Susţinător principal

Divertisment

- Despre Noi -
  Contact
  Servicii
  Portofoliu
  Echipa

- Util -
  Ghidul Noului venit
  Ghidul romanului in UK
  Drepturi in UK
  Institutii romanesti
  Organizatii
  Biserici
  Restaurante
  Magazine romanesti
  Discoteci romanesti
  Transfer de bani

- Mica Publicitate -
  Anunturi

- Stiri -
  Romani in UK
  Stiri din Romania
  Ziar

- Comunitate -
  Diaspora
  Forum
  Evenimente
  Album Foto
  Horoscop

sponsored links

Horoscop
Gemeni
05/22 - 06/21
Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!
Oferit de www.acvaria.com

Newsletter

Statistics

Membri: 22391
Stiri: 1757
Linkuri: 0
Vizitatori: 67209597

Forum Romani In UK
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Re:Yellow Card-ul care nu mai vine (1 viewing) (1) Guest
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Re:Yellow Card-ul care nu mai vine
Raztar
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Yellow Card-ul care nu mai vine 1 Year ago  
Salut,

Am aplicat pentru YC pe data de 5 Dec. 2011, ca student. Luna asta tocmai s-au facut 6 luni de la aplicatie, motiv pentru care m-am apucat sa dau telefoane. Am inceput sa sun mai intai la Work permits customer contact centre ( 0114 207 4074 ), unde un robot imi spune ca din 6 iunie aceasta linie telefonica nu mai e disponibila. Apoi am sunat la Immigration enquiry bureau ( 0870 606 7766 ), unde, facand alegerile 4 si respectiv 2 (insemnand intrebari despre aplicatii ce au depasit 6 luni), am dat de un ton care surprinzator nu era ocupat. Insa nici nu raspunde nimeni. Dupa 1 minut de sunat "in gol", intra un robot care incepe sa-mi povesteasca cum sa aplic pentru Yellow Card...

Intrebarea mea este: a obtinut cineva YC aplicand dupa 22 Noimebrie (data de pe site-ul lor)? Stiu ca cei de la Blue Card erau saptamanile trecute in aceeasi situatie, insa din ce am inteles sunt functionari diferiti care se ocupa de YC si de BC. Al nostru o fi mai lenes.

O alta intrebare ar fi: mai stiti un alt numar de tel la care as putea sa dau de o persoana reala, pe care sa o iau la intrebari in legatura cu aplicatia mea? M-am saturat de roboti.

Imi dau seama ca ei fac tot ce le sta in putinta, si este legal, ca sa ne sicaneze, sa ne retragem aplicatiile, dar totusi, se merge prea departe. Unul dintre motivele plecarii din Romania a fost birocratia exagerata...acum ajung aici, sa dau peste aceleasi metehne.

Va multumesc anticipat.

Razvan

PS: Intre timp le-am scris si un mail pe adresa de pe site-ul lor, dar nu-mi pun sperante ca voi obtine prea curand vre-un raspuns. Tot in telefon imi pun baza.

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Andreea Eftinca
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Re:Yellow Card-ul care nu mai vine 1 Year ago  
Buna! si eu am aplicat pt yellow card si sotul ca dependent pt blue card la data de 15 dec 2011 si nici un raspuns deocamdata. Astept 15 iunie, 6 luni trecute, si incepem si noi cu tel si email-uri. dar daca zici ca nu raspunde nimeni la tel...poate avem noroc pe email. am insistat pe acest site sa ne spuna cineva daca are vreun raspuns recent(pozitiv sau negativ) la aplicatii in jurul datei de 22 noiembr 2011 dar nimic.asteptam,...asteptam....cat ne mai tin nervii!

pitt
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Andreea Eftinca, muuult suces! a scris cineva recent, in cadrul unui alt topic,ca a primit raspuns la aplicatia lor trimisa in noiembrie...

mimi_botea
Citesc din umbra
graphgraph
Completare dosar Yellow si Blue card???????? 1 Year ago  
Buna ziua! In primul rand felicitari tuturor celor care dau atat de multe informatii pretioase pentru cei, ca mine, care sunt de putin timp pe meleagurile Angliei. Sunt si eu pusa intr-o situatie in care am nevoie de un sfat si sper din suflet sa il pot gasi aici.
Sotul meu lucreaza ca si taximetrist si dupa cateva luni de cand a inceput ne-am depus dosarul pentru yellow card pentru el si blue card pt mine(ca dependent). Pentru a prinde legislatia din 2011 am depus dosarul pe 29 decembrie, insa nu am atasat toate actele ( fara UTR si dovada platii NIN, pe care sotul meu nu le primise pt ca incepuse serviciul de doar aproape 2 luni)bazandu-ne pe faptul ca am auzit ca ei ar suna si ar cere actele de care mai au nevoie. Acum noi avem toate actele necesare si nu stim ce sa facem , daca e bine sa trimitem un alt plic cu completarea dosarului sau sa asteptam sa sune ei. Imi este teama sa nu ne respinga aplicatia din cauza acestor acte care lipsesc sau daca trimitem sa nu fie capabili sa faca legatura cu dosarul initial(am auzit si varianta aceasta). S-a mai aflat cineva in aceasta situatie? Ce sfat imi dati???
Va multumesc din suflet!!

documenteuk
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
chiar azi o doamna care a aplicat pt YC si sotul pt BC in decembrie, mi-a zis ca a primit un email de la UKBA in care ei is cer scuze de intarzieri si ii anunta ca inca se proceseaza formularele, iar pe langa asta au mai zis ca de la 6 luni, se schimba la minim 7 luni asteptare.

Bataie de joc!

blog si informatii pentru acte www.documenteuk.com
Raztar
Dau pe aici cand am timp
graphgraph
Ce anume a facut doamna cu pricina, ca sa ii trimita UKBA un mail? Eu incerc din rasputeri sa dau de cineva de la UKBA fie prin telefon, fie pe mail. Am nevoie doar de reference number pentru aplicatia mea, si nu reusesc sa dau de nimeni, de miercuri incoace.

Go to top Post Reply