fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

cum sa devii notar public in anglia?

12 Nov 2008 13:43 #95897 by oana0504
Buna ziua, tuturor celor care citesc topicul meu si bine v-am gasit! Numele meu este Oana. Sunt inca in Romania, dar foarte curand voi veni in Marea Britanie. Imi poate spune cineva, care sunt conditiile pentru un absolvent al facultatii de drept din Romania sa devina notar public in Marea Britanie? Mentionez ca sunt licentiata in drept, iar in Romania am lucrat in cadrul unui birou notarial timp de 7 ani (secretar operator... bineinteles pt ca mama si tata au fost simpli muncitori...nu comentez mai mult). Din cate am inteles conditiile nu sunt atat de drastice (ma refer la \"onorariile\" care se percep pentru a deveni notar) ... ca in Romania.
Va multumesc pentru orice informatie si va urez tuturor mult noroc, sanatate si numai reusite!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Nov 2008 17:13 #95908 by heyd
Nu stiu exact cam ceea ce trebuie sa faci, dar stiu ca trebe sa aplici pt a fi accepta(t) la un examen.
Din pacate mai mult de atata nu stiu, dar daca vrei mai multe informatii uite aici site-ul unde poti afla cam tot ceea ce iti trebe.
http://www.conveyancer.org.uk/index.asp

14 Nov 2008 02:11 #95975 by _d_Dio
Aici notarii au un cu totul alt statut decit cel din RO, sunt mult mai putini ptr ca munca de legalizare o poate face orice avocat