fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

plecare definitiva din anglia

02 Aug 2009 14:46 #111156 by regina
in caz ca ma hotarasc sa plec difenitiv in tara aceasta, am inteles ca exista posibilitatea sa recuperez o parte din taxele platite, stie cineva ce taxe si unde sa le cer?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2009 00:04 #111168 by ada01
Poti sa te duci la Job Center si-ti vor da ei formulare si ce anume trebuie sa faci, chiar acolo pe loc, doar sa ai datele la tine, depinde cum ai lucrat.In caz ca va trebui sa astepti mai multe saptamani, poti da adresa de acasa unde sa-ti trimita cec pentru recuperare taxe, in caz ca ai de primit bani.NINO nu este recuperabil, sunt bani de la asigurarile catre stat.
Poti da un telefon la HMRC sau Job Center, sa vezi ce fel de acte si date personale au nevoie de la tine.

10 Aug 2009 14:53 #111632 by regina
multumesc, eu intelesesem ca recuperezi o parte din banii platiti pe taxe, nu stiu exact care :):):)

10 Aug 2009 18:27 #111658 by ada01
Cum ai lucrat self sau employed?

12 Aug 2009 21:00 #111905 by johan
Buna Regina,

O sa pun si eu o intrebare, sper sa nu fie ca Nuca-n perete: DE CE DEFINITIV?

Ceva a pus capac, cel putin asa s-ar intelege. Sau ai castigat loteria vizelor pentru SUA ?

Anyway, daca ai trecut prin evenimente nasoale sau ai dat de rasism/extremism sau oricare a fost motivul as fi interesant sa ne spui si noua de el... Poate e distanta de casa si de familie? (la mine aceasta e o mare problema)

Sa auzim de bine!