fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Info Transport Colete

06 Oct 2010 17:05 #132946 by LETSOC
Info Transport Colete was created by LETSOC
Care stiti firme de transport colete seriase, Uk-Ro-Uk

am gasit ceva pe search forum http://www.interparcel*com/ , http://www.eastlines.co*uk

Sunt ok ? merita?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Oct 2010 18:05 #132948 by 1234ameoba
Replied by 1234ameoba on topic Re:Info Transport Colete
Pai vezi ca este una care face reclama chiar pe pagina forumului,

Tiberiu transpor parca,

mai incearca Crespocom, eu am trimis cu ei, a ajuns totul,

06 Oct 2010 18:20 #132949 by 1234ameoba
Replied by 1234ameoba on topic Re:Info Transport Colete
http://www.tiberiu.co.uk/

06 Oct 2010 20:53 #132957 by Danello
Replied by Danello on topic Re:Info Transport Colete
eu am patit-o acum 3 zile cu PEGASUS...mi-a fost trimis din Ro un colet cu 10 cartoane de tigari...urmarindu-l pe net am vazut ca statea de 7 zile in Budapesta. Am dat telefon la Pegasus si i-am intrebat ce se intampla. M-au intrebat ce continea coletul, le-am zis ca tigari. Atunci mi-au spus ca asta e motivul pentru care ungurii au confiscat pachetul.
1) Pegasus nu s-a deranjat sa anunte expeditorul sau destinatarul in legatura cu confiscarea coletului, i-a durut la basca, daca nu-i sunam eu ii durea in kur, probabil ca pachetul meu (ca la razboi) se incadra la \"pagube colaterale\"
2) mai intai au vrut sa ma prosteasca si mi-au spus ca tigarile sunt interzise la transport, dar ei au pe site o lista cu marfurile interzise la transport si tigarile nu se regasesc in lista.
3) le-am cerut sa-mi spuna in baza carei legi sau act normativ maghiar, european etc mi-au fost confiscate tigarile, deoarece tigarile au fost cumparate de la sellgros din Ro, sunt timbrate, deci am platit taxe si accize statului roman, iar aici in Uk iar nu este nicio problema daca numarul tigarilor nu trezeste suspiciuni de contrabanda...bineinteles n-au fost in stare sa-mi dea nici cea mai mica relatie cu privire la motivul confiscarii....si uite asa s-au dus pe apa sambetei 240 de lire.

07 Oct 2010 07:52 #132983 by BogdanP
Replied by BogdanP on topic Re:Info Transport Colete
Danello wrote:

eu am patit-o acum 3 zile cu PEGASUS...mi-a fost trimis din Ro un colet cu 10 cartoane de tigari...urmarindu-l pe net am vazut ca statea de 7 zile in Budapesta. Am dat telefon la Pegasus si i-am intrebat ce se intampla. M-au intrebat ce continea coletul, le-am zis ca tigari. Atunci mi-au spus ca asta e motivul pentru care ungurii au confiscat pachetul.
1) Pegasus nu s-a deranjat sa anunte expeditorul sau destinatarul in legatura cu confiscarea coletului, i-a durut la basca, daca nu-i sunam eu ii durea in kur, probabil ca pachetul meu (ca la razboi) se incadra la \"pagube colaterale\"
2) mai intai au vrut sa ma prosteasca si mi-au spus ca tigarile sunt interzise la transport, dar ei au pe site o lista cu marfurile interzise la transport si tigarile nu se regasesc in lista.
3) le-am cerut sa-mi spuna in baza carei legi sau act normativ maghiar, european etc mi-au fost confiscate tigarile, deoarece tigarile au fost cumparate de la sellgros din Ro, sunt timbrate, deci am platit taxe si accize statului roman, iar aici in Uk iar nu este nicio problema daca numarul tigarilor nu trezeste suspiciuni de contrabanda...bineinteles n-au fost in stare sa-mi dea nici cea mai mica relatie cu privire la motivul confiscarii....si uite asa s-au dus pe apa sambetei 240 de lire.

Pai si nu ai gasit nici o varianta sa iti poata ajunge coletul la destinatie? Sau macar sa ti-l trimita inapoi? Chiar nu exista nici o institutie sau nimeni caruia sa te poti adresa? Cred ca situatia ta s-a intamplat multora. Si eu chiar as fi curios ce se poate face intr-un caz de genul asta.

07 Oct 2010 10:52 #132988 by Danello
Replied by Danello on topic Re:Info Transport Colete
Daca as fi in Ro as putea sa ma adresez Oficiului pentru Protectia Consumatorului sau altei autoritati care reglementeaza/controleaza activitatea acestor firme de curierat pentru simplul fapt ca ei ar trebui sa expuna pe site intreaga lista de produse care nu ar trebui trimise. Dar de aici din Uk ce pot sa fac? sa trimit niste emailuri ? M-as lupta cu morile de vant. E clar, banii sunt pierduti si singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa postez aici ca sa-i avertizez si pe altii.