- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- concediu fara plata 1 an in Romania?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
concediu fara plata 1 an in Romania?
14 Jun 2010 14:30 #127869
by YVONNE
concediu fara plata 1 an in Romania? was created by YVONNE
Salutare,
E cineva care a reusit sa ia 12 luni de concediu fara plata de la spitale din romania?Stiu ca 3 luni se dau cu usurinta ,dar 12 luni ?
E cineva care a reusit sa ia 12 luni de concediu fara plata de la spitale din romania?Stiu ca 3 luni se dau cu usurinta ,dar 12 luni ?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 Jun 2010 14:36 #127870
by anaeli
Replied by anaeli on topic Re:concediu fara plata 1 an in Romania?
YVONNE wrote:
Nu se poate 12 luni Yvonne...si eu tot intr-un mare spital din Bucuresti lucrez si nu pot decat maxim 90 zile. Oricum trebuie sa citesti contactul de munca. Sa inteleg ca vrei sa pleci....ia-ma si pe mine.;)Salutare,
- dochia carmen
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 Jun 2010 23:12 #127916
by dochia carmen
Replied by dochia carmen on topic Re:concediu fara plata 1 an in Romania?
De putut, se poate! Intereseaza-te la RUNOS in ce conditii se ia concediu fara plata pe motive personale! Nu ma pricep sa-ti dau alte sfaturi, pt ca nu stiu detalii de genul motive invocate sau ce i-ar putea interesa pe ei, dar ai dreptul legal la 1 an de concediu fara plata. Nu stiu daca depinde sau nu de perioada de angajare, daca ai ca si conditie sa lucrezi la ei un anumit timp sau nu pt a-l putea obtine.Cel mai bun lucru, intereseaza-te direct la RUNOS!
16 Jun 2010 09:52 #127923
by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:concediu fara plata 1 an in Romania?
Stiu ca aici in unele companii se poate lua un an sabatic concediu. Nu stiu exact cum e cu legile in privinta asta in Romania, dar ai putea sa intrebi. Uneori anul sabatic e si platit intre 50 si 80% din salariu, dar bineinteles ca depinde de politica companiei unde lucrezi, banuiesc ca intr-un spital nu se pune problema asta.
Anul sabatic \" e un fel de concediu , in care teoretic iti regandesti cariera si practic ai libertatea de a face ce vrei.
Poti eventual intreba la personal, desi ma indoiesc ca se practica asa ceva in mod curent in Romania. Dar e o idee.
Anul sabatic \" e un fel de concediu , in care teoretic iti regandesti cariera si practic ai libertatea de a face ce vrei.
Poti eventual intreba la personal, desi ma indoiesc ca se practica asa ceva in mod curent in Romania. Dar e o idee.
- Claudinne71
-
- Senior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
18 Jun 2010 02:02 #128017
by Claudinne71
Replied by Claudinne71 on topic Re:concediu fara plata 1 an in Romania?
La inceputul lunii iunie o colega a mea, asistenta medicala in spitalul judetean Constanta a intrat in concediu fara plata pentru un an de zile pentru ca a plecat in Italia la un azil de batrani. Acum sefa mea cauta sa scoata postul la concurs pentru un an de zile, mi-a spus mie personal. Deci SE POATE CU SIGURANTA!