Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Avocat
- Mihaela_Eid
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
06 Aug 2008 16:15 #92701
by Mihaela_Eid
Avocat was created by Mihaela_Eid
Buna,
stiu ca era o reclama pe site despre avocat online. stau in manchester si vreau sa consult un avocat despre imigrare. sotul meu este egiptean si vreau sa aflu mai multe amanunte despre situatia noastra care este destul de complicata.
care sunt regulile generale despre non-european dependent care vrea sa aibe un job in uk?
stie cineva unde pot gasi un avocat bun si nu exagerat de scump? daca nu in manchester, macar online?
stiu ca era o reclama pe site despre avocat online. stau in manchester si vreau sa consult un avocat despre imigrare. sotul meu este egiptean si vreau sa aflu mai multe amanunte despre situatia noastra care este destul de complicata.
care sunt regulile generale despre non-european dependent care vrea sa aibe un job in uk?
stie cineva unde pot gasi un avocat bun si nu exagerat de scump? daca nu in manchester, macar online?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- a Guest
-
- Visitor
-
07 Aug 2008 10:39 #92723
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:Avocat
salut!sa inteleg ca ati ajuns deja aici?!hehehe,multa bafta!inca sunteti confuzi cu incadrarea?ferestete de avocatii romani in londra.Ia unu din Manchester pt consultatie.Ia vezi in consiliul local,intra acolo si intreaba daca aiu o lista cu firme de avocatura cu specializare migratie (firme recomandate de ei ca sa zic asa)
Ce facem , deschidem un restaurant romano-egyptean in Londra?! :-)
Ce facem , deschidem un restaurant romano-egyptean in Londra?! :-)
- greenteddy
-
- Platinum Member
-
Less
More
07 Aug 2008 13:45 #92728
by greenteddy
Replied by greenteddy on topic Re:Avocat
de ce nu incerci la CAB-ul din orasul in care stai (i.e. citizens advice bureau)
- deia_soricik
-
- New Member
-
Less
More
15 Aug 2008 14:33 #92964
by deia_soricik
Replied by deia_soricik on topic Re:Avocat
Buna Mihaela,
Si eu am un prieten/cunostinta care e egiptean si care intr-un final a decis sa se casatoreasca cu o tipa din Anglia pt ca nu mai putea avansa dpdv social/financiar...
Daca intr-adevar tii la el.si crezi ca e persoana potrivita pt tine atunci casatoreste-te cu el.Nu poti sa faci acest lucru aici..Nici macar britanicii nu se pot casatorii cu cei care nu au viza aici.Si prietenul meu care a stat mai bine de sasi ani fara viza..s-a casatorit in Egipt..si urmeaza ca el sa vina in septebrie sotia lui facandu-i chemare pt reintregirea familiei-ue/uk.La fel poti sa faci si tu daca exerciti un drept de self,student...sau ai blue..Tre sa va casatoriti fie in Egipt fie in Romania.Ce nu imi place in Egipt este ca martorii la casatorie trebuie sa fie barbati..dar ma rog e o tara musulmana..greu de inteles.Prietenul meu(cunostinta) e crestin...si poate de aceea nu vroia sa se duca acolo dar a fost silit de circumstante..logodnica lui fiind britanica..neavand in alta parte unde sa incheie casatoria.Era varianta ori Egipt ori Uk-dar uk are reguli mai stricte ca si Sua referitare la divort , casatorie..nu poti obtine acest drept..daca ambii parteneri nu au permis de sedere aici-viza valabila.
Stiu ca armata in Egipt e obligatorie.Daca nu si-a facut armata acolo s-ar putea sa aibe progleme la sosirea in Egipt..dar platesti o taxa ..si va fi scutit...Mi se pare ca armata e obligatorie pana la 35 de ani pt barbati.
Sper sa iti foloseasca,
Dea
Si eu am un prieten/cunostinta care e egiptean si care intr-un final a decis sa se casatoreasca cu o tipa din Anglia pt ca nu mai putea avansa dpdv social/financiar...
Daca intr-adevar tii la el.si crezi ca e persoana potrivita pt tine atunci casatoreste-te cu el.Nu poti sa faci acest lucru aici..Nici macar britanicii nu se pot casatorii cu cei care nu au viza aici.Si prietenul meu care a stat mai bine de sasi ani fara viza..s-a casatorit in Egipt..si urmeaza ca el sa vina in septebrie sotia lui facandu-i chemare pt reintregirea familiei-ue/uk.La fel poti sa faci si tu daca exerciti un drept de self,student...sau ai blue..Tre sa va casatoriti fie in Egipt fie in Romania.Ce nu imi place in Egipt este ca martorii la casatorie trebuie sa fie barbati..dar ma rog e o tara musulmana..greu de inteles.Prietenul meu(cunostinta) e crestin...si poate de aceea nu vroia sa se duca acolo dar a fost silit de circumstante..logodnica lui fiind britanica..neavand in alta parte unde sa incheie casatoria.Era varianta ori Egipt ori Uk-dar uk are reguli mai stricte ca si Sua referitare la divort , casatorie..nu poti obtine acest drept..daca ambii parteneri nu au permis de sedere aici-viza valabila.
Stiu ca armata in Egipt e obligatorie.Daca nu si-a facut armata acolo s-ar putea sa aibe progleme la sosirea in Egipt..dar platesti o taxa ..si va fi scutit...Mi se pare ca armata e obligatorie pana la 35 de ani pt barbati.
Sper sa iti foloseasca,
Dea
- deia_soricik
-
- New Member
-
Less
More
15 Aug 2008 18:38 #92979
by deia_soricik
Replied by deia_soricik on topic Re:Avocat
Acum am citit mai bine si am vazut ca e vb de sot.Bun..deci pt a il aduce LEGAL in uk tu trebuie sa inregistrezi casatoria in romania/egypt.Apoi el tb sa vina acolo (e cel mai bine asa- nu il da nimeni afara din tara- in romania atata timp cat dov ca e casatorit cu o romanca -cetatean ue) iar tu trebuie sa ii trimeti ca dovada pt interviul ce il va avea la ambasada marii britanii-urmatoarele:stat bancar al tau,el ar fi bine sa aibe un stat cu ceva bani in el..(sa puna bani si apoi sa ii retraga..doar sa aibe un stat, plus dovada ca tu exerciti un drept in anglia-student...copie yellow card, self-copie yellow card..blue..etc..Restul depinde pt fiecare tara in parte..
El va avea drept de munca in uk nelimitat(pt ca e dependent de tine)atata timp cat tu exerciti drepturile mentionate mai sus in uk
.Sa ma scuzi ca nu am citit exact ca e sotul tau..dar am vrut sa iti raspund pt ca stiu ce ingrozitor e sa nu poti face nimic, sa nu poti sa iti ajuti sotul cu toate ca ai acest drept ca si cetatean ue.
Toate cele bune,
Dea
El va avea drept de munca in uk nelimitat(pt ca e dependent de tine)atata timp cat tu exerciti drepturile mentionate mai sus in uk
.Sa ma scuzi ca nu am citit exact ca e sotul tau..dar am vrut sa iti raspund pt ca stiu ce ingrozitor e sa nu poti face nimic, sa nu poti sa iti ajuti sotul cu toate ca ai acest drept ca si cetatean ue.
Toate cele bune,
Dea
- _deleted_Andu
-
- Platinum Member
-
Less
More
15 Aug 2008 18:38 #92980
by _deleted_Andu
Replied by _deleted_Andu on topic Re:Avocat
s-ar putea , dea, sa nu ii foloseasca prea tare, mihaela fiind deja casatorita :)