- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Divertisment
- magazine online cu haine ieftine in uk
magazine online cu haine ieftine in uk
- sweet_yonutza
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 Jan 2012 18:34 #144549
by sweet_yonutza
magazine online cu haine ieftine in uk was created by sweet_yonutza
hello tuturor!ce faceti?cum merge treaba?eu vreau sa va intreb ceva...stiti ceva magazine cu haine fooooarte ieftine prin uk,gen http://www.everything5pounds.com/ ?eu pe asta l-am cam urmarit in ultimele zile dar inca nu m-am incumetat sa comand din cauza faptului k iau 4 haine cu 20 lire si platesc transportul inca 15...pt mine nu-i prea convenabil...daca puteti sa ma ajutati v-as fi foarte recunoscatoare!!!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- stelutademare
-
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
19 Jan 2012 22:25 #144609
by stelutademare
Replied by stelutademare on topic Re:magazine online cu haine ieftine in uk
Ionuta draga..te cred ca vrei cat mai ieftin, dar chiar degeaba nu ai sa gasesti..din cauza transportului nu se merita sa faci afaceri cu Anglia, indiferent de marfa adusa..Asta daca vrei sa faci ceva legal.E adevarat ca depinde de ce aduce, de cat aduci si restul.Sunt multe depozite care inchid si au marfa in lichidare..Vii cu tirul ,platesti marfa la jumate si apoi te costa transportul cat nu a facut marfa.Daca nu era atat de dificil cu transportul..ne faceam toti sh-uri in Romania.:)
29 Feb 2012 01:03 #145408
by vianula
Replied by vianula on topic Re:magazine online cu haine ieftine in uk
sau astepti promotile:laugh:
- Elena 2001
-
- Platinum Member
-
Less
More
- Thank you received: 2
01 Mar 2012 11:02 #145456
by Elena 2001
Replied by Elena 2001 on topic Re:magazine online cu haine ieftine in uk
M-am uitat pe site - e de nota zero. Arata \'bine\' in fotografie iar cind le primesti acasa, cine stie. Cit despre incaltaminte, pretul se dubleaza din cauza greutatii. De fapt, ce spun eu, ca si la imbracaminte usoara distribuirea costa o \'avere\'. Tot mai bine e in oras, vezi exact ce cumperi iar cind sint reduceri masive faci treaba buna. Decit sa pierzi timpul pe site-ul lor, mai bine te plimbi in oras, iei si ceva aer proaspat cu ocazia asta.