fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

cum fac rost de dovada de adresa?

04 Feb 2011 15:57 #136788 by Saphire
Buna ziua tuturor !

Eu am blue card, partenerul meu nu are. Vrem sa ne casatorim ca sa obtin acte de munca pentru el. Ne-am mutat de 2 sapt, eu am dovada de adresa, factura de telefon fix, el nu are pt.ca i-au inchis contul la banca Lloyds pe motiv ca nu poate sa dovedeasca dreptul la munca in Uk. Contractul de inchiriere pt casa l-am facut cu 2 persoane fizice, deci nu agentie. Partenerul meu are doar insurance number.
Ce ne sfatuiti? avem nevoie de ajutor.
Va multumim din suflet !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2011 16:47 #136792 by MamaMia
Cel mai simplu e sa-l adaugi si pe el la una din facturi - telefon, gaz, electricitate, council tax, orice ar fi. Mai poate si sa aplice pentru provisional driving license.

04 Feb 2011 16:52 #136793 by Caterina
Saphire wrote:

Buna ziua tuturor !

Eu am blue card, partenerul meu nu are. Vrem sa ne casatorim ca sa obtin acte de munca pentru el. Ne-am mutat de 2 sapt, eu am dovada de adresa, factura de telefon fix, el nu are pt.ca i-au inchis contul la banca Lloyds pe motiv ca nu poate sa dovedeasca dreptul la munca in Uk. Contractul de inchiriere pt casa l-am facut cu 2 persoane fizice, deci nu agentie. Partenerul meu are doar insurance number.
Ce ne sfatuiti? avem nevoie de ajutor.
Va multumim din suflet !

Pai daca va casatoriti, de ce trebuie sa mai aveti dovada de adresa pentru sot? Nu e de ajuns certificatul de casatorie pentru obtinerea de BC ca dependent?

04 Feb 2011 17:12 #136794 by MamaMia
Cred ca le trebuie dovada de adresa cind se casatoresc, parca asa imi amintesc.

04 Feb 2011 18:43 #136796 by antispam
Cea mai buna dovada de adresa este statement-ul bancar. Prietenul tau poate deschide foarte usor un cont la HSBC.

04 Feb 2011 21:47 #136805 by Joahanna
Eu si sotul meu am avut scrisoare (scrisa de mana) de la proprietar ( in cazul nostru de la soacra, ca am facut nunta in orasul de domiciliu al socrilor). Trebuie sa se mentioneze de cand locuieste la adresa respectiva (trebuie sa fie minim 9 zile parca).
Casa de piatra!