Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
halifax bank
14 May 2012 13:04 #146839
by cat721982
halifax bank was created by cat721982
buna. am deschis un cont bancar la halifax cu cateva luni in urma. totul a functionat perfect pana luna trecuta cand mi-au blocat contul si ma tot cheama la ei in branch pentru verificari de adresa iar mai nou ma intreaba sa le duc un formular P60 pe care eu nu il am fiind self-employed . dar curios este faptul ca, contul meu este blocat dar ei ma taxeaza pentru asigurRE. Ce as putea sa fac ?
Va multumesc
Va multumesc
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 May 2012 20:16 #146848
by colorado
Replied by colorado on topic Re:halifax bank
Poate ai un credit ne-onorat sau un contract cu vreo companie(de ex.de telefonie mobila)pe care nu la-i dus la capat si ai ajuns \"in debt\".
Asa poate a ajuns contul blocat.
Asa poate a ajuns contul blocat.
14 May 2012 20:25 #146850
by colorado
Am cont la Halifax.Nu-miplace.Il tin doar pentru a face mici transferuri de bani.
Halifax are un \"Fraud Department\" care poate bloca un cont daca au suspiciuni legate de spalare de bani sau tot ceea ce tine de frauda etc.Tu esti self-employed.Poate ai incasat niste cec-uri mai grase si le-ai incarcat in contul tau.Nu e nevoie de milioane.Au patit-o unii si cu cateva mii.
Halifax are un \"Fraud Department\" care poate bloca un cont daca au suspiciuni legate de spalare de bani sau tot ceea ce tine de frauda etc.Tu esti self-employed.Poate ai incasat niste cec-uri mai grase si le-ai incarcat in contul tau.Nu e nevoie de milioane.Au patit-o unii si cu cateva mii.
14 May 2012 21:00 #146852
by colorado
Am cont la Halifax.Nu-miplace.Il tin doar pentru a face mici transferuri de bani.