- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- creare de cont bancar-BARCLAYS
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
creare de cont bancar-BARCLAYS
26 Aug 2010 22:05 - 26 Aug 2010 22:08 #130764
by jane
creare de cont bancar-BARCLAYS was created by jane
buna!
DRAGII MEI VA ZIC CUM SA VA FACETI CONT BANCAR FTE USOR:
RUGATI PE CINEVA SA VA TRIMITA O SCRISOARE LA ADRESA LA CARE STATI SI PASTRATI PLICUL CU DOVADA DE ADRESA.deci nu e nevoie de biluri sau alte prostii.
amik mea si a facut azi la barclays -a tinut o vreo ora de vba dar intr o sapt isi ia cardul bancar!
si la biblioteca la fel imi cereau-dovada de adresa-dar am rezolvat cu un plic trimis la adresa mea de catre banca mea si s a rezolvat!
succes
DRAGII MEI VA ZIC CUM SA VA FACETI CONT BANCAR FTE USOR:
RUGATI PE CINEVA SA VA TRIMITA O SCRISOARE LA ADRESA LA CARE STATI SI PASTRATI PLICUL CU DOVADA DE ADRESA.deci nu e nevoie de biluri sau alte prostii.
amik mea si a facut azi la barclays -a tinut o vreo ora de vba dar intr o sapt isi ia cardul bancar!
si la biblioteca la fel imi cereau-dovada de adresa-dar am rezolvat cu un plic trimis la adresa mea de catre banca mea si s a rezolvat!
succes
Last edit: 26 Aug 2010 22:08 by jane.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
27 Aug 2010 08:09 #130767
by Drewas
Replied by Drewas on topic Re:creare de cont bancar-BARCLAYS
jane wrote:
In legatura cu contul bancar, deja te-ai complicat. Eu am fost acum vreo 2 saptamani sa-mi fac cont, doar cu pasaportul si cartea de identitate, nimic mai mult. Si pe mine m-a tinut vreo 30 min. ca asa trebuie, sa-si \"vanda produsul\" (asigurari, saving, etc) dar n-a fost o problema. Pentru dovada de adresa care imi trebuie la interviul pentru NINo, le-am cerut sa-mi trimit un extras de cont mai repede si in 3 zile l-am avut (dupa ce mi-a venit cardul).
Numai bine \"dragii mei. Va pup!\"
Jane, esti foarte tare. Expresia cu \"dragii mei\" mi-a adus aminte de Florin Piersic sau de Bendeac :)DRAGII MEI VA ZIC CUM SA VA FACETI CONT BANCAR FTE USOR:
RUGATI PE CINEVA SA VA TRIMITA O SCRISOARE LA ADRESA LA CARE STATI SI PASTRATI PLICUL CU DOVADA DE ADRESA.
In legatura cu contul bancar, deja te-ai complicat. Eu am fost acum vreo 2 saptamani sa-mi fac cont, doar cu pasaportul si cartea de identitate, nimic mai mult. Si pe mine m-a tinut vreo 30 min. ca asa trebuie, sa-si \"vanda produsul\" (asigurari, saving, etc) dar n-a fost o problema. Pentru dovada de adresa care imi trebuie la interviul pentru NINo, le-am cerut sa-mi trimit un extras de cont mai repede si in 3 zile l-am avut (dupa ce mi-a venit cardul).
Numai bine \"dragii mei. Va pup!\"
27 Aug 2010 10:28 - 27 Aug 2010 10:30 #130769
by DianaS
Replied by DianaS on topic Re:creare de cont bancar-BARCLAYS
Sa inteleg ca la BARCLAYS nu ai nevoie de dovada de adresa, ceea ce ma cam mira sau poate ti-ai facut un cont gen \"Passport\" ca la HSBC?... nu prea stiu cum actioneaza BARCLAYS
Eu pe unde am aplicat pentru cont bancar mi s-a cerut neaparat dovada de adresa...
ba mai mult la Lloyds TSB mi-au cerut BC-ul, pay slips...etc ca sa fie siguri ca o sa intre bani in contul pe care vroiam sa il deschid... am o parere destul de proasta despre Lloyds oricum
Eu pe unde am aplicat pentru cont bancar mi s-a cerut neaparat dovada de adresa...
ba mai mult la Lloyds TSB mi-au cerut BC-ul, pay slips...etc ca sa fie siguri ca o sa intre bani in contul pe care vroiam sa il deschid... am o parere destul de proasta despre Lloyds oricum
Last edit: 27 Aug 2010 10:30 by DianaS.
27 Aug 2010 10:34 #130770
by jane
Replied by jane on topic Re:creare de cont bancar-BARCLAYS
se mai intampla:P
27 Aug 2010 10:57 #130772
by bosho13
Replied by bosho13 on topic Re:creare de cont bancar-BARCLAYS
eu am cont la Lloyds si acum cateva zile am incercat sa-mi fac si la barclays, dar m-au pus sa aplic prin posta si primeam raspunsul dupa vreo 5-7 zile lucratoare, asa ca vedeti voi cume cu proverbul ala romanesc ,,Cate bordee atatea obicee\'\', si apropo la LLOYDS cand am facut contul acum vreo 6 luni nu mi-au cerut decat passaportul , dar am fost cu fimiu care avea cont la ei , asa ca..........., acelasi proverb rom. este in vigoare .
30 Aug 2010 22:43 #130866
by jane
Replied by jane on topic Re:creare de cont bancar-BARCLAYS
asa e....depinde de noroc sau de insistenta!ca noi am incercat la cateva banci sa facem contul acela.....
iar cand am ajuns la barclays am cerut sa facem un cont \"BASIC\"adik cel mai simplu posibil....<ptr cine este interesat=nu este nici ptr imprumut nici alta chestie complicata >
alte intrebari???
iar cand am ajuns la barclays am cerut sa facem un cont \"BASIC\"adik cel mai simplu posibil....<ptr cine este interesat=nu este nici ptr imprumut nici alta chestie complicata >
alte intrebari???