fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Lire scotiene

21 Dec 2009 15:56 #122457 by robert66
Lire scotiene was created by robert66
Buna ziua.

De curand m-am intors din Scotia si am o problema. A fost prima data cand am revenit si nu m-am gandit ca nu voi putea schimba lirele scotiene .

Nu am gasit nici o solutie si nu pare sa fie vreo solutie , decat sa incerc sa gasesc o persoana care este momentan in tara si urmeaza sa plece inapoi in Anglia sau Scotia.

Pare a fi singura solutie de a schimba lire scotiene.

Daca exista o asemenea persoana in acest forum va rog nu ezitati sa ma contactati : [email protected]

Ne putem intelege la curs si bineinteles ca cel/cea care ma va ajuta va iesi in castig din cauza faptului ca nu am alta solutie.

De asemenea daca stiti ca ar exista alta posibilitate astept sugestii.

Stau in zona Dobrogea ( tulcea mai exact ) si ma voi deplasa cat imi va permite buzunarul si drumurile care sunt la ora actuala... pt un eventual schimb.

Va multumesc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2009 21:16 #122574 by colorado
Replied by colorado on topic Re:Lire scotiene
E singura solutie. In tara nu ai ce sa faci cu ele.Insa va trebui sa ai incredere mare in cel caruia ii incredintezi banii.
Aici(in U.K.) bancile tii schimba in functie de disponibilul pe care il au la un moment dat.Si eu am schimbat si am trimis acasa,candva.Fara \"Bank of England notes\" nu ai ce cauta la casele de schimb din Romania sau la banci.
Succes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.