fbpx

Medici

07 Aug 2009 07:17 #111435 by stelutademare
Medici was created by stelutademare
Am observat, cautand diverse informatii pe sit, ca la topicele despre medici pediatri sau alte specialitati, nu a raspuns nimeni de multa vreme.
Si eu doresc sa imi aduc copii ..Chiar nu exista medici buni, romani in aceasta tara? In Londra nu exista cabinete private ale medicilor nostrii?
Si cand v-ati confruntat cu o urgenta la copii vostrii ce a-ti facut? Medicii de aici sunt slab pregatiti? Asa inteleg din cele scrise de voi..Ma pune pe ganduri aceasta problema..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Aug 2009 17:23 - 07 Aug 2009 17:24 #111447 by Ala
Replied by Ala on topic Re:Medici
Eu sincer ma rog in fiecare zi sa nu mi se imbolnaveasca copilul, ca sa spun asa. Nu stau in Londra. Si daca as sta, la un cabinet particular, fie doctorul roman sau nu, tarifele sunt tarife. Am avut o experienta recent cu fetita de 3 ani. Se pare ca s-a lipit de un virus. Dupa o noapte dificila, la 8:00 am pun maina pe telefon sa fac programare la doftor dar desteapta de receptionera imi spune ca nu imi face programare pt ca copilul are febra.... ca e risc de febra porcina si sa stau acasa cu ea \"at all times\". Nu e prima experienta. La alti doctori decat la GP nu am fost, si sper sa nu fie cazul.
Sotul meu e angajat in reanimare. Majoritatea bolnavilor care sunt in reanimare, sunt acolo din vina doctorilor - complicatiile ce au rezultat in urma greselilor lor.
Sanatate!!!

07 Aug 2009 19:40 #111450 by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:Medici
Eu de fiecare data cand am avut o problema seriosa cu copilul meu am fost direct la spital. Medicii de familie sunt ok, dar nu te increde neaparat in ce sous ei, trebuie sa te bazezi foarte mult pt insinct si sa insisti atunci cand crezi ca copilul tau are ceva serios iar ei considera ca nu e cazul sa te ingrijorezi. Eu asa am facut mereu. Pe de o parte mi-a prin bine lectia (schimbarea fata de doctorii pediatrii din Romania) pentru ca in momentul de fata medicii din Romania imi par un pic ipohondrii, sperie parintii si cam fac din tantar armasar, indopand copilul cu tot felul de chestii, medicamente care nu sunt neaparat necesare pentru dezvoltarea sanatoasa a unul copil, sau pentru insanatosirea copilul atunci cand are o raceala sau o alergie, urticarie, etc.

Nu cunosc medici romani in UK fie Londra sau alte parti. Dar medicul de familie la care te inscrii, clinica respectiva e obligata sa iti ofere anumite servicii, iar daca refuza sau nu iti pun la dispozitie acele servicii, tu poti insista sau chiar te plange de clinica respectiva, cerand sa fii mutata la alta. Eu iti sugerez sa mergi la clinica de care apartii si sa te interesezi ce fel de servicii ofera pentru copii, daca au medic pediatru la ei, ce fel de pasi iau in cazul unui copil care este bolnav, cat trebuie sa astepti pentru o consultatie, cat trebuie sa astepti pentru o urgenta, daca lucreaza in weekend pentru urgente, catre cine te indrepti tu daca copilul tau e bolnav noaptea sau in weekend iar clinica e inchisa, cu cine te poti sfatui daca esti ingrijorat de starea sanatatii copilului tau, etc...

Success.

07 Aug 2009 20:36 #111461 by oli_ro
Replied by oli_ro on topic Re:Medici
stelutademare wrote:

Am observat, cautand diverse informatii pe sit, ca la topicele despre medici pediatri sau alte specialitati, nu a raspuns nimeni de multa vreme.
Si eu doresc sa imi aduc copii ..Chiar nu exista medici buni, romani in aceasta tara? In Londra nu exista cabinete private ale medicilor nostrii?
Si cand v-ati confruntat cu o urgenta la copii vostrii ce a-ti facut? Medicii de aici sunt slab pregatiti? Asa inteleg din cele scrise de voi..Ma pune pe ganduri aceasta problema..

Mi se pare interesant ca venind din Romania te ingrijoareaza standardul sistemului medical de aici. Chiar asa nu ai incredere in nici un medic de aici incat te gandesti la un cabinet privat al unui medic roman ?

Eu is invers nu asa avea curaj sa imi duc copiii la medic in Romania. Dar asta sint eu, poate is subiectiv.

07 Aug 2009 20:39 #111462 by stelutademare
Replied by stelutademare on topic Re:Medici
Multumesc mult pentru raspunsurile voastre.Sa dea Domnul sa nu am nevoie prea curand.

07 Aug 2009 22:39 #111477 by Elena 2001
Replied by Elena 2001 on topic Re:Medici
stelutademare wrote:

In Londra nu exista cabinete private ale medicilor nostrii?

Cabinete private? Pentru cine anume? Pentru cei care nu cunosc limba engleza?