fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Asigurare Romania , valabila in UK ?

29 Sep 2010 12:34 #132531 by ParaZzit
Va salut pe toti !

Am tot citit pe forum , am cautat si pe google dar nu am gasit ceva sigur despre acest lucru.
La sfarsitul lunii oct. voi ajunge in UK cu propria masina . Intentionez sa stau aproximativ 6 luni , vreau sa stiu daca trebuie sa fac vreun act ceva acolo pentru masina. Masina are aigurare de aici , este inmatriculata aici (cand zic \"aici\" ma refer la Romania) .

O alta nedumerire...sunt sanse sa gasesc un apartament / casa cu 2-3 camere la aproximativ 500 lire/ luna in zona Portsmouth ? Am auzit ca este usor de gasit acolo....

Va multumesc si sper sa ma lamuriti :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2010 13:22 #132543 by BogdanP
Este valabila asigurarea din cate stiu eu si nu mai trebuie sa te duci nicaieri sa faci nimic daca vrei sa stai doar 6 luni. Din cate stiu eu, cam asa ar fi situatia vis a vis de problema asta. Cat priveste chiria, eu nu am vazut de cand sunt in UK \"casa cu 2-3 camere\" la 500 lire. Poate altii stiu mai bine ca mine. Dar din cate stiu eu, cam atat pot sa iti spun.

29 Sep 2010 13:57 #132547 by Peeteeski
RCA are acoperire europeana de pana la 250.000 de lire daca nu ma insel. Ai pe spatele RCA-ului toate detaliile.

30 Sep 2010 07:44 #132587 by ParaZzit
Asta este un lucru bun ca nu trebuie sa mai platesc si asigurarea. Dar chiria? Cat este ? Pentru 2-3 camere ...

30 Sep 2010 07:55 #132588 by BogdanP
Pai depinde de zona. Iti dau cateva adrese poate te ajuta.
http://www.spareroom.co.uk/
www.gumtree.com
http://www.rightmove.co.uk/

Poti incerca sa pui si un anunt pe forum la sectiunea anunturi si poate gasesti si romani in zona unde vrei sa stai care sa te ajute cu vreo chirie mai ieftina sau eventual cu sfaturi mai la obiect.

30 Sep 2010 22:13 #132604 by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Asigurare Romania , valabila in UK ?
ok,asigurarea din romania e valabila in UK,daca te uiti pe asigurarea ta vezi ca scrie mai multe tari cu numere de telefon.In anglia au mai multe birouri ,am avut si eu masina aici.Asigurarea e numai a treia parte.Tine minte un lucru dupa legile de aici esti obligat sa pastrezi dovada biletul de la vapor daca te opreste politia trebuie sa dovedesti cand ai intrat in UK,ALTFEL se confisca masina pana dovedesti.Aici nu e romania si mi sa spus de catre un politist intro anumita situatie cand faceam pe nestiutoru ca LOCUIND IN UK SUNT OBLIGAT SA STIU LEGILE NU EL CA POLITIST SA MI LE SPUNA \" chiria depinde nu numa de oras dar si de zona ,cu cat mai aproape de centru cu atat mai scump :) good luck