,

curios, aceasta parere am auzit-o de la mai multi romani , unii impingeau timpurile de coruptie/delasare/curvareala/smecherie pana la Stefan cel Mare chiar care, cica nu ar fi domnit asa de mult daca nu era nitel corupt si el

emiliano,.

eu chiar imi doresc sa o luam de la Luxemburg,
o fi un pic de masochism dar, sunt curios cat de jos trebuie sa ajunga accest fotbal romanesc pt ca cineva sa ia o decizie!!

emiliano
Adict
graph
as mai adauga ceva,chiar am uitat de un fotbalist care de 7 ani joaca in Franta,la Nantes,tanar si f bun dar deh nu este copilu nimanui,este vb de Keseru,dar las` ca oricum avem un florescu si cam ne ajunge.
ma uit la ce declaratii da tempelul,ca el nu pleaca decat daca va crede el ca trebuie sau daca ii cere cineva,pai de cerut cam toata lumea ii cere,probabil ca muce vrea sa vina la el si sa`i ceara in genunchi acest lucru.
cand a fost pus la carma nationalei am zis ca este ceva la mijloc,s`a platit o restanta catre tacsu,si uite ca dupa un an arata ca nu poate si to mai sta sa ne ingroape de tot.

1234ameoba
Am multe de spus
graphgraph
Super articol , ca mai tot ce scrie AG, care,
de fapt releva cine este RL ,

AG este un ziarist ec a luat ceva premii pt presa scrisa sportiva

http://www.adriangeorgescu.ro/2011/02/15/ce-joaca-echipa-romaniei/

emiliano
Adict
graph
exact cum vad si eu lucrurile si probabil inca cateva milioane,mai putin cei care sunt iubitori de il muce senior si junior sa nu vada ce trebuie

oricum la acest articol,cea mai tare a fost asta:"In curand, fiecare dintre noi ne-am putea trezi cu o scrisoare de incorporare de la FRF",criminala faza si cat de adevarata,ca doar asta a tot facut il muce,a testat la greu tot anul

bosho13
Imi place mult aici
graphgraph
emiliano, inteleg ca nu-ti place lucescu jr.( de Mircea Lucescu nu stiu ce-ai avea de comentat) dar sti vb. aia? ,,n-ai cu cine'' , crezi ca daca-l aducea pe Radu Stefan , si pe Keseru ( cred ca l-a incercat Piti ) aveam mai multe puncte acum in grupa asta pt europene, sai linistit ca nu cred ca ai sa mai vezi vreo calificare in urmatorii 10-15 ani, chiar daca vine ca antrenor Murinio, nu poti sa faci o echipa nationala cu 2-3 jucatori si restu vagabonti , care se cred ca au salarii de 100 000 euro , sunt mari fotbalisti, romanii nostrii se multumesc cu putin, chiar daca au talent, odata ce au destui bani de femei si bautura gata sunt de ajuns, sunt putini care se ridica peste nivelul asta. Daca vrei sa vb de jucatori chiar nu e nevoie sa-l aduci in discutie pe Radoi, a fost , dar nu mai este cea fost , Radu Stefan n-am ce sa zic aici ai dreptate, de Keseru asa cum am mai zis ,cred , ca a fost incercat de Piti si nu e mare scula de jucator dar este serios , in rest nu ai pe cine sa mai aduci din tara sunt varza in comaratie cu fotbalistii adevarati, profesionisti.

1234ameoba
Am multe de spus
graphgraph
bosho13 wrote:
QUOTE:
emiliano, inteleg ca nu-ti place lucescu jr.( de Mircea Lucescu nu stiu ce-ai avea de comentat) dar sti vb. aia? ,,n-ai cu cine'' , crezi ca daca-l aducea pe Radu Stefan , si pe Keseru ( cred ca l-a incercat Piti ) aveam mai multe puncte acum in grupa asta pt europene, sai linistit ca nu cred ca ai sa mai vezi vreo calificare in urmatorii 10-15 ani, chiar daca vine ca antrenor Murinio, nu poti sa faci o echipa nationala cu 2-3 jucatori si restu vagabonti , care se cred ca au salarii de 100 000 euro , sunt mari fotbalisti, romanii nostrii se multumesc cu putin, chiar daca au talent, odata ce au destui bani de femei si bautura gata sunt de ajuns, sunt putini care se ridica peste nivelul asta. Daca vrei sa vb de jucatori chiar nu e nevoie sa-l aduci in discutie pe Radoi, a fost , dar nu mai este cea fost , Radu Stefan n-am ce sa zic aici ai dreptate, de Keseru asa cum am mai zis ,cred , ca a fost incercat de Piti si nu e mare scula de jucator dar este serios , in rest nu ai pe cine sa mai aduci din tara sunt varza in comaratie cu fotbalistii adevarati, profesionisti.

bosho,

o analiza destul de pertinenta, mai ales care dovedeste ca "te mai doare" de fotbalul romanesc.
Din nenorocire, asa cum ai specificat,

mentalitatea este cea care omoara din fasa orice talent (eventual) nascut!

Go to top Post Reply