fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

URGENT! UNDE gasesc BRANZA dulce sa fac PASCA?

22 Apr 2011 10:36 #140552 by Dacoroman
Stie careva unde pot gasi branza dulce sa fac pasca? zona ar fi Kilburn/Dollis Hill/ Brent sau... Golders Green.

Multam

si Paste Fericit:P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 10:44 #140555 by 1234ameoba
Sainsburys, cottage cheese, dar tre sa o mai scurgi nitel!


http://www.sainsburys.co.uk/sol/global_search/global_result.jsp?bmForm=global_search&GLOBAL_DATA._search_term1=cottage+cheese&GLOBAL_DATA._searchType=0&bmUID=1303465436082



Pe viitor, iti poti prepara tu singur branza de vaci acasa, din lapte invechit, daca stii cum;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 10:54 #140557 by Dacoroman
Multzam de sfat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 11:00 #140559 by 1234ameoba
;)

Laptele, de preferinta cel cu eticheta albastra,

nefiert,

se lasa in vase (borcan/ceva) cca 2/3 zile, fctie de temperatura camerei in care se afla,
cand se vede ca este \"branzit\", se scurge in ceva , apoi, se pune in tifon si se agata deasupra unui vas in care sa se scurga bine (cca 24 de ore).

Deoarece laptele de aici nu este bogat in grasimi, acestea fiind deja scoase de producator,

branza nu va avea calitatile aceleia din Ro desigur , insa,
pt o pasca/papanasi/etc/etc, este superbuna!


Desigur, este o optiune mai scumpica la pret dar,

odata-i Pastele!

Sarbatori fericite!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 12:12 #140561 by Peeteeski
Cauta la magazinele poloneze. Eu am facut papanasi cu ceva cumparat de la plonezi. Branza respectiva avea exact aceleasi proprietati cu branza de vaci romaneasca. Imi pare rau ca nu mai stiu cum ii zicea.

Si cottage cheese merge numai ca trebuie sa o lasi la scurs vreo jumatate de zi.

M-ai innebunit cu pasca ... N-am mai mancat de la meciul cu Argentina (figure of speech) :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2011 16:25 - 22 Apr 2011 16:26 #140575 by mami de Maria
Branza poti sa faci foarte usor daca pui laptele la fiert si-l tai cu iaurt grecesc.Il lasi sa fiarba pana se separa zerul de branza si apoi pui la scurs intr-o sita deasa.O poti face cat de uscata si consistenta vrei.La un bidon mare de lapte\"albastru\" iti trebuie 500g de iaurt grecesc.E delicioasa.Eu o asa o fac si pentru fetita noastra.
Pofta buna!

ps : iaurtul trebuie pus cand laptele incepe sa clocoteasca.

Please Log in or Create an account to join the conversation.