fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

alocatii copii uk?

07 Aug 2008 09:11 #92720 by anyiap
alocatii copii uk? was created by anyiap
Am urmarit recent la Tv o stire, conform careia romanii ce lucreaza in UE au dreptul ca ceara alocatia pentru copii in tara in care lucreaza( cu acte legale), chiar daca copii sunt in romania. Stie cineva unde trebuie sa te adresezi in UK pentru a obtine aceasta alocatie?
va mutumesc anticipat celor care ma ajuta cu informatii

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2008 10:26 #92797 by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:alocatii copii uk?
Nu prea stiu multe despre asta. Tot ce pot face este sa te indrum spre http://www.cpag.org.uk/cro/wrb/wrb196/A2%20nationals.htm#self unde gasesti informatii globale despre alocatiile/indemnizatiile de care pot beneficia romanii si bulgarii din Uk.
Sper ca este un punct bun de plecare. Numai bine!

12 Aug 2008 21:02 #92828 by splash
Replied by splash on topic Re:alocatii copii uk?
da, se poate, dar pt linistea ta ar fi bine sa nu ceri si in Romania daca te hotarasti sa ceri aici. E ori acolo, ori aici. Deci daca vrei, ai aici un link pt a aplica; poti completa online( pe calc.) si o listezi, apoi o trimiti impreuna cu certificatul de nastere al copilului in original(il vei primi inapoi in ~3 sapt).
Adresa e in josul paginii sau aici:
.... send it along with the certificate, to:
Child Benefit Office (Washington)
Freepost
NEA 10463
PO Box 133
Washington
NE38 7BR
Bafta!

http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/TaxCreditsandChildBenefit/Childbenefits/DG_073775

14 Aug 2008 11:30 - 15 Aug 2008 09:17 #92889 by michaelasi
Replied by michaelasi on topic Nu va este rusine?
ohooooooo

nu vin eu prea des pe forum dar si cind ajung si citesc chestii de genu \"POT SA IAU ALOCATIE ACI IN UK PTR PLODU MEU CARE ORICUM NU LOCUIESTE AICEA SI ESTE LA MUMASA IN ROMANIA \' ma apuca strechea ca so zic mai pe romaneste ....

nu de alta dar acu vreun an specificam intr-un topic despre famili de polonezi care i-au sume mari de bani lunar ptr plozi care nu locuiesc pe teritoriul uk-ului

Si oare de unde vin acesti bani doamnelor si domnilor ? nu vin de la noi astia prosti de romani (care locuim aicea de ani de zile si platim taxe ) nu vin d ela engleji astia care sint injurati la orice ocazie de catre tugulan ca nu ii da nu stiu ce pe tava , ca nu ii face nu stiu ce , nu vin banii astia din PAntalonii of ALL TAX PAYERS?

Nemultumirea mea consta in ,de ce sa platesc eu , cata , elena, inno, andu , greenu , chiar si tu rebecca si tusplash de ce sa platim din buzunarele noastre ptr un plod care nu se afla p[e teritoriul uk-ului?
de ce ?

guvernul romin face la fel ptr copii englezilor ? aha o sa rideti ca ce nu se compara n lire cu n lei , dar nu ma refer numai la paritate si la cantitatea d ebani luata , este gestul in sine OARE ROMINUL NOSTRU O SA II PLATEASCA ENGLEZULUI CARE TREIESTE PTR O PERIOADA DE TIMP IN ROMANIA ALOCATIE PLODULUI CARE STA ORICUM IN UK ? SAU IN SPANIA CA DEH MUMASA SA MUTAT ACOLO....

sint revoltata si intrigata ptr naturaletea si usurinta culturii dont give a s*** a rominilor care ii incurajeaza pe romani ca aldeanyiap

aha o sa fiu acuzata asta sa englezit , u know what I dont care what u think , I know what is b***** right ...

si mai stiu ca banii mei nu vreau sa ajunga pe apa girlei la un copil din alta tara ...Nu imi aruncati in fata chestia ca sintem frati sintem romini .... stiti ceva? sintem romini dar asta nu inseamna ca daca ai venit de la cucuietii din deal o sa iti fiu prietena pe veci , vorbesti aceeasi limba nativa ca a mea dar imi esti la fel de strain ca orice persoana care am intilnito prima data in viata mea de vita engleza , pachistaneza, indiana, jamaicana , americana si asa mai departe ...

Nu va este rusine de nimic , nu aveti respect ptr nimic voi astia care cereti bani pe deamoaca , nu aveti nici un fel de mindrie sa dus pe apa simbetei , unde esti tu decebale , unde esti tu vlade ...

14 Aug 2008 14:36 #92893 by greenteddy
Replied by greenteddy on topic Re:alocatii copii uk?
Mihaela mama da te-ai luat rau de situatie....chill....
Glumesc, cam sunt de acord cu ce zici, dar ia-o si tu mai formal ca asa se obisnuieste observ in ultimul timp.

14 Aug 2008 15:02 #92899 by Caterina
Replied by Caterina on topic Re:alocatii copii uk?
Nu doresc sa intru in polemica, dar mie mi se pare normal ca o persoana care munceste legal in UK si plateste taxe, sa poata beneficia de child benefit pentru copilul lui, chiar daca acel copil nu locuieste in UK.

Si daca aici exista aceste lege care permite romanilor care lucreaza legal in UK (sau orice alt cetatean UE) sa beneficieze de child benefit, sint convinsa ca exista si reciproca. Ca nu e in avantajul englezilor care lucreaza in Romania, asta alta problema.