fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

teaching assistant

19 May 2010 08:40 #127035 by ina.laura.copcea
daca imi echivalez studiile (facultate si master) si imi iau si QTS care imi da dreptul de a preda in UK, credeti ca am vreo sansa sa gasesc un job de teaching assistant? ca de teacher cred ca nu se pune problema, mai ales ca eu sunt prof de engleza si ca inca sunt in Ro...sau sa nu imi mai bat capul cu QTS pt a cauta teach assist...eu ma gandeam ca e un plus, dar...nu sunt sigura..:(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2010 19:48 #127078 by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:teaching assistant
Nu iti pot spune decat ce stiu eu din experienta personala. Poate altii sunt mai norocosi dar eu nu sunt, poate erau mai multe joburi in invatamant mai demult, poate nu vor decat oameni cu experienta din sistemele de educatie similare cu al lor...
Sunt QTS, cu Blue, GTC inregistrata si am fost la 12 interviuri (la agentii)....cum te-au sunat pe TINE agentiile sa-ti dea de munca asa m-au sunat si pe mine... ce e drept nu caut decat de 6 saptamani....si CRB-ul inca nu e gata.
Pentru Teaching assistant e la fel, pentru asta tot aplic de 3 saptamani incoace.
Singura solutie, cred, e sa cauti pe site-ul council-ului mai apropiat de tine joburile pe care le publica direct scolile. De obicei sunt saptamanale (newsletter-ul) si-ti cer sa completezi o \"application\" care include si un \"personal statement\" -e f. important sa te prezinti bine.
Nu ai sanse din Ro pentru ca daca esti \"shortlisted\" te cheama la interviu a doua zi, daca tu nu poti veni vine altul ca sunt f. multi aplicanti.
Ar fi o sansa sa fii angajata (daca esti in UK) daca ai lucrat (si poti dovedi cu acte, sau ai facut cursuri) cu copii cu deficiente.
Numai bine!

19 May 2010 21:01 - 19 May 2010 21:03 #127084 by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:teaching assistant
Vorbind cu una din teaching assistant de la scoala unde invata fetita mea... mi-a zis in felul urmator... cel mai simplu pentru o persoana care nu are experienta in sistemul nostru de invatamant este sa se ofere ca voluntar la scoala unde ar vrea sa lucreze, astfel incat sa capete experienta in a lucra dupa metoda lor. Dupa un anumi tnumar de ore de voluntariat poti sa te apuci sa faci NVQ si pentru teaching assistant si ai sanse sa fii angajata chiar de scoala unde esti voluntar.. avand deja un anumit numar de ore de practica la activ. Unul din exemplele care mi le-a dat cam ce poate face un voluntar in scoala primara este de a ajuta copii cu probleme de citit sau scris.

28 Jan 2011 12:37 #136483 by andy24
Replied by andy24 on topic Re:teaching assistant
apropo de jobul asta ca teaching assistant....cat se castiga aici daca lucrezi ca asa ceva? ca ma preagatesc si eu pentru asta si nu stiu daca se merita.ba am auzit ca ar fi 21 de mii pe an....ba 800 pe luna.stie cineva ceva concret?

28 Jan 2011 13:34 #136485 by mariuca75
Replied by mariuca75 on topic Re:teaching assistant
intre 1000-1200 pe luna de regula

30 Jan 2011 15:22 #136608 by andy24
Replied by andy24 on topic Re:teaching assistant
mariuca75 wrote:

intre 1000-1200 pe luna de regula

cu sau fara taxe?