fbpx

National insurance number

05 Sep 2011 23:02 #143365 by stoian_mihaela2008
AM SI EU O INTREBARE, AM OBTINUT NIN-UL SI EU SI SOTUL MEU DE VREO 3 LUNI DAR NU STIM CUM SE PLATESTE PENTRU EL LUNAR.AM APLICAT PENTRU SELF, NE-A VENIT SI UTR-UL .INITIAL AM CREZUT CA SE IA BANII LUNAR DE PE CARD PENTRU NIN , DAR NU NI S-A LUAT DEOCAMDATA NIMIC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Sep 2011 19:35 #143379 by stelutademare
subiect postat gresit in aceasta sectiune.

06 Sep 2011 21:12 #143384 by ada01
Replied by ada01 on topic Re:National insurance number
stoian_mihaela2008 wrote:

AM SI EU O INTREBARE, AM OBTINUT NIN-UL SI EU SI SOTUL MEU DE VREO 3 LUNI DAR NU STIM CUM SE PLATESTE PENTRU EL LUNAR.AM APLICAT PENTRU SELF, NE-A VENIT SI UTR-UL .INITIAL AM CREZUT CA SE IA BANII LUNAR DE PE CARD PENTRU NIN , DAR NU NI S-A LUAT DEOCAMDATA NIMIC.

Prin plata lunara direct din cont platesti doar daca ai completat un formular:

http://www.direct.gov.uk/en/Diol1/DoItOnline/DG_4017826

aici este linkul de unde-l descarci, pe urma il printezi si completezi si trimiti la adresa de dupa PDF. Poti sa te duci si la banca sa le spui ca vrei sa platesti NINO din cont si-ti va da sa completezi un formular cu date personale .Simplu :)

Daca nu vrei prin debit din cont, iti va veni in fiecare 6-a luna factura la adresa.

03 Feb 2012 19:37 #144875 by paul12
Replied by paul12 on topic Re:National insurance number
Am inteles ca se da foarte greu acum NIN, din cei ce ati fost recent la interviu ce dificultati ati intampinat?
Eu merg in 9 febr.

03 Mar 2012 22:15 #145509 by karyna1321
paul ai luat nin? eu am fost pe 13 feb si am primit refuz :(

04 Mar 2012 08:34 #145514 by Taniusha
Salut, am si eu o intrebare...Am fost o perioada in UK imi luasem Nin-ul, imi venise in 2 luni si Utr...dar a trebuit sa ma intorc in Ro si nu apucasem sa platesc nimic, nicio taxa. Mai este oare valabil?Si inca ceva, eu intre timp m-am casatorit si mi-am schimbat numele...Pot sa-l schimb pe numele nou?Mersi anticipat pentru orice raspuns. O zi frumoasa sa aveti.