Card CSCS
Please Log in or Create an account to join the conversation.
O intrebare daca se poate.
Are cineva la el \"CSCS Registration No.\" sa-mi spuna si mie cate cifre are? Eu am un numar din 7 cifre insa pe Formularul cu care aplici pentru CSCS Card sunt 8 casute in sectiunea A unde se cere acest numar. Este al meu incomplet sau atatea trebuie sa fie?
Multumesc.
A sustinut cineva de curand examenul pentru CSCS? Eu l-am sustinut vineri (27.o8.2o1o) si mi-au dat o hartie pe care scrie \"if you have booked the SkillsDirect service and have provided the necessary evidence requirements, your card will be sent under separate cover\". Poza mi-au facut atunci cand am fost sa sustin examenul. Trebuie sa mai astept formularul pe care trebuie sa-l completez si sa atasez poza? Eu nu cred. Voi?
Examenul pe care l-ai sustinut pare a fi de fapt testul de Health & Safety, Si este primul pas in obtinerea CSCS cardului, acum urmeaza sa platesti 30 de lire, sa completezi formularul si sa il trimiti, urmand ca dupa asta sa primesti cardul
Imi poti oferi un link unde pot gasi aceste informatii? Ok, platesc 30 lire, dar unde, in ce cont? Ce formular sa completez si sa trimit?Examenul pe care l-ai sustinut pare a fi de fapt testul de Health & Safety, Si este primul pas in obtinerea CSCS cardului, acum urmeaza sa platesti 30 de lire, sa completezi formularul si sa il trimiti, urmand ca dupa asta sa primesti cardul