fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

AU PAIR INTREBARI RASPUNSURI.

01 Oct 2009 18:47 #116032 by lara_1
pentru o persoana care vine in uk ca si au pair trebuie sa apeleze la o firma care te pacaleste ca iti da un purple card si cu ala poti aplica dupa un an de zile pt blue card.. sau poate veni fara agentie vorbi cu familia din uk si se pot depune acte la Home office dupa ce a ajuns aici si daca depune acte imediat ca vb aia sa fie inregistrata in regula, nu sa se trezeasca ca alte persoane dupa 1 an de zile ca nu poate avea nici blue card sau sa primeasca amenzi ca nu e in regula cu actele . sunt agentii in romania care te inseala ca iti dau ei cardul purple sau ce culoare mai are (de unde ce il scot ei din buzunar?) B) asta e doar sa le dai lor comisioane etc. deci dupa ce ai ajuns aici singur ce tre sa faci sa ei legatura imediat cu H.O sa iti dea ceva la mana si apoi stai 1 an si aplici pt card blue ? va multumesc mult .:side:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Oct 2009 19:33 #116041 by Alinutz_a
Buna
Cam aste e cu firmele de au pair din romania...dar nu inteleg cum iti pot da ele purple card-ul, pt ca acest card este eliberat de H.O. in conditiile in care trimiti actele tale si completezi un anume formular...
Si bineinteles ca poti aplica si tu nu neaparat tre sa fii venit printr-o agentie ca sa faci chestia asta. Oricum nu multi stiu de treaba asta si afla peste jumate de an sau din nefericire dupa un an. Daca inri pe google si scrii UK border agency ai sa te lamuresti ce si cum e treaba.
Eu am avut norocul sa vin printr-o agentie serioasa si am purple card-ul...si cu ajutorul lui Dumnezeu peste 1 an voi obtine blue card-ul;)
Sper ca te-am lamurit cat de cat.:)

01 Oct 2009 20:49 #116055 by Juliann
Fratilor ( si surorilor bineinteles) nu mai apelati la agentii ptr a veni ca au pair. da-ti un search pe goagle ( prietenii stiu de ce ) si gasiti tot felu de site-uri cu tot felul de familii. eu nu am vrut sa apelez la nici o agentie si totusi mi-am gasit o familie faina. app luni e plecarea spre UK si abia astept. Ptr toti cei de prin Wincester sau de pe langa \" sper sa ne vedem la intalniri\". Oricum ce e de subliniat : cautativa singuri ceea ce doriti ca doar aveti si voi un creier doua maini doua picioare...

02 Oct 2009 16:50 #116119 by Alinutz_a
De retinut este faptul ca nu m-a costat nici un ban faptul ca am venit printr-o agentie...decat biletul de avion.

02 Oct 2009 19:03 #116134 by Juliann
interesant... nu stiam ca sunt agentii care nu-si trag comision. De obicei in cearca sa castige din partea ambelor parti... nah nu stiu ce sa iti spun... daca ai avut noroc sau...

03 Oct 2009 21:12 #116241 by Alinutz_a
Isi iau comision dar nu de la viitorii au pairi...ca nimeni nu face voluntariat si nu isi pierde vremea fara nici un folos