fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

English Teacher

09 Sep 2010 18:39 #131284 by Adam
English Teacher was created by Adam
Buna tuturor,
Nu vreau sa va bat la cap mult.Am o intrebare:am obtinut de curand QTS si nu stiu ce sa fac.Aplic online de vreo saptamana si...nimic.Sunt inca in Romania iar prietenii imi spun sa nu vin in UK daca nu ma cheama nici o agentie.Am primit totusi raspunsuri de genul \"acoperim numai teritoriul britanic\".Oare cand vad adresa de Romania nu cumva o lasa balta?
Ce ar fi daca as lua pur si simplu avionul spre UK, as merge la multele agentii din Londra ( cele care se bat cu pumnii in cap ca nu au profi si dau anunturi de gen \"hot demand\",\"desperately need\" si care spun ca nu le trebuie decat QTS sau echivalent european)si as spune ce vreau, ce pot?! asa, pur si simplu.
Multumesc pentru rabdare,
ADAM

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2010 21:13 #131293 by jane
Replied by jane on topic Re:English Teacher
sfat:
mmm am o amica care n are acte dar are 10 ani de predat engleza in budapesta!nu si a gasit job in luna ce a trecut dar a aplicat recent cu un cv,la un job de profesor!daca are succes te anuntz!
te sfatuiesc,,,amical,,,,sa bagi credit pe telefon si vezi ca e o optiune la vodafone<ca sa nu cheltui mult/asa am avut eu> care iti permite sa suni pe numere de fix in uk!si cauti joburi si numere de contact de fix<care incep cu 01,02,03>
si intrebi daca esti eligibil ptr acele joburi!!

12 Sep 2010 15:59 #131572 by cos_cosmina
Replied by cos_cosmina on topic Re:English Teacher
Buna tuturor!
Adam, si eu sunt in aceeasi situatie pot spune. Am o mare dorinta de a pleca, dar toti cu care am stat de vorba ma sfatuiesc sa nu o fac asa la intamplare, ci sa astept ceva sigur, mai ales ca am si 2 copii dupa mine.
Sunt profesoara de engleza de 12 ani, sunt inscrisa la gradul 1. Vreau sa obtin si eu QTS, dar nu stiu daca trebuie doar sa-mi traduc si sa-mi legalizez actele sau trebuie sa ma duc si la Minister pentru echivalare de studii. Tu cum ai facut? Multumesc!

13 Sep 2010 18:04 #131643 by Joahanna
Replied by Joahanna on topic Re:English Teacher
Pt cei care isi cauta de munca in educatie, iata 2 linkuri destul de utile, zic eu http://www.capitaeducation.co.uk/ telefon: 08007316871, e-mail: [email protected]

http://www.protocol-national.co.uk/pn/ si un numar de telefon: 0115 911-1230
Cele doua linkuri si nr. de telefon le-am primit cand am fost in vizita pe la cei de la Connexions Direct ([url] http://www.connexions-direct.com/[/url]).

Eu vad extrem de putine posibilitati de a rezolva treaba din RO, cat despre dreptul de munca, nu stiu ce sa zic. Nu sunt in domeniu si habar n-am cate scoli aplica pt work permit.

Bafta multa.

13 Sep 2010 20:34 #131659 by jane
amica mea a fost acceptata in sfarsit la un callcenter aici in londra <dupa ce au amanat o o luna ptr ca nu avea nici un act care sa i permita lucrul in uk >!!!v a incepe lucrul miercuri.

13 Sep 2010 20:38 #131660 by jane
mentionez ca v a avea 7