- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Ce inseamna shared house?
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Ce inseamna shared house?
08 Aug 2007 07:42 #81801
by ara_be_la
Ce inseamna shared house? was created by ara_be_la
Salut,
Venim la un colegiu din Londra cu care am semnat un contract, si printre specificatiile din contract e ceva de genul ca ei ma ajuta sa-mi gasesc o chirie dar... cu Shared House....
Ce inseamna oare asta in Anglia?? Oameni la gramada??
Multumesc mult de tot....
ne mai auzim, bye...
Venim la un colegiu din Londra cu care am semnat un contract, si printre specificatiile din contract e ceva de genul ca ei ma ajuta sa-mi gasesc o chirie dar... cu Shared House....
Ce inseamna oare asta in Anglia?? Oameni la gramada??
Multumesc mult de tot....
ne mai auzim, bye...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
08 Aug 2007 11:53 #81826
by Webmaster
sa stii ca aici se practica foarte mult asa ceva
nu doar de studenti .
in general in UK cazarea este scumpa , iar daca e sa inchiriezi ceva singur(a) te usca de bani sau arata jalnic .
totul este sa inveti sa locuiesti la comun sa respecti pe altii si totul poate fi ok ..
poate fi chiar fun :) depinde de colegii de casa ...
bafta multa .
nu doar de studenti .
in general in UK cazarea este scumpa , iar daca e sa inchiriezi ceva singur(a) te usca de bani sau arata jalnic .
totul este sa inveti sa locuiesti la comun sa respecti pe altii si totul poate fi ok ..
poate fi chiar fun :) depinde de colegii de casa ...
bafta multa .
08 Aug 2007 12:15 #81828
by Radoo2007
Hm nu cred ca e chiar asa de bine. De curand cineva care sta in Birmingham se plangea ca mai sta cu un cuplu in aceeasi casa si s-a saturat sa spele WC-ul ca ceilalti nu se omoara cu firea decat la facut mizerie.. Asa ca ai grija cu cine stai. Iti recomand ori pe cineva cunoscut ori sa pui conditii de la inceput....
- greenteddy
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
08 Aug 2007 12:25 #81831
by greenteddy
...si daca pui \'conditii\' de la inceput si ceilalti nu le iau in seama ce faci, in conditiile in care tu chiar vrei sa stai undeva. nu e chiar asa usor sa faci pe seful. trebuie sa respecti si sa inveti sa locuiesti cu colocatarii daca vrei neaparat sa stai in locul respectiv.
intr-adevar este o solutie aiurea dar este o alternativa mai ieftina
Replied by greenteddy on topic -
Hm nu cred ca e chiar asa de bine. De curand cineva care sta in Birmingham se plangea ca mai sta cu un cuplu in aceeasi casa si s-a saturat sa spele WC-ul ca ceilalti nu se omoara cu firea decat la facut mizerie.. Asa ca ai grija cu cine stai. Iti recomand ori pe cineva cunoscut ori sa pui conditii de la inceput....
...si daca pui \'conditii\' de la inceput si ceilalti nu le iau in seama ce faci, in conditiile in care tu chiar vrei sa stai undeva. nu e chiar asa usor sa faci pe seful. trebuie sa respecti si sa inveti sa locuiesti cu colocatarii daca vrei neaparat sa stai in locul respectiv.
intr-adevar este o solutie aiurea dar este o alternativa mai ieftina