fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Zone bune in Luton

01 Apr 2011 10:07 #139828 by catad
Zone bune in Luton was created by catad
Stiu ca sunteti mai multi aici pe forum care locuiti in Luton sau imprejurimi. Imi puteti spune si mie zonele bune si rele de locuit? Niste preturi informative pt diferitele zone? Cum este Luton ca si oras? Planuim relocare in Luton si am dori sa aflam mai multe despre oras. Multumesc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2011 01:37 #141016 by taranu
Replied by taranu on topic Re:Zone bune in Luton
Evita Marsh Farm si zonele adiacente M1.

Stopsley e o zona foarte buna, iar diferentele la chirie nu depasesc 100 lire fata de alte zone ;)

Foloseste Credit&Rating Score pentru orice post code de la www.checkmyfile.co.uk ori de cate ori doresti mai ales ca e free si unlimited
http://www.checkmyfile.com/postcode-check/SW1A-2AA.htm

06 May 2011 08:09 - 06 May 2011 08:12 #141020 by Elena 2001
Replied by Elena 2001 on topic Re:Zone bune in Luton
Luton este un orasel foarte mic si te-as sfatui sa te duci sa-l vizitezi. Mie personal imi place, are case si parcuri frumoase, scoli asa/si-asa, chiar daca nu au rezultate din cele mai bune la invatatura, au activitati scolare si extra-scolare excelente. Nu e o alegere proasta, chiar foarte buna din punct de vedere financiar.

PS - scuze, doar ce-am observat ca de fapt mesajul tau e vechi de o luna - chiar si-asa, cum a ramas cu Luton?

06 May 2011 10:05 #141028 by catad
Replied by catad on topic Re:Zone bune in Luton
pai a ramas cam suspendat. avem posibilitate de relocare in mai multe locuri in sud si inca ne gandim unde e mai bine. printre ele avem: Canterbury, brighton, luton, exeter, portsmouth si nu prea avem habar ce sa alegem. mai facem research pt ele. orice opinie sau sugestie este binevenita.

07 May 2011 00:25 #141067 by antispam
Replied by antispam on topic Re:Zone bune in Luton
Elena 2001 wrote:

. Nu e o alegere proasta, chiar foarte buna din punct de vedere financiar. Luton?

De ce, mai exact?

07 May 2011 01:09 #141069 by catad
Replied by catad on topic Re:Zone bune in Luton
este f ieftin. anul asta luton este the worst place to live. anul trecut era hull. uite asa ma duc din bine in mai bine. :D