NASTERE IN ANGLIA....
- vio_england
-
Topic Author
- Senior Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 Nov 2009 15:44 #120630
by vio_england
NASTERE IN ANGLIA.... was created by vio_england
sotia mea este insarcinat si ne gandeam sa nasca aici...avetii idee daca poate la cerere prin cezariana???
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 Nov 2009 17:40 #120643
by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:NASTERE IN ANGLIA....
Am impresia ca nu se poate decat daca sotia ta are complicatii, sau daca a avut in trecut probleme de la alte sarcini. Doctorii aici nu incurajeaza nasterea prin cezariana la cerere. Stiu ca este destul de scary numai gandul de a trece prin durerile nasterii, dar daca sotia ta nu a avut probleme si nu are probleme cu sarcina actuala, nu cred ca sunt motive sa fie ingrijorata. Poate in schimb opta pentru epidurala sau alte metode de nastere alternative, precum nasterea in apa... functie de spital. Viitoarele mamici se pot inscrie la cursuri pre natale unde li se explica toate metodele de nastere. Comparativ insa cu spitalele din Romania, tratamentul fata de viitoare mamica nu are comparatie, si nici conditiile. Felicitari viitoarei mamici :).
18 Nov 2009 11:05 #120694
by Crysya
Replied by Crysya on topic Re:NASTERE IN ANGLIA....
Eu am nascut aici prin cezariana (la cerere....dar asta pentru ca existau deja niste probleme si chiar daca n-ar fi existat tot acolo as fi ajuns ca bebele nu era pozitionat bine).
Daca viitoarea mamica este sanatoasa, daca bebele este in pozitia buna si nu exista alte complicatii nu stiu daca vor face cezariana. Incercati insa, poate reusiti.
Si noi a trebuit sa insistam.
Tratamentul din spital a fost super: de la operatie, medici, asistente, etc.
Asa cum a spus Aimee mai sus, poate opta pentru epidurala, gaz, etc ca sa ii fie nasterea mai usoara.
Sanatate la bebe, mamica si tatic. :)
Daca viitoarea mamica este sanatoasa, daca bebele este in pozitia buna si nu exista alte complicatii nu stiu daca vor face cezariana. Incercati insa, poate reusiti.
Si noi a trebuit sa insistam.
Tratamentul din spital a fost super: de la operatie, medici, asistente, etc.
Asa cum a spus Aimee mai sus, poate opta pentru epidurala, gaz, etc ca sa ii fie nasterea mai usoara.
Sanatate la bebe, mamica si tatic. :)
18 Nov 2009 11:29 #120696
by selena
Replied by selena on topic Re:NASTERE IN ANGLIA....
Eu trebuie sa nasc pe 18 decembrie..deci mai am cam 4 saptamani si personal ultima data am intrebat de cezariana:dry: . Am vazut niste filmulete cu nasteri naturale si m-am speriat rau tare..o noapte mi-a fost rau si am vomat. Cand i-am spus asistentei ca a-si dori cezariana...credeti-ma ca a mai chemat alte 2 asistente sa vorbeasca cu mine si toate au incercat sa imi explice ca e de preferat nasterea normala chiar daca acum sunt foarte speriata.
Intr-un final e important sa iti incurajezi sotia ca ai sa o sprijini si ca nu o sa fie singura si sunt sigura ca o sa prinda curaj;) .
Si la fel cum zic fetele am inteles ca toata lumea te trateaza foarte bine si au mare grija de tine in spital.
Deci curaj si la voi pentru ca daca bebele e bine si totul e normal, probabil ca nu o sa fie o cezariana la cerere.
Va doresc numai bine si un bebe sanatos
Intr-un final e important sa iti incurajezi sotia ca ai sa o sprijini si ca nu o sa fie singura si sunt sigura ca o sa prinda curaj;) .
Si la fel cum zic fetele am inteles ca toata lumea te trateaza foarte bine si au mare grija de tine in spital.
Deci curaj si la voi pentru ca daca bebele e bine si totul e normal, probabil ca nu o sa fie o cezariana la cerere.
Va doresc numai bine si un bebe sanatos
18 Nov 2009 11:52 #120698
by Consuelo
Replied by Consuelo on topic Re:NASTERE IN ANGLIA....
Salutari la mamici,burtici si bebelusi :)
Eu am nascut acum 10 saptamani,am o fetita sanatoasa nascuta normal.Sincer la inceput mi-a fost si mie foarte tare frica ,am vazut ca si tine Selena o multime de materiale video pe net,dar crede-ma fiecare femeie e diferita,fiecare nastere e diferita.Eu am dus tot labourul cu \'\'Tens machine\'\',care este super si ma ajutat foarte mult.Uite daca vrei ai aici informatii http://www.mama-tens.info/About_TENS_p1.php .Mi sa facut si o morfina ca asa a vrut asistenta.un fel sa ma ajute dar la mine nu a mers,nu a avut nici un efect,iar pt epidurala nu am vrut eu sub nici o forma,am incercat si gas and air dar e oribil....cel putin pt mine,poate pt alte gravidute e de folos.Cat despre cezariana se face doar in cazuri extreme,si sincer nu as fi adepta operatiei,tanand cond de cat tip dureaza sa iti revii.Asa dupa nasterea normala eu la jumatate de ora eram in dush :) cu toate ca am inpins timp de 2 ore ...si intr-un final ca am fost taiata si Serena mea a fost scoasa cu ajutorul Kiwi Vntouse.Dar acum depinde de fiecare si de curaj,dar credeti-ma odata ce aveti minunea in brate,uitati de orice durere.Doresc nastere usoara viitoarelor mamici si fruntea sus :kiss:
Eu am nascut acum 10 saptamani,am o fetita sanatoasa nascuta normal.Sincer la inceput mi-a fost si mie foarte tare frica ,am vazut ca si tine Selena o multime de materiale video pe net,dar crede-ma fiecare femeie e diferita,fiecare nastere e diferita.Eu am dus tot labourul cu \'\'Tens machine\'\',care este super si ma ajutat foarte mult.Uite daca vrei ai aici informatii http://www.mama-tens.info/About_TENS_p1.php .Mi sa facut si o morfina ca asa a vrut asistenta.un fel sa ma ajute dar la mine nu a mers,nu a avut nici un efect,iar pt epidurala nu am vrut eu sub nici o forma,am incercat si gas and air dar e oribil....cel putin pt mine,poate pt alte gravidute e de folos.Cat despre cezariana se face doar in cazuri extreme,si sincer nu as fi adepta operatiei,tanand cond de cat tip dureaza sa iti revii.Asa dupa nasterea normala eu la jumatate de ora eram in dush :) cu toate ca am inpins timp de 2 ore ...si intr-un final ca am fost taiata si Serena mea a fost scoasa cu ajutorul Kiwi Vntouse.Dar acum depinde de fiecare si de curaj,dar credeti-ma odata ce aveti minunea in brate,uitati de orice durere.Doresc nastere usoara viitoarelor mamici si fruntea sus :kiss:
18 Nov 2009 11:55 #120699
by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:NASTERE IN ANGLIA....
Selena in primul rand felicitari pentru sarcina. Iti doresc o nastere cat mai scurta si usoara si un bebe sanatos. Daca totul merge OK, de obicei va da drumul acasa chiar a doua zi dupa nastere. Nu iti fie frica sa ceri ce doresti. Ar fi bine sa ai pe cineva pe langa tine care sa alerge dupa moase sa iti dea la timp epidurala daca ai ales epidurala. Sau sa le cheme daca medicamentele nu isi fac efectul sau gas and air. Daca ai nevoie de orice informatie cu cele necesare pentru spital da-mi de stire. La fel si pentru venirea celui mic. Mult success! :)