fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

trimitere acte prin posta

03 Sep 2010 16:14 #130945 by nairpicamid
Salutare!
Pe 10 octombrie voi veni la Londra in calitate de au pair.Problema mea e ca am incercat sa fac programare la Croydon pt a obtine purple card(am sunat atat eu cat si familia din Londra,iar cei de acolo au zis ca nu fac programari).Nici online nu pot sa fac programare deoarece nu pot selecta formularul BR(3).
Singura solutie a ramas sa trimit documentele prin posta la Sheffield.Mi-ar fi de un real ajutor informatii referitoare la cel mai bun serviciu prin care pot trimite documentele la Sheffield din Romania,deasemenea si timpii de procesare ai dosarului,avand in vedere ca eu trimit buletinul la ei si voi avea nevoie de el pe 10 octombrie la aeroport(nu am pasaport,dar pana in octombrie sper sa-mi fac). Daca aveti si alte informatii utile va rog postati.
Multumesc!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Sep 2010 17:48 #130947 by Joahanna
Vorbeau mai demult niste persoane pe aici ca au trimis actele din Ro prin DHL, dar costa foarte mult. Poti sa verifici siteul lor. Procesarea actelor dureaza cel putin o luna. Ar fi ideal sa-ti faci si un pasaport. Cele valabile 1 an se fac foarte rapid si nici nu costa asa de mult.
Mai bine ajungi in UK si aplici apoi pt. purple card.
Bafta multa.

04 Sep 2010 09:37 #130967 by Drewas
Replied by Drewas on topic Re:trimitere acte prin posta
Joahanna wrote:

... Ar fi ideal sa-ti faci si un pasaport. Cele valabile 1 an se fac foarte rapid si nici nu costa asa de mult...

Da, ar fi ideal dar diferenta dintre un pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) si unul temporar (valabil 1 an) este de 60 lei. Daca ai timp (dureaza 15 zile calendaristice), astepta sa-ti faci unul electronic acum, nu peste 1 an.