- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Security Guard in U.K.
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Security Guard in U.K.
29 Aug 2010 09:44 #130817
by LEONARDO
Security Guard in U.K. was created by LEONARDO
Salut la toti membri si felicitari lui webmaster pentru acest site superb.
Ma numesc Leonard Teodorescu. Sunt un \"nou venit\" printre voi.
Fost asistent universitar la Universitatea \"Constantin Brancoveanu\", Pitesti, Filiala Braila. Materiile: Informatica, Informatica aplicata in economie.
Momentan lucrez ca security guard (serviciu armat) in Roma, Italia pentru DEFENSECURITY (agentie de paza si protectie americana). Am lucrat si ca voluntar al politiei din N.Y., USA. Sunt interesat sa gasesc in acelasi domeniu in Londra.
Am diploma de Masterat in Economie.
Certificate - Antikriminal, Antiterrorist World Organization SPECNAZ/SPETSNAZ GLOBAL
Certificate - Driving licence Fast-Secure-Controlled Braking & Evasive trasportation (Security trasportation - DEFENSECURITY)
Attested - E.U. Red Cross - First Aid /Early Intervention
Dorinta mea este de a ma stabili in Anglia cu sotia. As dori sa cunosc parerile voastre in ceea ce priveste viitorul unui roman, care ar dori sa lucreze in acest domeniu in Anglia.
Multumesc anticipat si mult noroc tuturor!!!.
Ma numesc Leonard Teodorescu. Sunt un \"nou venit\" printre voi.
Fost asistent universitar la Universitatea \"Constantin Brancoveanu\", Pitesti, Filiala Braila. Materiile: Informatica, Informatica aplicata in economie.
Momentan lucrez ca security guard (serviciu armat) in Roma, Italia pentru DEFENSECURITY (agentie de paza si protectie americana). Am lucrat si ca voluntar al politiei din N.Y., USA. Sunt interesat sa gasesc in acelasi domeniu in Londra.
Am diploma de Masterat in Economie.
Certificate - Antikriminal, Antiterrorist World Organization SPECNAZ/SPETSNAZ GLOBAL
Certificate - Driving licence Fast-Secure-Controlled Braking & Evasive trasportation (Security trasportation - DEFENSECURITY)
Attested - E.U. Red Cross - First Aid /Early Intervention
Dorinta mea este de a ma stabili in Anglia cu sotia. As dori sa cunosc parerile voastre in ceea ce priveste viitorul unui roman, care ar dori sa lucreze in acest domeniu in Anglia.
Multumesc anticipat si mult noroc tuturor!!!.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
30 Aug 2010 05:49 #130839
by BogdanP
Replied by BogdanP on topic Re:Security Guard in U.K.
Salut. Cred ca ai avea sanse sa gasesti ceva de munca in domeniul asta. O sa trebuiasca totusi sa faci un training si sa iti iei o licenta de SIA. Cateva sute de lire de costa toata distractia. Din cate stiu eu cam de aici se pleaca spre un job similar cu ce ai tu... paza armata. Pentru inceput, SIA pentru Door Supervisor, poti lua un job de Security Guard la diverse obiective, out door ca sa zic asa. Sau poti lucra in colaborare cu politia pe sistemele CCTV. Depinde. Sunt foarte multe ramificatii in serviciile de securitate, paza, protectie, etc la englezi. In orice caz, totul pleaca de la SIA.
30 Aug 2010 06:39 #130841
by LEONARDO
Replied by LEONARDO on topic Re:Security Guard in U.K.
Salut Bogdan. Acum cateva zile am contactat prin e-mail agenzia RST din Londra (Zeppelin Building 59-61 Farringdon Road, London EC1M 3JB).
Sincer sa fiu au fost foarte prompti. Mi-au raspuns in cateva minute. Mi-au trimis un e-mail cu lista de preturi si documentele cu care trebuie sa ma prezint la ei pentru a face un curs cu durata de 5 zile pentru SIA licence. Cursul, printre altele cuprinde First Aid
Sincer sa fiu au fost foarte prompti. Mi-au raspuns in cateva minute. Mi-au trimis un e-mail cu lista de preturi si documentele cu care trebuie sa ma prezint la ei pentru a face un curs cu durata de 5 zile pentru SIA licence. Cursul, printre altele cuprinde First Aid
30 Aug 2010 21:19 #130865
by viogale
Replied by viogale on topic Re:Security Guard in U.K.
Hi Leo. La pregatirea ta nu cred ca ai nevoie de SIA. In cadrul UE pregatirea in domenilul securitatii este asemanatoarea si ai avea dreptul sa desfosori activitatea si in UK . Incearca sa contactezi un angajator si nu o scoala . Scoala cauta clienti. Edifica-te cautand legislatia care reglementeaza activitatea ta. Pe forum e greu sa afli detalii amanuntite.
08 Oct 2010 14:15 #133053
by Cenusarel
Replied by Cenusarel on topic Re:Security Guard in U.K.
Salutare,
Sunt curios daca te-ai descurcat in ceea ce priveste noul tau job din U.K.De ce?Pentru ca si eu la randul meu m-am gandit sa incerc sa gasesc un job in U.K. in domeniul securitatii.Ca experienta(folositoare sau nu), pot spune ca am lucrat 2 ani in Mapn si am o misiune internationala ISAF III Afghanistan.Ai ceva sfaturi, pareri pentru mine ?Stima
Sunt curios daca te-ai descurcat in ceea ce priveste noul tau job din U.K.De ce?Pentru ca si eu la randul meu m-am gandit sa incerc sa gasesc un job in U.K. in domeniul securitatii.Ca experienta(folositoare sau nu), pot spune ca am lucrat 2 ani in Mapn si am o misiune internationala ISAF III Afghanistan.Ai ceva sfaturi, pareri pentru mine ?Stima
13 Oct 2010 19:13 #133288
by tulbure
Replied by tulbure on topic Re:Security Guard in U.K.
Salut baieti ! Lucrez de ceva timp in acest domeniu in Londra si imi permit sa imi exprim opinia. Stiu sigur ca toate actele dobandite inafara Uniunii Europene nu sunt luate in calcul, iar cele care sunt recunoscute de comunitatea europeana se pot echivala aici (nu stiu exact procedura). In Anglia din cate stiu eu nu exista sansa de a lucra in domeniul Security la o banca si nici permisul \"port arma\" nu va ajuta cu nimic. Aici va puteti axa pe:
1. Door Supervision
2. CCTV
3. Close Protection
Bineinteles ca sunt mai multe subdomenii, insa eu zic ca aici aveti cele mai multe sanse sa va gasiti de munca (cel putin la inceput). Detalii gasiti pe site-ul oficial .
1. Door Supervision
2. CCTV
3. Close Protection
Bineinteles ca sunt mai multe subdomenii, insa eu zic ca aici aveti cele mai multe sanse sa va gasiti de munca (cel putin la inceput). Detalii gasiti pe site-ul oficial .