Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
pret procura la notar
18 Aug 2008 17:19 #93088
by lilia7
pret procura la notar was created by lilia7
Hello,
Imi trebuie o procura pt a pleca din anglia 2 saptamani in vacanta cu copilul in romania. Un notar mi-a cerut 94 lire, is it a rip-off??????sau astea-s preturile??Plus ca mai trebuie trimisa apoi la londra pt supra-legalizare. Stie cineva macar pt cat timp e valabila sau dc plc din nou peste 3 luni platesc aceeasi bani???
multumesc frumos
Imi trebuie o procura pt a pleca din anglia 2 saptamani in vacanta cu copilul in romania. Un notar mi-a cerut 94 lire, is it a rip-off??????sau astea-s preturile??Plus ca mai trebuie trimisa apoi la londra pt supra-legalizare. Stie cineva macar pt cat timp e valabila sau dc plc din nou peste 3 luni platesc aceeasi bani???
multumesc frumos
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- greenteddy
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
18 Aug 2008 18:10 #93090
by greenteddy
Replied by greenteddy on topic Re:pret procura la notar
Buna,
In primul rand aceasta regula nu cred ca exista in UK. Asa cum ai spus copilul nu va calatori singur iar daca tu si copilul aveti aceleasi nume de familie iar copilul are pasaport nu este nici o problema. Nu ai nevoie de procura. Aveti pasapoarte romanesti amandoi? Au existat intr-adevar companii aeriene care au cerut astfel de documente acum ceva timp dar sa nu uitam ca Romania este in UE iar aceste documente depindeau de tara in care se mergea.
Deci este intr-adevar un pic de rip-off :P. Vor exista intotdeauna oameni care iti dau acte legalizate contra unei sume de bani, ideea este....ai intr-adevar nevoie de ele? Ask for a second opinion ;)
Ai mai jos un link cu info despre calatoriile abroad.
http://www.adviceguide.org.uk/nm/index/your_world/travel/travel_abroad.htm
In primul rand aceasta regula nu cred ca exista in UK. Asa cum ai spus copilul nu va calatori singur iar daca tu si copilul aveti aceleasi nume de familie iar copilul are pasaport nu este nici o problema. Nu ai nevoie de procura. Aveti pasapoarte romanesti amandoi? Au existat intr-adevar companii aeriene care au cerut astfel de documente acum ceva timp dar sa nu uitam ca Romania este in UE iar aceste documente depindeau de tara in care se mergea.
Deci este intr-adevar un pic de rip-off :P. Vor exista intotdeauna oameni care iti dau acte legalizate contra unei sume de bani, ideea este....ai intr-adevar nevoie de ele? Ask for a second opinion ;)
Ai mai jos un link cu info despre calatoriile abroad.
http://www.adviceguide.org.uk/nm/index/your_world/travel/travel_abroad.htm
18 Aug 2008 18:15 #93091
by lilia7
Replied by lilia7 on topic Re:pret procura la notar
Hello,
nu cred ca imi trebe la plecarea din anglia, problema e ca imi trebe la intrarea si iesirea din romania, pentru asta o fac....
chair sper sa IMI TREBUIASCA la banii astia...
mersi
nu cred ca imi trebe la plecarea din anglia, problema e ca imi trebe la intrarea si iesirea din romania, pentru asta o fac....
chair sper sa IMI TREBUIASCA la banii astia...
mersi
- greenteddy
-
- Platinum Member
-
Less
More
18 Aug 2008 18:32 #93094
by greenteddy
ti-am dat un mesaj privat
- a Guest
-
- Visitor
-
18 Aug 2008 19:22 #93098
by a Guest
Replied by a Guest on topic Re:pret procura la notar
Din pacate procura este necesara.Mai multe informatii pe site-ul Ambasadei:
www.londra.mae.ro
Detaliile Sectiei Consulare sunt:
Adresa:
M.E.I.C. House, 344 Kensington High Street, London W14 8NS
Telefon: +44 (0) 20 7602.9777, +44 (0)20 7602.9662
Fax: +44 (0)20 7602.4229
E-mail: [email protected]
Incearca sa dai un telefon...
Numai bine. Sper sa te ajute...
www.londra.mae.ro
Detaliile Sectiei Consulare sunt:
Adresa:
M.E.I.C. House, 344 Kensington High Street, London W14 8NS
Telefon: +44 (0) 20 7602.9777, +44 (0)20 7602.9662
Fax: +44 (0)20 7602.4229
E-mail: [email protected]
Incearca sa dai un telefon...
Numai bine. Sper sa te ajute...
- greenteddy
-
- Platinum Member
-
Less
More
18 Aug 2008 21:22 #93110
by greenteddy
Procura POATE fi necesara pt Romania si nu pt UK. Din pacate romanii inca nu s-au obisnuit cu UE si se mai traieste sub auspiciul ideei de \'ia uite ce tare sunt si eu fac regula\'.
Foarte putin probabil sa i se ceara si in Ro dar nu se stie niciodata cu ai nostri ca brazii....
Foarte putin probabil sa i se ceara si in Ro dar nu se stie niciodata cu ai nostri ca brazii....