- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- facturi tip pt. self-employed
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
facturi tip pt. self-employed
25 Jan 2009 16:24 #101640
by colorado
facturi tip pt. self-employed was created by colorado
Va rog, cei ce desfasoara activitati ca self-employed , ce tip de facturi trebie sa intocmiti si care e procedura de completare ?
Multumesc.
Multumesc.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- _deleted_Andu
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
25 Jan 2009 17:17 #101649
by _deleted_Andu
Replied by _deleted_Andu on topic Re:facturi tip pt. self-employed
te referi la invoice-uri?
book de invoice-uri, la majoritatea shopurilor de ziare...cum se completeaza?...data, numele clientului, natura jobului, suma incasata.....daca la invoice-uri te refereai..
nu era mai bun un singur topic concentrat pe toate intrebarile tale?...iti era chiar mai usor de accesat...
book de invoice-uri, la majoritatea shopurilor de ziare...cum se completeaza?...data, numele clientului, natura jobului, suma incasata.....daca la invoice-uri te refereai..
nu era mai bun un singur topic concentrat pe toate intrebarile tale?...iti era chiar mai usor de accesat...
25 Jan 2009 17:38 #101654
by emiliano
Replied by emiliano on topic Re:facturi tip pt. self-employed
sau iti poti face singur pe calculator,cu antetul firmei tale si apoi detalii despre client,suma,detalii despre job`ul prestat...,si ce mai vrei sa adaugi
25 Jan 2009 17:38 #101655
by colorado
Replied by colorado on topic Re:facturi tip pt. self-employed
Ba da Andu.Ei,m-am grabit.Multumesc.Voi cauta un book de invoice-uri.Lucrez ca self-employed printr-o agentie si nu am sprijin din partea nimanui.M-am inregistrat ca self-employed,mi s-a alocat Insurance Number insa mai trebuie sa intocmesc facturi catre client desi acesta nu mi-a cerut chestia asta ...inca.
Merci.
P.S. Andu, e nevoie sa obtin si semnatura beneficiarului serviciilor mele pe facturi?
Merci.
P.S. Andu, e nevoie sa obtin si semnatura beneficiarului serviciilor mele pe facturi?
29 Jan 2009 21:33 #102226
by ada01
Replied by ada01 on topic Re:facturi tip pt. self-employed
Facturi (invoice-uri), trebuie sa scrii pentru ca poate te plateste prin banca sau cu cecuri sau cash ,iar bani in contul de banca trebuie sa apara.Altfel cum mai demonstrezi ca te poti intretine?
Mai degraba semnatura ta ti-ar putea cere , beneficiarul.Tu poti mentiona,undeva, la baza paginii detalii despre plata, cum te plateste ( prin banca sau cec), contul bancar; dar asta nu e obligatoriu, sunt obligatorii datele ce ti le-a mentionat andu
Mai degraba semnatura ta ti-ar putea cere , beneficiarul.Tu poti mentiona,undeva, la baza paginii detalii despre plata, cum te plateste ( prin banca sau cec), contul bancar; dar asta nu e obligatoriu, sunt obligatorii datele ce ti le-a mentionat andu
30 Jan 2009 20:23 #102269
by colorado
Replied by colorado on topic Re:facturi tip pt. self-employed
Multumesc ada01 si andu.Voi face facturi desi lucrez printr-o agentie de recrutare din Glasgow.Dar am vrut sa fiu acoperit.Sunt inregistrat ca self-employed si mi-a fost alocat Insurance-Number.Vreau doar sa lucrez cum se spune \"legal\",in totalitate.
Multumesc.
Multumesc.