- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Romani in UK - ce mai e pe la noi
- obtinerea numarului NINo (National insurence number)
Romani in UK
obtinerea numarului NINo (National insurence number)
07 Jul 2020 14:29 #171260
by trutrucea
obtinerea numarului NINo (National insurence number) was created by trutrucea
Saluti,
Am ceva mai bine de doua saptamani de cand sunt in Birmingham. As vrea sa obtin NINo pt. a putea incepe sa lucrez. Ma poate ajuta cineva cu o informatie, un sfat!?
Ii adevarat ca se plateste suma de 65 de pounds?
Va multumesc.
Am ceva mai bine de doua saptamani de cand sunt in Birmingham. As vrea sa obtin NINo pt. a putea incepe sa lucrez. Ma poate ajuta cineva cu o informatie, un sfat!?
Ii adevarat ca se plateste suma de 65 de pounds?
Va multumesc.
The following user(s) said Thank You: Valentin.91
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Valentin.91
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
08 Jul 2020 04:14 #171261
by Valentin.91
Replied by Valentin.91 on topic obtinerea numarului NINo (National insurence number)
Salutari,
Din cate imi aduc aminte este o taxa (nu mai stiu exact cat, eu l-am facui acum 5 ani si ceva).
Nu e mare scofala, suni la ei si te programează, o sa te sune sau o sa primesti o scrisoare prin posta cu data, locul si ora interviului.
După ce treci interviul poti sa iti si cauti/gasesti de munca pana iti ajunge foaia cu codul de la nino.
Le spui angajatorilor ca pur si simplu ai fost la interviu si ca astepti sa iti ajungă acasa. :)
Si poti sa muncesti.
Bafta!
Din cate imi aduc aminte este o taxa (nu mai stiu exact cat, eu l-am facui acum 5 ani si ceva).
Nu e mare scofala, suni la ei si te programează, o sa te sune sau o sa primesti o scrisoare prin posta cu data, locul si ora interviului.
După ce treci interviul poti sa iti si cauti/gasesti de munca pana iti ajunge foaia cu codul de la nino.
Le spui angajatorilor ca pur si simplu ai fost la interviu si ca astepti sa iti ajungă acasa. :)
Si poti sa muncesti.
Bafta!
08 Jul 2020 13:00 #171264
by Webmaster
Replied by Webmaster on topic obtinerea numarului NINo (National insurence number)
salut , normal nu este taxa ,
Dar daca vrei sa apelezi la serviciile unei firme care :
- iti face programare la telefon( de multe ori stai si 1 ora la telefon sa astepti pana iti raspunde cineva ),
- te indurma ce sa faci ,
- iti face dosarul ,
le platesti lor o taxa
https://www.gov.uk/apply-national-insurance-number
Dar daca vrei sa apelezi la serviciile unei firme care :
- iti face programare la telefon( de multe ori stai si 1 ora la telefon sa astepti pana iti raspunde cineva ),
- te indurma ce sa faci ,
- iti face dosarul ,
le platesti lor o taxa
https://www.gov.uk/apply-national-insurance-number