fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

asigurari auto ieftine????

09 Aug 2009 16:21 #111533 by alinatty2002
aveti cunostiinte unde se pot face asig auto ieftine?:S

mersi

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2009 10:54 #111607 by Isleman
Incearca aici
http://www.moneysupermarket.com/insurance/
Te sfatuiesc sa nu pui numarul de telefon real pentru ca o sa te bombardeze cu telefoane.
Asigurarea va fi ieftina daca indeplinesti cateva conditii:
1.No claim bonus.
2.Varsta peste 25 de ani.
3.Zona in care te afli
4.Ce tip de masina ai.
In timp ce unele firme de asigurari sunt ieftine pentru unii care indeplinesc anumite conditii pot fi foarte scumpe pt altii si viceversa.Te sfatuiesc sa cauti si sa obtii cotatii de la mai multe .Fii atenta si la cat iti cer excess si daca includ sau nu courtesy car in caz de accident .Bafta

10 Aug 2009 11:12 #111608 by _d_rebelu
in general la toate serviciile si pe oriunde vi se cere nr de tel, nu dati nr de tel fix sau cel mobil curent.dati un nr de rezerva ce poate sta acasa sau pe silence

unele companii iau nr vostru si il pun in baza de date.apoi sunteti sunati de ei de oricate ori fac market research sau oferte sau dau nr la alte companii.alte ori se vinde baza de date.pt ca ai dat nr de tel la o companie, te poti trezii cu sute de tel de la diverse companii intr-un an.daca asta se intampla deja, conform regulamentului pt telemarketing, aveti dreptul si ei au obligatia sa va urmeze cerea de a fi scos din baza de date.daca nu sunteti scosi, ramane sa fi-ti sunati in continuare.notati data, oar, numele persoanei cu acre ati vorbit si compania in momentul; cand ati spus STOP JOC.daca se repeta , le puneti in vedere ca mergeti protectia consumatorului sau alte organizatii responsabile pt aceste cazuri de publiciate nedorita si agresiva

10 Aug 2009 11:14 #111609 by _d_rebelu
nr meu de mobil , cel de rezerva , ila re doar banca mea, servicul meu de broadband si telefon si bineinteles ca si operatorul mobil.chiar si asa, m-am trezit cu telefon de la carphopne wherehoause sa ma intrebe daca nu cumva vreau contract cu ei

10 Aug 2009 16:27 #111645 by arani
Replied by arani on topic Re:asigurari auto ieftine????
pe langa motoarele de cautare la care li se face reclama mai tot timpul si care cred ca promoveaza ce au interes, incearca direct line sau churcill. Eu am primit cotatii mult mai bune de cu astia din urma.