fbpx

× Romani in UK

Cum vi se par englezii?

28 Jun 2011 21:43 #142230 by a Guest
Cum vi se par englezii? was created by a Guest
Buna ziua tuturor,

Asta esta primul mesaj pe care il afisez aici, asa ca iertati erori de ortografie etc.

Chestia este asta, sunt in Anglia de 15 ani, am venit aici cand aveam 10 ani, acum am 27, am si stat 2 ani in Australia.

Dar englezii tot mi se par reci, si cum scrise-se si altcineva intr-un alt post, simti intotdeauna ca este un zid de gheata intre tine si ei. Nu simti nici o caldura de la ei... Asa mi se pare mie, altcineva are o alta parere?

Romanii pe alta parte se vaita de una, de alta, dar simti o caldura de la ei, si cand vorbesti ochi la ochi cu ei, simti ceva sufleteste. Cu englezii nici o data nu am simtit prea mult, de parca nu au suflet. Ce credeti?

Victor

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2011 12:19 #142237 by Webmaster
subscriu ideii .

30 Jun 2011 13:56 #142252 by DianaS
Replied by DianaS on topic Re:Cum vi se par englezii?
Partenerul meu e englez si se plange de toate alea ca un roman XD

30 Jun 2011 22:47 #142256 by OverTheRainbow
victorios_adevarat wrote:

Buna ziua tuturor,

Asta esta primul mesaj pe care il afisez aici, asa ca iertati erori de ortografie etc.

Chestia este asta, sunt in Anglia de 15 ani, am venit aici cand aveam 10 ani, acum am 27, am si stat 2 ani in Australia.

Dar englezii tot mi se par reci, si cum scrise-se si altcineva intr-un alt post, simti intotdeauna ca este un zid de gheata intre tine si ei. Nu simti nici o caldura de la ei... Asa mi se pare mie, altcineva are o alta parere?

Romanii pe alta parte se vaita de una, de alta, dar simti o caldura de la ei, si cand vorbesti ochi la ochi cu ei, simti ceva sufleteste. Cu englezii nici o data nu am simtit prea mult, de parca nu au suflet. Ce credeti?

Victor

De 15 ani si ti se par reci? Cati prieteni englezi ai? Eu personal am mai multi prieteni de cand sunt aici, 90% englezi decat am avut in Romania toata viata. Si nu, nu mi se par reci. Au doar un altf fel de mentalitate cu care te obisnuiesti...sau nu. Sunt casatorita cu un englez si nu l-as da pe zece romani.

01 Jul 2011 10:47 - 01 Jul 2011 10:58 #142262 by trans_ponder
Si eu subscriu Victore si am mai zis-o. Asa sunt nordicii astia in general.

OverTheRainbow, intre barbat si femeie exista chimie, din orice tari ar fi ei, intelegi tu..

OverTheRainbow wrote:

Sunt casatorita cu un englez si nu l-as da pe zece romani.

Asta poate pt. ca nu m-ai cunoscut pe mine :))
Ha ha..
Dragi frati romani, trebuie sa facem cumva sa-i schimbam parerea dnei OverTheRainbow despre noi :) Vreo idee?

01 Jul 2011 14:38 #142265 by DianaS
Replied by DianaS on topic Re:Cum vi se par englezii?
Thumb up for trans_ponder ^^