fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Cazare in Londra

16 Apr 2011 16:55 #140323 by maxtudor
Cazare in Londra was created by maxtudor
buna ziua tuturor.peste 2 saptamini vreau sa vin si eu in londra sa incep o viata noua,deoarece sunt din ce in ce mai dezgustat de ceea ce se petrece in romania la ora actuala.cei care ati plecat mai demult,sunteti fericiti ca nu ati prins vremurile actuale.dar sa trec la motivul ptr.care am deschis acest topic.de vreo 3 luni urmaresc acest forum cu interes,deoarece cind voi veni sa stiu cu ce sa incep.cu aceasta ocazie tin sa le multumesc tuturor celor care au postat experientele si cunostintelor lor ptr.a fi cit mai informati cind venim in u.k.singura nelamurire pe care o am,si multumesc anticipat celor care vor avea bunavointa sa-mi raspunda,este problema legata de cazare.deci aterizez in londra ,si unde ma cazez,deoarece nu cred ca voi gasi sa inchiriez o camera in aceeasi zi.cam cit timp dureaza din momentul in care iti gasesti o camera care-ti place si pina sa te poti muta?cit timp dureaza actele puteti sa-mi dati careva niste ponturi,fiindca nu-mi permit sa locuiesc la hotel.iar camera trebuie sa o inchiriez prin vreo agentie sau pot direct de la proprietar?probabil ca celor care sunteti acolo vi se va parea o intrebare prosteasca dar nu cunosc pe nimeni in londra sa ma ajute .multumesc inca odata anticipat celor care-mi vor da sugestii

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2011 18:21 - 16 Apr 2011 18:22 #140324 by auramihaela
Replied by auramihaela on topic Re:Cazare in Londra
cu cazarea.... primele doua -trei zile rezerva un loc la hostel sau hotel in functie de posibilitati.... vezi pe booking.com.... cam 20-40 lire pe noapte... in acest timp cauti sa inchiriezi ceva fie prin agentie, numai ca e greu cer multe acte, sa fii angajat, etc... sau cauti pe un site gen gumtree la anunturi listate direct de prorietari.... eu asa am facut acum 2 ani cand am fost si in 4 zile mi-a gasit cazare in SV Londrei, 80 de lire pe sapt pt o camera cu toate facturile incluse intr-o casa in care nimeni nu avea cheie la usa.... dar eu am fost super norocoasa.... cand inchiriez asa iti asumi un risc dar e mai simplu la inceput... multa bafta

17 Apr 2011 22:31 #140353 by vip.dany
Replied by vip.dany on topic Re:Cazare in Londra
pentru inceput cauta cazare la hosteluri...gasesti pe net o gramada
poti gasi camere single cu 20-30 de lire pe noapte sau poti sa-ti inchiriezi un pat ,in dormitoare comune de 10-15 persoane costa cam 9-10 lire patul pe noapte.....dupa iti poti gasi o camera de inchiriat
noroc

18 Apr 2011 19:32 #140361 by maxtudor
Replied by maxtudor on topic Re:Cazare in Londra
merci de informatii si mai astept sugestii.Eventual poate are cineva vre-o camera de inchiriat