- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"?
23 Aug 2009 01:04 #112675
by lsb57
Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"? was created by lsb57
Salut!
Am nevoie sa completez un formular in limba engleza. Totul e OK si sunt un vorbitor fluent de limba engleza - problema e numai ca habar nu am cum se traduce standard \"Liceul Sanitar\".
Idei, sugestii?
Mersi mult!
Steph
Am nevoie sa completez un formular in limba engleza. Totul e OK si sunt un vorbitor fluent de limba engleza - problema e numai ca habar nu am cum se traduce standard \"Liceul Sanitar\".
Idei, sugestii?
Mersi mult!
Steph
Please Log in or Create an account to join the conversation.
23 Aug 2009 01:49 - 23 Aug 2009 01:54 #112681
by ada01
Replied by ada01 on topic Re:Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"?
How about: Nursing Care High School sau College of Nursing
Last edit: 23 Aug 2009 01:54 by ada01.
23 Aug 2009 05:06 #112682
by lsb57
Replied by lsb57 on topic Re:Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"?
La College of Nursing m-am gandit si eu, dar college urmeaza dupa high school...
Nursing Care High School parca suna putin fortat, desi nu sunt sigura.
Cum vi se pare Nursing High School? Ceva asitenti medicali care si-au echivalat studiile si au trebuit sa foloseasca un traducator autorizat pentru diplome? Alte locuri unde as putea intreba, din experienta voastra?
Mersi mult!
Steph
Nursing Care High School parca suna putin fortat, desi nu sunt sigura.
Cum vi se pare Nursing High School? Ceva asitenti medicali care si-au echivalat studiile si au trebuit sa foloseasca un traducator autorizat pentru diplome? Alte locuri unde as putea intreba, din experienta voastra?
Mersi mult!
Steph
23 Aug 2009 12:41 #112704
by ada01
Da sunt de acord cu tine, College ar fi dupa Liceu, deci postliceala, totusi aici se iau in considerare ce ai studiat in cadrul acelei scoli, ce fel de cursuri ai studiat, ce anume si cat.Poate Nursing School ar fi mai aproape.Mai caut niste referinte.O posibilitate ar fi sa iei legatura cu UKNARIC, cu toate ca ei chiar daca ti-ar face o traducere nu cred ca ofera un raspuns la aceasta intrebare in mod particular.
23 Aug 2009 14:39 #112706
by lsb57
Replied by lsb57 on topic Re:Traducere corecta pentru \"Liceul Sanitar\"?
Mersi mult de raspuns. Nu am nevoie pentru echivalare, deci denumirea conform UKNARIC, desi ar fi perfect sa o folosesc pentru claritate, nu e obligatorie.
Cred ca ma voi hotari la Nursing School sau Nursing High School, daca nimeni nu mai are nici o idee.
Mersi mult inca o data!
Steph
Cred ca ma voi hotari la Nursing School sau Nursing High School, daca nimeni nu mai are nici o idee.
Mersi mult inca o data!
Steph
23 Aug 2009 15:27 #112708
by ada01
Cu multa placere; eventual ai putea mentiona undeva: Main field of specialization sau Speciality....
Pentru ca scolile sau studiile sanitare aici iau cele mai diverse forme.Pentru ca sa recoltezi sange , de ex. iti trebuie tot asa un curs sau de administrare a medicamentelor.
Sa dai cat mai multe info in formular sa-si dea seama pana la ce nivel ai studiat sa nu apari subcalificata pentru postul ce-l doresti.Oricum la un interviu ,ulterior poti sa elaborezi mai mult.
Succes !
Pentru ca scolile sau studiile sanitare aici iau cele mai diverse forme.Pentru ca sa recoltezi sange , de ex. iti trebuie tot asa un curs sau de administrare a medicamentelor.
Sa dai cat mai multe info in formular sa-si dea seama pana la ce nivel ai studiat sa nu apari subcalificata pentru postul ce-l doresti.Oricum la un interviu ,ulterior poti sa elaborezi mai mult.
Succes !