Divertisment
|
|
 |

Horoscop |
|
|
Gemeni |
|
05/22 - 06/21 |
| Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine! |
|
|
Statistics
Membri: 22374
Stiri: 1757
Linkuri: 0
Vizitatori: 67199618
|
Re:Intrebare despre drept de munca in UK. (1 viewing) (1) Guest
Favoured: 0
|
|
|
TOPIC: Re:Intrebare despre drept de munca in UK.
|
espc
Am o intrebare
|
|
Intrebare despre drept de munca in UK. 11 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Salut , am doar cateva scurte intrebari la care nu pot sa gasesc raspunsul nicaieri. Anul acesta termin universitatea in septembrie si doresc sa ma angajez , am Yellow card dar nu am muncit 12 luni. Imi imaginez ca in cazul acesta nu ma calific pentru Blue card ? Iar daca nu pentru ce ar trebui sa aplic? Iar ultima intrebare cam cat dureaza pana primesc drept de munca ?
Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
axa7070
Dau pe aici cand am timp
|
|
Re:Intrebare despre drept de munca in UK. 11 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Deci esti student in mod normal poti sa aplici pt BC - in Ghid ( UKBA) nu scrie nimic de cei in cazul tau ,ASA CA DE CE NU!?
|
|
|
|
|
|
|
|
espc
Am o intrebare
|
|
|
|
|
In ce am citit eu scrie ca trebuie sa prezint documente care arata ca am fost angajat timp de 12 luni documente pe care nu le am. De aceea sunt putin confuz in functie de ceea ce trebuie sa fac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iti trebuie invoice-uri si scrisori de recomandare, contracte incheiate and so on ca sa dovedesti ca ai lucrat 12 luni continuu in uk ca self employed.
astea poti sa le faci sin singur daca gasesti pe cineva care sa te ajute, adica niste persoane care sa-ti fie ca referinte. si pe baza lor faci scrisorile de recomandare, contracte sau agreements si deja invoice-uri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
espc
Am o intrebare
|
|
|
|
|
Imi pare rau nu m-am exprimat corect , eu nu am avut cum sa muncesc deloc in Anglia de cand am primit Yellow card. Asta am incercat sa zic. Pot face ceva in cazul acesta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
This page was optimized and generated in 0.0527 seconds.
|