- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Important pt asistenti medicali!!!
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Important pt asistenti medicali!!!
- uk_boy2009
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
05 Sep 2009 19:27 #113896
by uk_boy2009
Important pt asistenti medicali!!! was created by uk_boy2009
Am deschis acest topic pentru asistentii medicali care vor sa plece sa lucreze in UK.Dragele mele si dragii mei fiti cu picioarele pe pamant si nu mai dati zeci de milioane comision firmelor romanesti pt contractele de mediere.Dupa zeci de telefoane si cautari pe net etc etc am reusit pana la urma sa dau de o firma de incredere care nu cere DELOC COMISION!!Numele firmei e Knightsbridge International Recruitment cu sediul in Bucuresti Bd. Natiunile Unite 8, Bl. 104, Sc. 5, Et. 7, Ap. 103, Sector 5, adresa de web: www.ki-recruit.com
Tot ce trebuie sa facetzi e sa trimiteti un CV in romana sau engleza si ei va conteacteaza in timp foarte scurt si va explica absolut tot ce va trebui sa facetzi.Atentie...daca vreti sa lucrati ca si asistent medical se cere minim 1 an vechime la spital dovedit cu o copie scanata a cartii de munca.Bafta la toti si sa ne vedem cu bine in UK.
Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati ;)
Tot ce trebuie sa facetzi e sa trimiteti un CV in romana sau engleza si ei va conteacteaza in timp foarte scurt si va explica absolut tot ce va trebui sa facetzi.Atentie...daca vreti sa lucrati ca si asistent medical se cere minim 1 an vechime la spital dovedit cu o copie scanata a cartii de munca.Bafta la toti si sa ne vedem cu bine in UK.
Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati ;)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
05 Sep 2009 19:48 #113897
by eXtremer
Replied by eXtremer on topic Re:Important pt asistenti medicali!!!
- a Guest
-
- Visitor
-
15 Sep 2009 16:50 #114975
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Important pt asistenti medicali!!!
le faci reclama sau ai plecat cu ei?
- uk_boy2009
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
17 Sep 2009 18:23 #115152
by uk_boy2009
Replied by uk_boy2009 on topic Re:Important pt asistenti medicali!!!
Nu le fac reclama...da plec prin ei,deocamdata i-mi astept inregistrarea de la NMC....simplul fapt ca am postat acest anunt nu inseamna ca le fac reclama...daca pot de ce sa nu ajut si pe altii...pt tine e totuna ca platesti 7000 Roni comision sau nu platesti niciun ban?Eu nu prea cred,sincer....:dry:
- printulintunericului
-
- Platinum Member
-
Less
More
17 Sep 2009 20:51 - 17 Sep 2009 20:53 #115169
by printulintunericului
Replied by printulintunericului on topic Re:Important pt asistenti medicali!!!
Te rog sa-mi explici si mie daca vrei sa spui deci ca,o firma din RO,te va aduce sa lucrezi ca si asistent medical aici.
DPMDV asta este o mare inselatorie,sau gogomaneala,cum vrei sa-i spui.
Chiar cu PIN ,cu tot,nici o NH sau spital,sau ce vrei tu,nu te va angaja fara ceva experienta aici,plus,tine cont,limba- vorbit/scris/ascultat la nivel academic de IELTS.
Vreau sa ma insel,dar eu asa stiu ca se face,te rog deci sa ma lamuresti cum vii tu.
Cu graba,am uitat \"amanuntul\" cel mai important-iti trebuie WP.
DPMDV asta este o mare inselatorie,sau gogomaneala,cum vrei sa-i spui.
Chiar cu PIN ,cu tot,nici o NH sau spital,sau ce vrei tu,nu te va angaja fara ceva experienta aici,plus,tine cont,limba- vorbit/scris/ascultat la nivel academic de IELTS.
Vreau sa ma insel,dar eu asa stiu ca se face,te rog deci sa ma lamuresti cum vii tu.
Cu graba,am uitat \"amanuntul\" cel mai important-iti trebuie WP.
Last edit: 17 Sep 2009 20:53 by printulintunericului.
18 Sep 2009 12:33 #115224
by theo2009
Replied by theo2009 on topic Re:Important pt asistenti medicali!!!
Salut!
Iti trimit cerintele de la o firma care iti spun din experienta mea ca e ok (ceva cam lenti) si au plecat multe persoane in UK fara sa plateasca nici un comision. Agentia de recrutare primeste de la angajator de la 3 la 6 salarii brute pentru fiecare angajat.
Nu o sa le dau numele ca nu vreau sa le fac reclama gratis pentru ca au fost cam lenti....
Partenerii nostri britanici conduc o retea larga de case de ingrijire pe tot teritoriul tarii in care cautam asistente medicale calificate. In aceste institutii sunt plasati batrani, infirmi, pacienti cu boli psihice si persoane cu handicap care au nevoie de asistenta medicala.
Oferta:
Iti trimit cerintele de la o firma care iti spun din experienta mea ca e ok (ceva cam lenti) si au plecat multe persoane in UK fara sa plateasca nici un comision. Agentia de recrutare primeste de la angajator de la 3 la 6 salarii brute pentru fiecare angajat.
Nu o sa le dau numele ca nu vreau sa le fac reclama gratis pentru ca au fost cam lenti....
Partenerii nostri britanici conduc o retea larga de case de ingrijire pe tot teritoriul tarii in care cautam asistente medicale calificate. In aceste institutii sunt plasati batrani, infirmi, pacienti cu boli psihice si persoane cu handicap care au nevoie de asistenta medicala.
Oferta: