- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- se pot aduce pasari din romania in anglia?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
se pot aduce pasari din romania in anglia?
05 Dec 2009 22:53 #121882
by monikadan
se pot aduce pasari din romania in anglia? was created by monikadan
hello,
cine poate sa-mi spuna daca pot sa aduc o pasare ( papagal Nimfa)din Romana in Anglia cu avionu:, ce am nevoie?.....certificat de sanatate?....vaccinri....nush...intreb poate ma ajuta cineva.
mulumesc anticipat
cine poate sa-mi spuna daca pot sa aduc o pasare ( papagal Nimfa)din Romana in Anglia cu avionu:, ce am nevoie?.....certificat de sanatate?....vaccinri....nush...intreb poate ma ajuta cineva.
mulumesc anticipat
Please Log in or Create an account to join the conversation.
06 Dec 2009 01:29 - 06 Dec 2009 01:34 #121891
by ada01
Replied by ada01 on topic Re:se pot aduce pasari din romania in anglia?
N-am experienta cu asa ceva, dar uite ce am gasit pe net;mai mult intrebase cineva cateva luni inainte daca poate sa calatoreasca cu animale in avion si i s-a raspuns ca nu va putea duce animalul in cabina decat la bagaje, unde este frig in timpul zborului si s-ar putea sa nu reziste.Pasarile sunt foarte sensibile la schimbari de temperatura, dar probabil esti mai familiara cu aceste aspecte.
\"Cage Bird Travel
Added on 10/14/2005 to Articles Directory / Travels & Vacations / Travelling with your pet / Birds and Small Caged Pets
Traveling with a cage bird is nothing more difficult than traveling with a dog or cat. Birds can travel in similar accommodations from under the seat in a cabin on a flight, the back seat of your car or in the cargo compartment of a ship. The size of your bird may determine where the bird can be held on a plane or ship. If you are traveling with your bird in your car, all you need is a cage that is comfortable for your pet.
Read more
\"Cage Bird Travel
Added on 10/14/2005 to Articles Directory / Travels & Vacations / Travelling with your pet / Birds and Small Caged Pets
Traveling with a cage bird is nothing more difficult than traveling with a dog or cat. Birds can travel in similar accommodations from under the seat in a cabin on a flight, the back seat of your car or in the cargo compartment of a ship. The size of your bird may determine where the bird can be held on a plane or ship. If you are traveling with your bird in your car, all you need is a cage that is comfortable for your pet.
Read more
Last edit: 06 Dec 2009 01:34 by ada01.
07 Dec 2009 21:17 #122011
by monikadan
Replied by monikadan on topic Re:se pot aduce pasari din romania in anglia?
multiumesc mult de raspuns,
am mai cautat informatii si pe net....scrie ca in mod normal ar putea fi transportat cu avonul daca cei de la compania de zbor agreaza acest lucru si poate fi tinut in cabina intr-o cutie sub scunul persoanei din fata ta cu conditia sa nu faca galagie si sa deranjeze ceilalti pasageri.
O sa ma interesz cel mai bine la compania cu care o sa zbor ca sa vad ce-mi spun.
am mai cautat informatii si pe net....scrie ca in mod normal ar putea fi transportat cu avonul daca cei de la compania de zbor agreaza acest lucru si poate fi tinut in cabina intr-o cutie sub scunul persoanei din fata ta cu conditia sa nu faca galagie si sa deranjeze ceilalti pasageri.
O sa ma interesz cel mai bine la compania cu care o sa zbor ca sa vad ce-mi spun.
08 Dec 2009 10:02 #122048
by Peeteeski
Replied by Peeteeski on topic Re:se pot aduce pasari din romania in anglia?
Dar asa ca o gluma ... de ce nu ii spui paagalului codul postal unde sa vina? Tu iei avionul, el se descurca singur ... ca de aia are aripi si cu asta basta.
Uite ca ti-amdat solutia unui happy-end. :)
Uite ca ti-amdat solutia unui happy-end. :)