- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- care sunt pasii spre a face un mortgage?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
care sunt pasii spre a face un mortgage?
25 Jul 2010 09:22 #129616
by lauraE
care sunt pasii spre a face un mortgage? was created by lauraE
salut,
ne poate deslusi si pe noi careva in privinta obtinerii unui mortgage?
mentionam ca avem un apartament in rom, pe care intentionam sa-l vindem pt a avea un avans la o casa aici...pe care ne-o dorim mult!!
multumesc anticipat pt raspunsurile voastre,
toate cele bune
ne poate deslusi si pe noi careva in privinta obtinerii unui mortgage?
mentionam ca avem un apartament in rom, pe care intentionam sa-l vindem pt a avea un avans la o casa aici...pe care ne-o dorim mult!!
multumesc anticipat pt raspunsurile voastre,
toate cele bune
Please Log in or Create an account to join the conversation.
25 Jul 2010 13:52 #129629
by ada01
Replied by ada01 on topic Re:care sunt pasii spre a face un mortgage?
Buna laura :)
Te-ai trezit duminica dimineata si deja treci la fapte mari;)
Aici ai un link ca sa calculezi cam cat dai in avans si cat poti plati regulat;este doar o idee, pentru ca sunt si alte astfel de calculatoare online.
http://www.bank.barclays.co.uk/Mortgage/Theonlinemortgagecalculator/P1242561473281
dai clic acolo unde scrie mortgage calculator
Trebuie sa iei legatura cu un mortgage consultant pentru ca sunt foarte multe aspecte care trebuie luate in considerare sa nu te trezesti ca de paft dupa 90 de ani trebuie sa dai inapoi proprietatea cumparata , ma refer la cazul proprietatilor cumparate ca si leasehold.
Tot asa un consultant iti da info despre cine sa-ti faca evaluarea si ce anume mai trebuie luat in calcul, crede-ma sunt multe.
Oricum e cea mai buna investitie.
Mult succes
Te-ai trezit duminica dimineata si deja treci la fapte mari;)
Aici ai un link ca sa calculezi cam cat dai in avans si cat poti plati regulat;este doar o idee, pentru ca sunt si alte astfel de calculatoare online.
http://www.bank.barclays.co.uk/Mortgage/Theonlinemortgagecalculator/P1242561473281
dai clic acolo unde scrie mortgage calculator
Trebuie sa iei legatura cu un mortgage consultant pentru ca sunt foarte multe aspecte care trebuie luate in considerare sa nu te trezesti ca de paft dupa 90 de ani trebuie sa dai inapoi proprietatea cumparata , ma refer la cazul proprietatilor cumparate ca si leasehold.
Tot asa un consultant iti da info despre cine sa-ti faca evaluarea si ce anume mai trebuie luat in calcul, crede-ma sunt multe.
Oricum e cea mai buna investitie.
Mult succes
25 Jul 2010 14:21 - 25 Jul 2010 14:22 #129633
by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:care sunt pasii spre a face un mortgage?
Cel mai usor este sa iei legatura cu un finance/mortgage advisor. Daca nu cunosti pe nimeni, multe agentii imobiliare ofera si mortgage advice.
Last edit: 25 Jul 2010 14:22 by Aimee.
- 1234ameoba
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
25 Jul 2010 19:07 #129641
by 1234ameoba
Replied by 1234ameoba on topic Re:care sunt pasii spre a face un mortgage?
personal ti-as sugera ca, inainte de a apela la acesti mortgage adviseri, sa-ti verifici credit scorul.
http://www.experian.co.uk/experianhome/?sc=410006&bcd=googlsearchlp1110609
Eu nu am avut acesta info cand am luat casa, ma \"ustura\" si acum!:P
Daca te hotarasti sa o faci, ai grija sa anulezi plata catre ei INAINTE de incheierea primei luni, ma refer desigur la faptul ca ei ofera free credit score check , doar pt o luna!
Bafta multa!
http://www.experian.co.uk/experianhome/?sc=410006&bcd=googlsearchlp1110609
Eu nu am avut acesta info cand am luat casa, ma \"ustura\" si acum!:P
Daca te hotarasti sa o faci, ai grija sa anulezi plata catre ei INAINTE de incheierea primei luni, ma refer desigur la faptul ca ei ofera free credit score check , doar pt o luna!
Bafta multa!
16 Aug 2010 11:26 #130315
by lauraE
Replied by lauraE on topic Re:care sunt pasii spre a face un mortgage?
salutare,
va multumesc tuturor celor care ne-ati raspuns aici.
Va mai intreb un lucru pana sa apucam sa vindem apartamentul din rom., ar trebui sa platim ceva billuri aici pana sa solicitam un mortgage?
sau a r trebui sa fim angajati cu acte tot?
pt ca momentan nu muncim decit la negru....cautam sa ne angajam legal dar ca idee am vrea un mortgage pt inceput .
multimim
o zi minunata sa aveti!
va multumesc tuturor celor care ne-ati raspuns aici.
Va mai intreb un lucru pana sa apucam sa vindem apartamentul din rom., ar trebui sa platim ceva billuri aici pana sa solicitam un mortgage?
sau a r trebui sa fim angajati cu acte tot?
pt ca momentan nu muncim decit la negru....cautam sa ne angajam legal dar ca idee am vrea un mortgage pt inceput .
multimim
o zi minunata sa aveti!
25 Aug 2010 10:12 #130689
by Peeteeski
Replied by Peeteeski on topic Re:care sunt pasii spre a face un mortgage?
Sfatul meu este sa va puneti la punct cu munca si actele. Pentru ipoteca o sa va fie cerute fel si fel de documente printre care si scrisori de recomandare de la clienti sau contracte de munca. Mie si sotie mele, Halifax, ne-a cerut vestitele carduri colorate (care in esenta sunt niste permise de rezidenta).
Succes!
Succes!