- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Romani in UK - ce mai e pe la noi
- Sex cu soacra etc.
Romani in UK
Sex cu soacra etc.
- Robert (S)
-
Topic Author
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
08 May 2004 11:10 #47922
by Robert (S)
Sex cu soacra etc. was created by Robert (S)
Olga, sa-ti spun drept,chestia asta m-a surprins si pe mine. Cata nesimtire! Sincer nici nu stiu ce reactie sa am in fata unui asemenea caz: sa iau totul ca pe o gluma nesarata sau ca pe o crunta realitate. Acel barbat foarte frumos este exemplarul tipic de porc inzestrat cu darul vorbirii. Daca as fi fost soacra demult i-as fi cerut fiicei sa divorteze in ciuda copilului care era pe cale sa se nasca. Santajul sexual e doar o parte din formele de santaj pe care probabil acel om le practica. Oare pentru unii femeile sunt doar bibelouri de satisfacut sexual barbatii? Saracu probabil a uitat de masturbare daca e chiar asa de addicted.<br><br>Cat despre romanul din cazul tau, am impresia ca mai degraba era taliban care crede ca zambetul unei femei e invitatie la sex. Acum m-ai bagat intr-o dilema: oare de ce zambesc uneori femeile pe strada cand ma vad? Oare vor sex? (Anticipand un raspuns ironic frantuzit: merg macho pe strada si nu imi agit mainile pe sus ca in Le Cage aux folles)<br><br>xx<br><br>robert<br><br><br><br><br><br><br> >From: [email protected] >Reply-To: [email protected] >To: [email protected] >Subject: [romanians] Sex cu soacra etc. >Date: Sat, 8 May 2004 09:03:36 +0100 (BST) > >Poate sint un pic ramasa in urma cu noutati in sex dar m-a surprins si acest articol, demult n-am mai auzit romani cu pretentii ca in timpul sarcinei neaparat au de mers in vecini cu urgentele personale chiar daca violeaza pe prima femeie/fetita intilnita. Am avut de translatat la tribunal la un caz de viol asemanator unde romanul a violat proprietara casei pe motivul >ca-i zimbea de cate ori se intilneau in curte si precis voia ceva si sotia era in luna 8-a si el era barbat. Femeia le-a oferit locuinta si mancare gratuita pina devin capabili sa se intretina, erau refugiati politici. > >Olga > > >Sambata, 8 Mai 2004 - Libertatea > >Ginerele meu vrea sa facem sex atunci cand nu poate cu fiica mea > > >Ma numesc E., sunt din Bucuresti si sunt cam la jumatatea vietii de ani. Am o fiica, iar in curand viata imi va fi luminata de o mare bucurie, caci peste cateva luni urmeaza sa devin bunica. Bucuria imi este totusi umbrita de o mare problema. Sa va spun cum stau lucrurile. Zilele trecute, intr-o discutie avuta intre patru ochi cu ginerele meu, acesta mi-a spus ca peste cateva luni, cand datorita sarcinii nu va mai putea avea pentru ceva vreme relatii intime cu fiica mea, va recurge la mine. Mi-a spus-o politicos, dar crud si raspicat, argumentandu-mi ca-si iubeste sotia, nu vrea s-o insele, dar ca ii va fi cu neputinta sa reziste trei, patru sau luni fara satisfacerea anumitor necesitati firesti pentru varsta lui. Este, intr-adevar, un barbat foarte frumos, exemplar din punct de vedere al fidelitatii si din cate am inteles de la fiica mea, foarte activ in viata intima de cuplu. Doamna Letitia, sunt dezorientata pentru ca nu stiu ce sa fac. in cei sapte ani de cand sunt divortata, nu am cedat niciodata avansurilor lacome ale barbatilor care doreau sa-si satisfaca cu mine doar poftele lor, poate normale din punctul lor de vedere. Iar acum, pusa in fata acestei dileme, nu stiu daca peste cateva luni sa refuz a avea relatii intime cu el - ceea ce desigur ar fi perfect normal - sau sa procedez atipic, cedand, punandu-i la dispozitie pantecul meu pentru acea nenorocita perioada totusi limitata de timp. Pe mine de fapt ma ingrijoreaza perspectiva unei aventuri pasagere pe care ar putea-o avea cu una din multele femei din vecinatate ce-l privesc hulpav si care ar degenera in mai mult decat atat. El este un exemplar masculin foarte atragator si nu este vina mea daca la varsta mea inca se mai poate sa interesez un barbat, si inca unul mult mai tanar care pe deasupra imi mai este si ginere. Niciodata pana acum nu mi-a facut avansuri si nici eu nu am avut vreun gand vinovat. Nu credeam ca la varsta mea voi mai avea nevoie de sfaturi in chestiuni ce la prima vedere par atat de simple. Dar sunt disperata si pe altcineva de incredere sa ma sfatuiasca nu am. E. Bucuresti > >Nu cred ca fiica ta te-ar ierta vreodata daca ai accepta aceasta tradare > >Draga E., ginerele tau, ma scuzi ca ti-o spun, nu este decat un bufon afemeiat, infam, marsav fustangiu, mitocan, ordinar, nerusinat, derbedeu, lepadatura, lichea, secatura, netrebnic, ingamfat, mocofan, derbedeu si cioflingar. si asta ca sa fac doar un rezumat, din lipsa de spatiu. Scuza ca ii este cu neputinta sa reziste trei-patru luni fara satisfacerea anumitor nevoi mi se pare de-a dreptul pur si simplu anapoda. Totusi, din cate am inteles eu, acest lucru nu ti se pare chiar atat de dezgustator, mai ales ca ar fi o ocazie sa gusti si tu dintr-o asa bucatica de mascul. De ce sa fie al altora, cand ar putea sa fie mai intai al tau. Lasand la o parte gluma, nu cred ca fiica ta te-ar ierta vreodata daca ai accepta acesta tradare, ce te face sa crezi ca respectivul exemplar masculin nu v-a profita de concesia pe care i-ai facut-o pentru a te santaja: Daca ma spui sotiei mele ca imi fac de cap, eu o sa-i spun ca si tu ai profitat de mine. Ce zici de asta? Simplu. Oare merita sa pierzi definitiv respectul si dragostea fiicei tale? Te-ai mai putea uita in ochii ei sau in cei ai copilului caruia urmeaza sa-i fii bunica? Merita oare acest pret cateva luni de liniste? Pentru ca adevarul este ca dupa ce se va satura si de tine, va cauta si in alta parte. Iar tu nu vei putea face absolut nimic pentru a usura suferinta fiicei tale inselate, ci din contra va trebui sa-i tii lui partea. > > > > > > > > >====================================================================<<< >Whatever you Wanadoo, click below >This email has been checked for most known viruses – find out more here >http://ads.smartgroups.com/adclick/CID=00000093c79a99a500000000 >====================================================================>>> > >If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire >visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians > >To leave the group, email: [email protected]
<br>Get a free connection, half-price modem and one month FREE, when you sign up for BT Broadband today!
47923 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. > Olga, sa-ti spun drept,chestia asta m-a surprins si<br>> pe mine. Cata nesimtire! Sincer nici nu stiu ce<br>> reactie sa am in fata unui asemenea caz: sa iau<br>> totul ca pe o gluma nesarata sau ca pe o crunta<br>> realitate. Acel barbat foarte frumos este<br><br>ia-o ca pe o gluma, mai mult sau mai putin sarata.<br>nu de alta dar altfel se largeste si mai multa acea<br>gradina, care si asa este destul de mare.<br>exagerat de mare as putea spune.<br>eu va credeam oameni seriosi.<br>de fapt, daca nu stiti ce este Libertatea, e de<br>inteles. daca sinteti plecati demult din tara, macar<br>aveti scuza asta.<br>stima<br>levi<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47924 munca ca au-pair in uk buna, sunt bianca si lucrez ca au-pair in kingsbridge - south devon, insa am niste probleme de sanatate si am nevoie urgent sa gasesc o alta persoana pentru familia la care inca mai lucrez. sunt foarte draguti, au 2 copii (fata - 3 ani si baiat - 4 ani). cine este interesat sa-mi trimita un e-mail. neaparat trebuie sa fie fata si sa aiba varsta intre 19 si 26 ani. ajutati-ma!
47925 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? > Tourism ). Majoritatea colegilor mei, mult mai<br>> tineri decat mine (19-20)<br>> nu stiau sa deduca un comision. Astea sunt lucruri<br>> pe care noi le faceam<br>> la scoala in clasa a IV-a. Vad reclame la televizor<br><br>unde ai facut clasa a IV-a?<br>eu am aproape 20 de ani de scoala (serioasa zic eu)<br>facuti in romania si pot sa iti spun ca nu stiu cum sa<br>deduc un comision, de fapt poate stiu, dar habar nu am<br>ce este asta.<br>:-))<br><br>> invatamant mai de doamne ajuta, unde bolnavii<br>> trebuie sa astepte in<br>> medie aproape 9 luni pentru o operatie, unde<br>> tratamentul dentar e un lux<br><br>sint de acord si eu ca invatamintul impreuna cu<br>sistemul de sanatate sint ca ... (a se citi organul<br>sexual masculin) in tara asta.<br>sa nu imi sariti in cap cu oxford-ul si cambridge-ul,<br>sau cu sistemul de sanatate privat, pentru ca ele nu<br>caracterizeaza invatamintul si sanatatea in general.<br>profesorii si medicii romani sint de o mie de ori mai<br>buni decit tentativele astea de educatori si felceri<br>din uk.<br><br>> Asta e ultimul meu mesaj.<br><br>pacat.<br>sint alte personaje pe grup care m-ar face fericit in<br>cazul in care ar scrie cuvintele astea.<br>nu mai razbesc sa sterg sutele de mesaje necitite.<br>ce e mai rau, ca printre ele se pierd si citeva care<br>chiar merita a fi citite.<br>dar asta e, nu poti sa le ai pe toate: viata, slujba,<br>smartgroup etc.<br>stima<br>levi<br><br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47926 [romanians] New Files Added 08 May 2004 10:55:16<br>Cezar Palaghita has added 1 new file(s) to the following folder in the romanians Group at smartgroups.com<br>Folder Name: romanians<br>Web Location: http://www.smartgroups.com/vault/romanians/
The following files were added:
Name: PAMANT.wmv
Description: FILM
File Size: 3.3M
Location: http://www.smartgroups.com/vault/romanians/PAMANT.wmv?action=get
47927 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Intru si eu ca musca-n lapte in discutie, pentru a face un disclaimer: Lia<br>nu are decat doua trei fire de par alb si cearcane in limita normalului.<br>Inteleg ca a vrut sa foloseasca un pic de drama in mesajul ei, insa eu,<br>citindu-l, daca nu as fi cunoscut-o, as fi zis ca e vorba de o matushica<br>batraaaaanaaa, cu braul de lana :-)<br>Adnana<br><br>
Original Message
<br>From: <[email protected]>
> Sunt eu o femeie matura? Daca te uiti la cearcane si parul alb, da. Daca
ma iei cu de-amanuntul, nu,ori nu inca. Poate de asta am si raspuns asa, nu
mai stiu.
47928 SUNT SAU NU ROMANII IN BIRMINGHAM!!!???? daca da da-mi un mail, am ceva pt tine
47929 Re: [romanians] SUNT SAU NU ROMANII IN BIRMINGHAM!!!???? --- [email protected] wrote:
> daca da da-mi un mail, am ceva pt tine
pai cam sint.
dar daca ai virusi pentru mine, nu ma intereseaza.
:-))
levi
47930 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. Stai lnistit ca stim ce e Libertatea, faza e ca de multe ori fazele sunt adevarate. Tabloid tabloid.. <br><br>robert<br><br><br><br><br><br><br> >From: levi nagy <[email protected]> >Reply-To: [email protected] >To: [email protected] >Subject: RE: [romanians] Sex cu soacra etc. >Date: Sat, 8 May 2004 02:33:18 -0700 (PDT) > > > Olga, sa-ti spun drept,chestia asta m-a surprins si > > pe mine. Cata nesimtire! Sincer nici nu stiu ce > > reactie sa am in fata unui asemenea caz: sa iau > > totul ca pe o gluma nesarata sau ca pe o crunta > > realitate. Acel barbat foarte frumos este > >ia-o ca pe o gluma, mai mult sau mai putin sarata. >nu de alta dar altfel se largeste si mai multa acea >gradina, care si asa este destul de mare. >exagerat de mare as putea spune. >eu va credeam oameni seriosi. >de fapt, daca nu stiti ce este Libertatea, e de >inteles. daca sinteti plecati demult din tara, macar >aveti scuza asta. >stima >levi > > > > >__________________________________ >Do you Yahoo!? >Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs >http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover > > > >====================================================================<<< >Whatever you Wanadoo, click below >This email has been checked for most known viruses find out more here >http://ads.smartgroups.com/adclick/CID=00000093c79a99a500000000 >====================================================================>>> > >If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire >visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians > >To leave the group, email: [email protected]
<br>Stay in touch better and keep protected online with MSN’s NEW all-in-one Premium Services. Find out more here.
47931 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Cezarash , puishor mic, las-o un pic mai moale cu dragalasheniile tale<br>subtile si sarcastice, si incearca sa porti discutiile la nivelul<br>inteligentei ascutite pe care ai senzatia ca o posezi. Vorbeste frumos si<br>fara atacuri personale, expuneti ideile, dar nu da cu bata cand nu-ti<br>convine ca cineva te-a contrazis. Mersi frumos.<br>Adnana<br><br>
Original Message
> Jenica tata, paragraful de mai sus a fost o subtilitate sarcastica care
> a scapat inteligentei tale asa de ascutite.
47932 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. > Stai lnistit ca stim ce e Libertatea, faza e ca de<br>> multe ori fazele sunt adevarate. Tabloid tabloid..<br><br>faza e ca fazele tot timpul ar trebui sa fie<br>adevarate.<br>altminteri nu mai are rost sa citim ziarele, ce ma<br>incalzeste pe mine ca un ziar publica 90% materiale<br>reale, cind nu stiu care sint cele 10% minciuni.<br>tabloid, tabloid, dar sa stim si noi.<br>levi<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47933 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Author wrote:<br>> Intru si eu ca musca-n lapte in discutie <<br><br>*** Toata lumea e bine venit la discutie, asa stiam.<br><br><br>> Lia nu are decat doua trei fire de par alb si cearcane in limita normalului.<br><br>*** Nu s-au vazut pe pozele din albumul grupului si eu nu in acest sens am folosit cuvintul matur doar ca a ajuns in viata pe o treapta cand poate sa decida firm ce vrea si ce mai pretinde de la viata fara sa se neglecteze.<br><br>> daca nu as fi cunoscut-o !!! <<br><br>*** Si daca m-ai cunoaste, ai zice ca n-am inca nici 21 de ani doar umblu cu ID fals sa am acces la cluburi si sa cumpar alcool si tigari. Poate mai maturizez pina ajung la London.<br><br>Olga
47934 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? >Cher Jean, Dragi tovarasi si Nas Floro,<br><br>>Dupa aproape 3 decade am observat cu tristete ca munca lor si-au dus-o la<br>>capat cu rezultate satisafacatorii, toti aproape sint creieri spalati,<br>>chiar jura ca nici nu existam daca el nu era tatal nostru.<br>><br>>Jean am ramas asa de surprinsa cand am mai auzit discutie din asta in casa<br>>mea !!! n-am stiut la cine dau drumul sa ma viziteze<br>>oameni cu facultate si capete seci<br><br>Iti multumesc Olga pentru interventia ta.<br><br>Ai dreptate si e intristator sa constati ca o otrava semanata odata mai<br>rodeste si dupa generatii...<br><br>Au murit oameni rezistand ciumei rosii, familii au purtat doliu si teama de<br>murdara Securitate ne-a urmarit pana in casele noastre, pana in inimi. Am<br>mancat nu doar salam cu soia dar si umilinta, si nedreptate, si<br>discriminari. Am trait o viata de robi ai stapanului Pingelica.<br>Ajunge !!!<br><br>Cat priveste facultatile: nici o facultate nu elibereaza diploma de<br>inteligent.<br>Cu inteligenta te nasti, o ai sau nu. Facultatea e chestie de munca, de<br>context, de sansa, de perseverenta. Nu de bun simt, nici de subtilitate,<br>nici de clarviziune a lumii.<br><br>Gandeam ca intr-un context ca cel al discutiei asteia, cand orori se afirma<br>cu seninatate si inconstienta de puteai sa te intrebi daca nu e o provocare<br>crasa, o tirada malitioasa, o bascalie groasa, gandeam ca mai multi<br>co-listeni vor reactiona. Poate ca vremea i-a indepartat de la posturi...<br><br>Sau poate indiferenta.<br><br>Jean<br><br>_________________________________________________________________<br>Bloquez les fenêtres pop-up, c\'est gratuit ! http://toolbar.msn.fr
47935 schimbarea familiei (aupair) Buna,<br>Am vazut ca stii destul de mule despre viza de au-pair, de aceea am si eu o intrebare. Putem schimba familia in cazul in care nu ne mai convine situatia? In cazul in care contractul nu a expirat inca, si conditiile din acesta sunt aceleasi, sunt fortata sa raman la aceeasi familie?<br>Mersi,<br>Andreea<br><br>Dio <[email protected]> wrote:
Poti ramine pina la doi ani ca au\'pair in UK, daca ti\'a expirat contractul inainte de aceasta perioada poti cauta o alta familie, sau poti apela la o agentie au\'pair. In cazul in care ai o viza de au\'pair sub doi ani, poti aplica la IND ptr prelungirea vizei de au\'pair pina la doi ani - va trebui sa ai dovada unui plasament au\'pair pe durata solicitarii vizei.
Domeniile ptr self\'employment sunt infinite, poti presta orice fel de activitate la care te pricepi, si nu te lua dupa anumiti avocati/consultanti care spun ca nu ai dreptul decit la un domeniu de activitate - aici intervine buba, e dificil ptr ei sa faca planuri de afaceri complexe defalcate pe domenii de activitate. De exemplu, poti face o combinatie de servicii cleaning, au\'pair, caring, tutoring, translations & interpreting, etc, etc (depinde la ce te pricepi).
Din pacate, legea nu permite aplicarea pentru student visa in UK, va trebui sa mergi in Ro pentru asta. O astfel de aplicatie va fi refuzata din start.
Exista o portita pentru a face switch din vizei de au\'pair in timp ce te afli in UK, dar asta numai pe domeniul \'postgraduate medical or dental training\'. Asta daca te incadrezi.
Dio
Original Message
<br>From: dark angel<br>To: [email protected]
Sent: Tuesday, May 04, 2004 3:13 PM
Subject: [romanians] Schimbarea vizei de au-pair.<br><br><br>Va rog dati-mi si mie un sfat cum sa procedez .<br><br>Sunt inca au-pair in Anglia, dar in curand contractul cu familia aceasta va expira si as dori sa gasesc o solutie de a ramane in continuare in uk pt a munci.<br>Din cate informatii am pana acum as putea aplica pt self-emplyer, dar ma intreb ce muncusoara pot eu gasi cu o astfel de viza. Dati-mi ,va rog ,o idee!O viza de self-employer costa £300 + dovada de cont bancar cu o anumita suma + dovada de adresa - toate acestea le am.<br><br>A doua varianta e viza de student care permite sa lucrezi pana la 20 ore legal.Dar nu mai stiu ce dovezi trebuie pt home office.<br>Si daca doar lucrez si nu studiez pe viza asta de student, poate sa ma afecteze intru vreun fel?<br><br>Merci mult!<br><br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
To leave the group, email: [email protected]
<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs
47936 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Am recitit tot ce ai spus tu si raspunsul lui Jean. Intregul mesaj al lui<br>Jean a fost la obiect si scris pe un ton foarte politicos. Nu te-a luat<br>peste picior, ci ti-a explicat de-a fir-a par cum vede el lucrurile. Nu vrei<br>sa ataci celelalte puncte, pentru ca nu poti, iti lipsesc argumentele.<br>In privinta randurilor inconstiente, nu cred ca Jean este singurul care<br>gandeste asa. Mie randurile tale mi s-au parut absolut uluitoare, fantome<br>ale dragei ideologii comuniste cu care am fost imbuibati atata amar de an.<br>Decoratiile primite de Ceausescu, valeu, pai daca nici cu asta nu s-a<br>dovedit ca politica e mare curva... Politica se bazeaza pe interese de<br>moment sau pe termen lung. Ne-a placut de Osama Bin Laden ca ne putea ajuta<br>sa luptam impotriva rusilor, l-am pupat in fund, l-am facut milionar si i-am<br>mai si antrenat trupe de teroristi. Omul a vrut si el ceva in schimb, si cum<br>nu i s-a dat, a intors armele. Acum se pare ca e super cautat prin<br>Afghanistan. La fel cu Iraqul si Saddam Hussein, om la randul lui pupat in<br>fund si incurajat in dictatura lui, dar care, cum s-au modificat interesele,<br>cum a fost dat la o parte. Si tu imi vorbesti de o medalie pe pieptul lui<br>Ceausescu? Sa fim seriosi.<br>Nu stiu daca esti intr-adevar inconstient sau pur si simplu ai imbratisat<br>niste idei (ale altcuiva) fara sa cauti macar o alternativa, fara sa doresti<br>sa-ti deschizi mintea si sa privesti in stanga si in dreapta, sa analizezi,<br>si apoi sa tragi propriile tale concluzii. Iar cand cineva te contrazice,<br>folosesti obraznicia ca solutie de aparare. Incearca sa fii mai moderat daca<br>vrei sa iti faci prieteni.<br>Adnana<br><br>
Original Message
> Nu pot sa-mi pierd timpul atacand celelalte puncte. Nu nu ai cum sa
> intelegi. Venim din doua lumi diferite cu toate ca e foarte probabil sa
> fi avut candva radacini comune. Nu-ti cere nimeni sa fii de acord cu
> mine.
> Si nu cred ca era necesar sa spui ca randurile mele sunt inconstiente.
>
> Vad ca nici tu nu esti capabil sa aduci in lumina argumente fara sa
> insulti.
>
> Daca nu poti sa-ti faci prieteni incearca sa nu-ti faci dusmani.
47937 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Lol, Olga, asa sa te ajute Dumnezeu si sa vii si pe la Londra sa te<br>cunoastem si noi!<br>Ad<br><br>
Original Message
> *** Si daca m-ai cunoaste, ai zice ca n-am inca nici 21 de ani doar umblu
cu ID fals sa am acces la cluburi si sa cumpar alcool si tigari. Poate mai
maturizez pina ajung la London.
47938 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) Sunt si eu curioasa, Andreea, de ce nu iti convine situatia? Nu de alta,<br>insa am cunoscut cativa au pairi romani pana acum si majoritatii nu le<br>convenea situatia in familiile in care se aflau. Ma intreb: de ce? Ce va<br>fac, domne\', englezii astia nesuferiti si needucati? Precizez ca am cunoscut<br>si alti au pairi, majoritatea din Cehia, dar si din Ungaria, Lituania,<br>Finlanda si toti au fost multumiti cu familiile lor. Sa fie o caracteristica<br>romaneasca, cumva? Mersi,<br>Adnana<br><br><br>
Original Message
<br>From: doom vilisoara <[email protected]>
> Buna,
> Am vazut ca stii destul de mule despre viza de au-pair, de aceea am si eu
o intrebare. Putem schimba familia in cazul in care nu ne mai convine
situatia? In cazul in care contractul nu a expirat inca, si conditiile din
acesta sunt aceleasi, sunt fortata sa raman la aceeasi familie?
> Mersi,
> Andreea
47939 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? >Mie randurile tale mi s-au parut absolut uluitoare, fantome<br>>ale dragei ideologii comuniste cu care am fost imbuibati atata amar de an.<br><br>Multumesc Adnana pentru interventia ta.<br>Nu cred ca putem lasa sa treaca asemenea enormitati.<br>Si cred ca e sanatos sa ne pozitionam pentru ca daca mai multi iti spun ca<br>esti beat... poate asta te face sa te intrebi daca nu au dreptate.<br><br>Jean<br><br>_________________________________________________________________<br>MSN Search, le moteur de recherche qui pense comme vous !<br>http://search.msn.fr/
47940 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?
Original Message
<br>From: levi nagy <[email protected]>
> sint de acord si eu ca invatamintul impreuna cu
> sistemul de sanatate sint ca ... (a se citi organul
> sexual masculin) in tara asta.
> sa nu imi sariti in cap cu oxford-ul si cambridge-ul,
> sau cu sistemul de sanatate privat, pentru ca ele nu
> caracterizeaza invatamintul si sanatatea in general.
> profesorii si medicii romani sint de o mie de ori mai
> buni decit tentativele astea de educatori si felceri
> din uk.
*Levi, dar spune-mi tu, cum sunt sistemele de invatamant si sanatate in
Romania? Cine te opereaza pe tine in Romania, cine macar se uita la tine
intr-un spital din Romania, daca nu vii cu milioanele in plic? Cine? Daca
stiti medici care opereaza fara plic, spuneti-mi si mie, ca-mi trebuie si
mie pentru Bunica. Si daca ati gasi si cateva asistente medicale atat de
bune incat sa-ti dea un pahar de apa fara sa fie platite, dati-mi un contact
si pentru ele. Va rog.
Iar in privinta educatiei, sa fim seriosi, cred ca vorbiti de marile orase,
nu de invatamantul in orase mai mici sau la tara. In primul rand, la tara se
chiulea pe rupte in timpul muncilor agricole pe timpul lui Ceausescu. Mai
veneau la practica (atunci cand Ceausescu chema copii si profesorii de la
tara la cules de papusoi si altele), ca le era frica de partid. Asa ca nu
ma omorati atata cu sistemul de invatamant din Romania, pentru ca ceea ce
spuneti voi e o generalizare falsa. La orase, in Bucuresti, de exemplu, se
facea carte, insa nu peste tot la fel. Erau scoli de prestigiu si licee de
prestigiu, restul erau umplute cu cei picati la examene din diferite licee.
Adnana
47941 New Calendar Event: BBC4 Film: THE GREAT COMMUNIST BANK ROBBERY Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: BBC4 Film: THE GREAT COMMUNIST BANK ROBBERY<br>Date: 10 May 2004 22:00(GMT+00:00) (Duration: 1 Hour)<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349774&GID=103106
47942 New_Calendar_Event:_LAUNCH_OF_THE_BROCHURE_?Shooting_Romania Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: LAUNCH OF THE BROCHURE ‘Shooting Romania<br>Date: 18 May 2004 12:30(GMT+00:00) (Duration: 3 Hours)<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349777&GID=103106
47943 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) intrebarea era pt Andreea,dar iti voi da eu un raspuns, pt ca statutul de au-pair pare in ochii multora a fi un statut privilegiat datorita conditiilor pe care se spune ca trebuie sa le indeplineasca familia.<br><br>1. Alcatuirea unui dosar pt a veni ca au-pair cere multe dovezi referitoare la calitatea au-pairul- normal, familia trebuie sa aiba date satisfacatoare ca au-apirul este capabil sa aiba grija de copii si de mentinerea curateniei in casa familiei.<br>pb se pune de cealalta parte- se fac investigatii asupra familiei de catre agentiile englezesti asupra calitatii familiei? NU, si asta este o greseala enorma.<br><br>(un exemplu elocvent e familia mea care mi-a zis ca sunt f norocoasa ca nu locuiesc intr-o casa cu gauri in pereti si sobolani, asa cum exista in Anglia si unele familii cer au-pair si in astfel de conditii. Ce zici?)<br><br>Din pacate imi cer scuze ca nu pot termina mesajul acesta , session-ul meu la bb s-a terminat.<br>Voi continua sa-ti transmit si celelalte detalii.<br><br>Angel<br><br><br>
<br> Yahoo! Messenger - Communicate instantly...Ping your friends today! Download Messenger Now
47944 New Calendar Event: ROMANIAN FILM PROMOTION Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: ROMANIAN FILM PROMOTION<br>Date: 18 May 2004 10:00(GMT+00:00) (Duration: 6 Hours)<br>This is a repeating event: daily for 3 occurrences<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349778&GID=103106
47946 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 08/05/2004 06:41:25 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> Nu pot sa ma impac, draga Vasile, cu gandul ca ar putea fi si oameni
> fundamental inconstienti. Lasandu-i obraznicia la o parte, imi spun ca poate
> e vina tocmai a sistemului de invatamanat care l-a malformat. Imi zic ca
> frageda democratie romaneasca nu a avut inca vreme sa-si creasca noii
> profesori, ba chiar noi profesori ai noilor profesori, si ca cei vechi, tot
> cum au apucat ei, asa defileaza.
>
Poate ca e si problema ca noii profesori au cam plecat pe capete din tara,
Jean.
E si cazul sor\'mi.
VS
47947 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 08/05/2004 09:07:34 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> Liceul l-am inceput in 1989, asa ca de prea multe ore de indoctrinare
> >comunista nu am avut parte.
>
O, ba da. Ai avut parte de indoctrinare implicita (difuza si se pare ca
eficienta) si ai ratat exact perioada in care te-ai fi putut trezi la ginduri mai
putin placute apropo de regimul in care traiai - perioada liceului si a
facultatii in interiorul regimului.
VS
47948 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Olga wrote:<br>> >Dupa aproape 3 decade am observat cu tristete ca munca lor si-au dus-o la<br>> >capat cu rezultate satisafacatorii, toti aproape sint creieri spalati,<br>> >chiar jura ca nici nu existam daca el nu era tatal nostru.<br><br>Rezultatele indoctrinarii nu sunt satisfacatoare, sunt excelente, s-ar spune.<br><br>Indoctrinarea cea mai eficienta nu e explicita, ci difuza si da intr-adevar<br>rezultate spectaculoase.<br>Se pare ca multi ne-am leganat in iluzia ca ea n-ar fi fost eficienta si e,<br>intr-adevar, dezamagitor sa constati ca a fost.<br>VS
47949 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) Mersi, Angel, nu e o problema ca mi-ai raspuns, dimpotriva. Ma intereseaza<br>raspunsuri, de oriunde ar veni ele. Intrebarea nu era pusa exclusiv Andreei.<br>Totusi, chiar asa sa fie, nu se face nici un control familiilor respective,<br>stie Dio cumva mai multe pe tema asta? Mersi,<br>Adnana<br><br>
Original Message
<br>From: dark angel <[email protected]>
> intrebarea era pt Andreea,dar iti voi da eu un raspuns, pt ca statutul de
au-pair pare in ochii multora a fi un statut privilegiat datorita
conditiilor pe care se spune ca trebuie sa le indeplineasca familia.
47950 RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?
Original Message
<br>Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>Sent: 05 May 2004 20:22<br>To: [email protected]
Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br><br>In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>[email protected]
writes:
> Cand spui ca poate tu esti pacifist incerci sa folosesti cuvantul
> pacifist cu sensul de lash. Iau asta ca pe un afront personal.
Nu este necesar pentru a te simti lash si pentru a o lua ca afront
personal
deoarece aici este o neintelegere - eu ma referisem numai la faptul ca
intotdeauna s-au gasit motive de lupta, este ceva in natura umana, in
special a
barbatilor, care ii face sa se bata si de multe ori provoaca motivele
atunci cind nu
le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint femeie
si nu
consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa rezolve
un
conflict pe calea tratativelor, ma mira tare reactia ta.
Elena
<br><br>Te rog sa ma ierti Elena.<br>Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>Jean.<br><br>Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare.<br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
47951 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?  <br><br>
Original message
 <br>From: [email protected] 
Date: Sat, 8 May 2004 18:25:39 +0100
Subject: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? <br><br><br><br>
Original Message
<br>Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>Sent: 05 May 2004 20:22<br>To: [email protected]
Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br><br>In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>[email protected]
writes:
personal
special a
atunci cind nu
si nu
un
Elena
<br><br>Te rog sa ma ierti Elena.<br>Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>Jean.<br><br>Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu altcineva.<br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
====================================================================>>
If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
Capital One Classic
Mastercard
60 second
response online. http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
AOL users go here
http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
47952 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>Camil<br>><br>> From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
> Date: 2004/05/08 Sat PM 05:33:38 GMT
> To: [email protected]
> Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>><br>><br>>
Original message
<br>> From: [email protected]
> Date: Sat, 8 May 2004 18:25:39 +0100
> Subject: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>><br>><br>>
Original Message
<br>> Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>> Sent: 05 May 2004 20:22<br>> To: [email protected]
> Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>> [email protected]
> writes:
>
> > Cand spui ca poate tu esti pacifist incerci sa folosesti cuvantul
> > pacifist cu sensul de lash. Iau asta ca pe un afront personal.
>
> Nu este necesar pentru a te simti lash si pentru a o lua ca afront
> personal
> deoarece aici este o neintelegere - eu ma referisem numai la faptul ca
> intotdeauna s-au gasit motive de lupta, este ceva in natura umana, in
> special a
> barbatilor, care ii face sa se bata si de multe ori provoaca motivele
> atunci cind nu
> le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint femeie
> si nu
> consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa rezolve
> un
> conflict pe calea tratativelor, ma mira tare reactia ta.
>
> Elena
>
>
<br>><br>> Te rog sa ma ierti Elena.<br>> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> Jean.<br>><br>> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu altcineva.<br>><br>><br>><br>><br>><br>> If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> questionnaire<br>> visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
> To leave the group, email: [email protected]
>
>
>
>
>
> ====================================================================>>
>
> If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
> visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
>
> Capital One Classic
> Mastercard
> 60 second
> response online. http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
>
> AOL users go here
> http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
>
>
>
>
>
>
>
>
<br>Email provided by http://www.ntlhome.com/
47953 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>Destibilatori , destibilare<br>Saracu de el!!!<br><br>
Original Message
<br>From: [email protected] [[email protected]]<br>Sent: 08 May 2004 18:54<br>To: [email protected]
Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br><br>Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>Camil<br>><br>> From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
Original message
Original Message
<br>> Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>> Sent: 05 May 2004 20:22<br>> To: [email protected]
> Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>> [email protected]
> writes:
>
>
> personal
> special a
> atunci cind nu
> le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint
femeie
> si nu
> consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa
rezolve
> un
>
> Elena
>
>
<br>><br>> Te rog sa ma ierti Elena.<br>> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> Jean.<br>><br>> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu<br>altcineva.<br>><br>><br>><br>><br>><br>> If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> questionnaire<br>> visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
>
>
>
>
>
>
> If you want to share pictures, use the calendar, or start a
questionnaire
>
>
> Capital One Classic
> Mastercard
> 60 second
>
> AOL users go here
>
>
>
>
>
>
questionnaire
>
>
If you want to share pictures, use the calendar, or start a
questionnaire
47954 RE: Ce ziceti de asta? On 8 May 04 , Cezar Palaghita wrote:<br><br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare Saracu de el!!!<br><br>\'Ba fratilor\' sa le spui alora cu care te tragi de sireturi. In alta<br>parte.<br><br>Edelina
47955 taxa de viza La intrarea in tara nu platesti taxa pentru camera<br>foto si nici pentru camera video,dar camera video in<br>mod normal trbuie sa o declari,daca mergi pe n.v. si<br>ti-o vor gasi poti avea neplaceri. De asemenea daca<br>mai ai chitantele (facturile) aparatelor si nu esti<br>cetatean britanic iti poti recupera T.V.A.-ul.Asa ca,<br>nici o problema.Sa ne auzim cu bine.<br><br> Laur1213<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47956 In spatiul danubiano-tontic In spatiul danubiano-tontic<br>in fiecare zi invatam, invatam, invatam,<br>ca singura noastra salvare<br>e sa plecam,<br>sa plecam,<br>sa plecam.<br><br>O (a)dusa cu pluta
47957 RE: In spatiul danubiano-tontic PS<br>Cu dedicatie speciala pentru Cezar.<br><br>Ave, Caesare, muraturile-s in beci.
47958 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? BA baiete, fara BA nu se poate? Asa te-a invatat Ceausescu sa vorbesti?<br>Prefer intotdeauna un destibilator al comunismului decit un instigator securist ca tine. Cit te platesc aia BA?<br><br>Lucia<br><br><br>Author wrote:<br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br>> Saracu de el!!!<br>>
Original Message
<br>> From: [email protected] [[email protected]]<br>> Sent: 08 May 2004 18:54<br>> To: [email protected]
> Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>> grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>> tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>> noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>> moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>> Camil<br>> ><br>> > From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
> > Date: 2004/05/08 Sat PM 05:33:38 GMT
> > To: [email protected]
> > Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> ><br>> ><br>> ><br>> >
Original message
<br>> > From: [email protected]
> > Date: Sat, 8 May 2004 18:25:39 +0100
> > Subject: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> ><br>> ><br>> ><br>> >
Original Message
<br>> > Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>> > Sent: 05 May 2004 20:22<br>> > To: [email protected]
> > Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> ><br>> > In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>> > [email protected]
> > writes:
> >
> > > Cand spui ca poate tu esti pacifist incerci sa folosesti cuvantul
> > > pacifist cu sensul de lash. Iau asta ca pe un afront personal.
> >
> > Nu este necesar pentru a te simti lash si pentru a o lua ca afront
> > personal
> > deoarece aici este o neintelegere - eu ma referisem numai la faptul ca
> > intotdeauna s-au gasit motive de lupta, este ceva in natura umana, in
> > special a
> > barbatilor, care ii face sa se bata si de multe ori provoaca motivele
> > atunci cind nu
> > le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint
> femeie
> > si nu
> > consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa
> rezolve
> > un
> > conflict pe calea tratativelor, ma mira tare reactia ta.
> >
> > Elena
> >
> >
<br>> ><br>> > Te rog sa ma ierti Elena.<br>> > Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> > Jean.<br>> ><br>> > Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu<br>> altcineva.<br>> ><br>> ><br>> ><br>> ><br>> ><br>> > If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> > questionnaire<br>> > visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
> >
> > To leave the group, email: [email protected]
> >
> >
> >
> >
> >
> > ====================================================================>>
> >
> > If you want to share pictures, use the calendar, or start a
> questionnaire
> > visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
> >
> >
> > Capital One Classic
> > Mastercard
> > 60 second
> > response online. http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
> >
> > AOL users go here
> > http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
>
<br>> Email provided by http://www.ntlhome.com/
> questionnaire
47959 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Author wrote:<br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br><br><br>Vezi stupideniile si criticile tale din sistemul comunist nu sint binevenite si ti-e singura arma sa te aperi si sa ne acuzi. Da am preferat vestul si te-am lasat inecat in ce ai crezut si cand ti-ai dat seama !!! ca esti niciunde pe lume, nu stii de ce sa te agati sa te justifici. In loc sa inveti ceva si sa ne intrebi lucruri importante in viata, vii cu teoria veche sa apari important. NU esti si nici placut in acesy grup sau altul sau personal nu esti acceptat cam niciunde si nu stii de ce, ca doar accentuezi si tu ca esti educat. Mentalitatea nu tine si nu este acceptata, sint cu miile ca tine in lumea mare si dispar ca nu fac fata la locul de munca, critica totul si aplauda cat de bine a fost acolo in tara aia minunata si-si pierd munca, creditul, ajung someri etc.<br>Pe cine intereseaza cat de bine stii romaneste ????<br>Traiesti si-ti faci o existenta din asta ???<br>Eu NU si nici multi altii, ba frate.<br><br>Olga
47960 Formula 1 Salutare,<br><br>Ma intreb daca mai sint alti pasionati de Formula 1 pe grup. Si daca da, ati urmarit azi calificarea pentru Marele Premiu al Spaniei? Si mai precis discutiile de la inceput? Ce parere aveti despre schimbarile care so vor face? Eu nu prea stiu ce sa cred. Nu sint de acord cu transformarea sportului pentru a fi enjoyed mai mult de catre spectatori decit de catre practicanti. Insa asta este o tendinta a tuturor sporturilor din ziua de azi, din pacate. Daca toata lumea vrea sa vada cine va mai participa? Desi in ceea ce priveste F1 unele schimbari vor insemna o reducere semnificativa a fondurilor alocate si deci se vor deschide usile spre noi echipe si noi participanti.<br><br>Opinii? Pro? Contra? Don\'t care? Why?<br><br>Cheers si speram sa cistige ........ cine merita :) :) :) :)<br><br>LiaH<br><br><br>
<br> Yahoo! Messenger - Communicate instantly...Ping your friends today! Download Messenger Now
47961 Re: [romanians] In spatiul danubiano-tontic In a message dated 08/05/2004 19:54:03 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> In spatiul danubiano-tontic
> in fiecare zi invatam, invatam, invatam,
> ca singura noastra salvare
> e sa plecam,
> sa plecam,
> sa plecam.
>
Da, Lia. E trist, dar e o puternica tentatie... nu numai sa pleci, dar sa nu
te mai intorci curind.
VS
47962 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 5/8/04 6:26:26 PM GMT Daylight Time, [email protected]
writes:
> Te rog sa ma ierti Elena.
> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru
> Jean.
>
> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare.
>
Oh, well, Cezar, e bine sa-i mai vad si eu pe altii cum o \'dau in bara\' ca pe
mine ma doare capul de atitea cucuie ! :)))
Sper ca ti-a trecut supararea si vei reveni la discutii, este loc pentru
toata lumea.
Numai bine,
Elena
47963 E cineva pe aici din Arad? Daca da, atunci il/o/ii rog frumos de tot sa ma contacteze pe privat pentru<br>ceva schimb de informatii.<br><br>Elena
47964 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Ai dreptate, am uitat sa vorbesc sau sa scriu corect romaneste. Dar raspunsul tau imi aminteste de profesorul de economie politica, care ma contrazis cam asa Ba, in invelisul la Mars bar, nu e nimic gustos, e numa reclama, destibilatorule!... si pentru ca tu ai afirmat ca profesorii din Romania sint cei mai buni, m-am gindit sa-l parafrazez...<br>Camil<br>PS La un moment dat, as fi vrut sa parasesti grupul, dar m-am razgindit, pentru ca ma distreaza prostia.<br>><br>> From: Cezar Palaghita <[email protected]>
> Date: 2004/05/08 Sat PM 06:09:17 GMT
> To: <[email protected]>
> Subject: RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br>> Saracu de el!!!<br>><br>>
Original Message
<br>> From: [email protected] [[email protected]]<br>> Sent: 08 May 2004 18:54<br>> To: [email protected]
> Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>> grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>> tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>> noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>> moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>> Camil<br>> ><br>> > From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
> > Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> ><br>> ><br>> ><br>> >
Original message
Original Message
<br>> > Wrom: EPYOQKEDOTWFAOBUZXUWLSZLKBRNVWWCUFPEGAUTFJMVRESKPNK<br>> > Sent: 05 May 2004 20:22<br>> > To: [email protected]
> > Subject: Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> ><br>> > In a message dated 5/5/04 7:25:55 PM GMT Daylight Time,<br>> > [email protected]
> > writes:
> >
> >
> > personal
> > special a
> > atunci cind nu
> femeie
> > si nu
> rezolve
> > un
> >
> > Elena
> >
> >
<br>> ><br>> > Te rog sa ma ierti Elena.<br>> > Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> > Jean.<br>> ><br>> > Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu<br>> altcineva.<br>> ><br>> ><br>> ><br>> ><br>> ><br>> > If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> > questionnaire<br>> > visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
> > Capital One Classic
> > Mastercard
> > 60 second
> >
> > AOL users go here
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> questionnaire
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
47965 Pentru Lia H - Napoleon Savescu Ziceai undeva ca ai studiat harta Daciei si ai ajuns la concluzia ca romanii <br>au cucerit mai mult decit 14% din ea. <br>Well, cred n-ai studiat harta DACIEI according to Napoleon Savescu:<br><br>\'\'Si daca profesorul stie raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei <br>(care se intindea de la vest la est, de la  lacul Constanta-Elvetia de azi si <br>pana dincolo de Nipru).\'\'<br>http://www.dr-savescu.com/scrisoare/
47966 Napoleon Savescu catre tineret E bine sa aflam lucruri despre autorul articolului. <br>Iata cum se adreseaza domnul Savescu tineretului.<br>VS<br><br>Scrisoare Deschisa Tineretului Romin<br> <br> dr. Napoleon Savescu<br>Dacia Revival International, New York <br>www.dacia.org
Scrisoare Deschisa Tineretului Rom^n
Avertisment:
- daca nu vreti sa va suparati profesorii NU CITITI ACESTE RANDURI.
- daca va este frica de adevar si considerati ca un adevar reletiv (mincinos)
va ocroteste impotriva unui adevar absolut NU CITITI ACESTE RANDURI.
- daca stiinta invatata in scoala, universitate va satisface NU CITITI ACESTE
RANDURI.
- daca dogma crede si nu cerceta va caracterizeaza NU CITITI ACESTE
RANDURI.
M-am intrebat de multe ori care este motorul schimbarilor pozitive intr-o
societate si trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori sunt tinerii care
refuza sa accepte un adevar relativ, mincinos, contestabil. Ei sunt cei ce nu sunt
legati de interese politice ori religioase de moment, ei sunt cei ce cauta un
adevar absolut.
Deci pe ei ii indemn sa-si intreba profesorii de istorie si de limba rom^na:
cat la suta din Dacia a fost cucerita de romani?
Si daca profesorul stie raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei (care se
intindea de la vest la est, de la lacul Constanta-Elvetia de azi si pana dincolo
de Nipru).
Urmeaza alta intrebare: cati ani au ocupat romanii acei 14% din teritoriul
Daciei?
Si daca profesorul va raspunde : numai 164 de ani atunci puteti merge la
urmatoarea intrebare:
Soldati iromani chiar veneau de la…Roma si chiar erau fluenti in limba
latina?
Aici le va fi si mai greu sa va raspunda, caci acei soldati romani vorbeau
orice limba numai latina nu. Cohortele aflate pe pamantul Daciei cuprindeau
soldati din diferite parti ale imperiului roman, uneori foarte indepartate.
Gasim Britani din Anglia de azi, Asturi si Lusitanieni din peninsula Iberica,
Bosporeni din nordul Marii Negre, Antiocheni din regiunile Antiochiei, Ubi de la
Rin, din partile Coloniei, Batavi de la gurile acestui fluviu, Gali din Galia,
Reti din partile Austriei si Germaniei sudice de azi, Comageni din Siria, pana
si Numizi, si Mauri din nordul Africii (C.C.Giurescu, Istoria Romanilor, I,
1942,p.130).
Si ultima intrebare: cum a fost posibil ca intr-un asa de scurt interval
istoric TOATA populatia Daciei sa-si uite limba si sa invete o limba noua, limba
latina, de la niste soldati romani care nici ei nu o vorbeau ?
Cind toate popoarele civilizate din lume initiaza, desfsoara, promoveaza
valorile istorice care le indreptatesc sa fie mindre de inaintasii lor, gasim
opinia unor astfel de adevarati rom^ni, care nici mai mult, nici mai putin, spun
despre formarea poporului daco-rom^n: ... puterea cotropitoare (soldatii
romani, N.A.,) a adus femeile si fetele dace in paturile lor si asa s-au nscut
generatii de copii, care invatau numai limba latina de la tatal lor, soldatul
roman\'.
Cum or fi venit ele din Moldova de azi , de pe Nistru, Bug si de pe Nipru,
acele sotii si fete de carpi, de la sute si sute de kilometrii departare ca sa
fie hibridate de soldatii romani?
Dupa parerea stimabililor, femeile dace erau si c.... ba chiar si mute,
nefiind in stare sa transmita limba daca nici macar la copii lor!
Cit despre noi, urmasii lor, cum ne-am putea numi decit.copii din flori,
aparuti dintr-o aventura amoroasa a intregii populatii feminine dacice, la care
dacii de sex masculin priveau, cu mindrie, asteptind aparitia simburilor
noului popor, grabindu-se, intre timp, sa invete cit mai repede si mai bine
noua limba, limba latina, cind de la sotii, cind de la fiicele lor, iubite ale
soldatilor romani cuceritori, ba chiar si de la soldatii romani.
La Centrul Cultural Rom^n, pe data de 26 octombrie 1999, am aflat de la o alt
somitate, de origine rom^n, prof.dr. in arheologie Ioan Pisso, ca dacii au
invatat latina, de la romani, prin baile de la Sarmisegetusa lui Traian! De ce
prin baile romane si de la niste soldati cam fara haine pe ei? Nu prea stiu ce
a vrut sa spuna stimabilul profesor din Cluj despre barbatii daci, dar cred ca
nici un rom^n, nici macar in joaca, nu are voie sa faca o astfel de afirmatie
decat daca... De fapt tot dansii ne spun ca ne tragem din doi barbati cu…
..brate tari !
Astfel de declaratii istorice te fac s-ti doresti sa fii oriice, numai
rom^n nu.
Domnilor, Dacia a fost cotropita de romani in proportie de numai 14% si
pentru o perioada istorica foarte scurta, de 164 de ani.
86% din teritoriul Daciei nu a fost calcat de picior de legionar roman. Este
greu de crezut ca intr-o asa de scurta perioada istorica, dacii sa fi invatat
latina, fara ca pe 86% din teritoriul lor s-i fi intilnit pe soldatii romani.
Dar daca nu de la romani au invatat dacii latina, atunci de la cine? - se
intreaba aceeasi demni urmasi ai lui Traian?
Herodot ne spune ca, cel mai numeros neam din lume, dupa indieni, erau
tracii. Iar Dio Casius ne spune si el: sa nu uitam ca Traian a fost un trac
veritabil. Luptele dintre Traian si Decebal au fost razboaie fraticide, iar Tracii au
fost Daci. Faptul ca dacii vorbeau latina vulgara, este un secret pe
care nu-l stiu numai cei ce refuza s-l stie.
Cind sub Traian romanii au cucerit pe daci
La Sarmi-seget-usa n-a trebuit talmaci,
Afirma Densusanu si asta totul schimba,
Deci dacii si romanii vorbeau aceiasi... limba.
Daca astazi se consider ca 95% din cunostintele acumulate de omenire sunt
obtinute in ultimii 50 de ani, sa vedem cum si notiunile noastre despre istoria
poporului daco-rom^n pot evolua.
Cind nu de mult s-a publicat teoria evolutiei speciei umane in functie de
vechimea cromozomala, s-a ajuns la concluzia ca prima femeie a aparut in
sud-estul Africii. Urmatorul pas urias a fost in nordul Egiptului, iar de aici,
Peninsula Balcanica.
Cind profesoara de arheologie lingvistica Marija Gimbutas, de la
Universitatea din Los Angeles, California, a inceput sa vorbeasca despre spatiul
Carpato-Dunrean ca despre vatra vechii Europe, locul de unde Europa a inceput sa
existe, am fost placut surprins si m-am asteptat ca si istoricii nostri sa
reactioneze la fel. Dar, din partea lor am auzit numai tacere.
Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea The Indo-european
heritage, aprut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard,
Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5
i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri?
Cind studiile de arheologie moleculora ne indrepttesc sa ne situam pe primul
plan in Europa ca vechime, nu-mi este usor sa le raspund unor persoane care nu
citesc nici ce spun, inteligent, altii despre noi si nici macar ce scriu eu.
Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (
polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute
si mii de ani.Teoria genoamelor situea
<br>Get a free connection, half-price modem and one month FREE, when you sign up for BT Broadband today!
47923 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. > Olga, sa-ti spun drept,chestia asta m-a surprins si<br>> pe mine. Cata nesimtire! Sincer nici nu stiu ce<br>> reactie sa am in fata unui asemenea caz: sa iau<br>> totul ca pe o gluma nesarata sau ca pe o crunta<br>> realitate. Acel barbat foarte frumos este<br><br>ia-o ca pe o gluma, mai mult sau mai putin sarata.<br>nu de alta dar altfel se largeste si mai multa acea<br>gradina, care si asa este destul de mare.<br>exagerat de mare as putea spune.<br>eu va credeam oameni seriosi.<br>de fapt, daca nu stiti ce este Libertatea, e de<br>inteles. daca sinteti plecati demult din tara, macar<br>aveti scuza asta.<br>stima<br>levi<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47924 munca ca au-pair in uk buna, sunt bianca si lucrez ca au-pair in kingsbridge - south devon, insa am niste probleme de sanatate si am nevoie urgent sa gasesc o alta persoana pentru familia la care inca mai lucrez. sunt foarte draguti, au 2 copii (fata - 3 ani si baiat - 4 ani). cine este interesat sa-mi trimita un e-mail. neaparat trebuie sa fie fata si sa aiba varsta intre 19 si 26 ani. ajutati-ma!
47925 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? > Tourism ). Majoritatea colegilor mei, mult mai<br>> tineri decat mine (19-20)<br>> nu stiau sa deduca un comision. Astea sunt lucruri<br>> pe care noi le faceam<br>> la scoala in clasa a IV-a. Vad reclame la televizor<br><br>unde ai facut clasa a IV-a?<br>eu am aproape 20 de ani de scoala (serioasa zic eu)<br>facuti in romania si pot sa iti spun ca nu stiu cum sa<br>deduc un comision, de fapt poate stiu, dar habar nu am<br>ce este asta.<br>:-))<br><br>> invatamant mai de doamne ajuta, unde bolnavii<br>> trebuie sa astepte in<br>> medie aproape 9 luni pentru o operatie, unde<br>> tratamentul dentar e un lux<br><br>sint de acord si eu ca invatamintul impreuna cu<br>sistemul de sanatate sint ca ... (a se citi organul<br>sexual masculin) in tara asta.<br>sa nu imi sariti in cap cu oxford-ul si cambridge-ul,<br>sau cu sistemul de sanatate privat, pentru ca ele nu<br>caracterizeaza invatamintul si sanatatea in general.<br>profesorii si medicii romani sint de o mie de ori mai<br>buni decit tentativele astea de educatori si felceri<br>din uk.<br><br>> Asta e ultimul meu mesaj.<br><br>pacat.<br>sint alte personaje pe grup care m-ar face fericit in<br>cazul in care ar scrie cuvintele astea.<br>nu mai razbesc sa sterg sutele de mesaje necitite.<br>ce e mai rau, ca printre ele se pierd si citeva care<br>chiar merita a fi citite.<br>dar asta e, nu poti sa le ai pe toate: viata, slujba,<br>smartgroup etc.<br>stima<br>levi<br><br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47926 [romanians] New Files Added 08 May 2004 10:55:16<br>Cezar Palaghita has added 1 new file(s) to the following folder in the romanians Group at smartgroups.com<br>Folder Name: romanians<br>Web Location: http://www.smartgroups.com/vault/romanians/
The following files were added:
Name: PAMANT.wmv
Description: FILM
File Size: 3.3M
Location: http://www.smartgroups.com/vault/romanians/PAMANT.wmv?action=get
47927 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Intru si eu ca musca-n lapte in discutie, pentru a face un disclaimer: Lia<br>nu are decat doua trei fire de par alb si cearcane in limita normalului.<br>Inteleg ca a vrut sa foloseasca un pic de drama in mesajul ei, insa eu,<br>citindu-l, daca nu as fi cunoscut-o, as fi zis ca e vorba de o matushica<br>batraaaaanaaa, cu braul de lana :-)<br>Adnana<br><br>
Original Message
> Sunt eu o femeie matura? Daca te uiti la cearcane si parul alb, da. Daca
ma iei cu de-amanuntul, nu,ori nu inca. Poate de asta am si raspuns asa, nu
mai stiu.
47928 SUNT SAU NU ROMANII IN BIRMINGHAM!!!???? daca da da-mi un mail, am ceva pt tine
47929 Re: [romanians] SUNT SAU NU ROMANII IN BIRMINGHAM!!!???? --- [email protected] wrote:
> daca da da-mi un mail, am ceva pt tine
pai cam sint.
dar daca ai virusi pentru mine, nu ma intereseaza.
:-))
levi
47930 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. Stai lnistit ca stim ce e Libertatea, faza e ca de multe ori fazele sunt adevarate. Tabloid tabloid.. <br><br>robert<br><br><br><br><br><br><br> >From: levi nagy <[email protected]> >Reply-To: [email protected] >To: [email protected] >Subject: RE: [romanians] Sex cu soacra etc. >Date: Sat, 8 May 2004 02:33:18 -0700 (PDT) > > > Olga, sa-ti spun drept,chestia asta m-a surprins si > > pe mine. Cata nesimtire! Sincer nici nu stiu ce > > reactie sa am in fata unui asemenea caz: sa iau > > totul ca pe o gluma nesarata sau ca pe o crunta > > realitate. Acel barbat foarte frumos este > >ia-o ca pe o gluma, mai mult sau mai putin sarata. >nu de alta dar altfel se largeste si mai multa acea >gradina, care si asa este destul de mare. >exagerat de mare as putea spune. >eu va credeam oameni seriosi. >de fapt, daca nu stiti ce este Libertatea, e de >inteles. daca sinteti plecati demult din tara, macar >aveti scuza asta. >stima >levi > > > > >__________________________________ >Do you Yahoo!? >Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs >http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover > > > >====================================================================<<< >Whatever you Wanadoo, click below >This email has been checked for most known viruses find out more here >http://ads.smartgroups.com/adclick/CID=00000093c79a99a500000000 >====================================================================>>> > >If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire >visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians > >To leave the group, email: [email protected]
<br>Stay in touch better and keep protected online with MSN’s NEW all-in-one Premium Services. Find out more here.
47931 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Cezarash , puishor mic, las-o un pic mai moale cu dragalasheniile tale<br>subtile si sarcastice, si incearca sa porti discutiile la nivelul<br>inteligentei ascutite pe care ai senzatia ca o posezi. Vorbeste frumos si<br>fara atacuri personale, expuneti ideile, dar nu da cu bata cand nu-ti<br>convine ca cineva te-a contrazis. Mersi frumos.<br>Adnana<br><br>
Original Message
> Jenica tata, paragraful de mai sus a fost o subtilitate sarcastica care
> a scapat inteligentei tale asa de ascutite.
47932 RE: [romanians] Sex cu soacra etc. > Stai lnistit ca stim ce e Libertatea, faza e ca de<br>> multe ori fazele sunt adevarate. Tabloid tabloid..<br><br>faza e ca fazele tot timpul ar trebui sa fie<br>adevarate.<br>altminteri nu mai are rost sa citim ziarele, ce ma<br>incalzeste pe mine ca un ziar publica 90% materiale<br>reale, cind nu stiu care sint cele 10% minciuni.<br>tabloid, tabloid, dar sa stim si noi.<br>levi<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47933 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Author wrote:<br>> Intru si eu ca musca-n lapte in discutie <<br><br>*** Toata lumea e bine venit la discutie, asa stiam.<br><br><br>> Lia nu are decat doua trei fire de par alb si cearcane in limita normalului.<br><br>*** Nu s-au vazut pe pozele din albumul grupului si eu nu in acest sens am folosit cuvintul matur doar ca a ajuns in viata pe o treapta cand poate sa decida firm ce vrea si ce mai pretinde de la viata fara sa se neglecteze.<br><br>> daca nu as fi cunoscut-o !!! <<br><br>*** Si daca m-ai cunoaste, ai zice ca n-am inca nici 21 de ani doar umblu cu ID fals sa am acces la cluburi si sa cumpar alcool si tigari. Poate mai maturizez pina ajung la London.<br><br>Olga
47934 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? >Cher Jean, Dragi tovarasi si Nas Floro,<br><br>>Dupa aproape 3 decade am observat cu tristete ca munca lor si-au dus-o la<br>>capat cu rezultate satisafacatorii, toti aproape sint creieri spalati,<br>>chiar jura ca nici nu existam daca el nu era tatal nostru.<br>><br>>Jean am ramas asa de surprinsa cand am mai auzit discutie din asta in casa<br>>mea !!! n-am stiut la cine dau drumul sa ma viziteze<br>>oameni cu facultate si capete seci<br><br>Iti multumesc Olga pentru interventia ta.<br><br>Ai dreptate si e intristator sa constati ca o otrava semanata odata mai<br>rodeste si dupa generatii...<br><br>Au murit oameni rezistand ciumei rosii, familii au purtat doliu si teama de<br>murdara Securitate ne-a urmarit pana in casele noastre, pana in inimi. Am<br>mancat nu doar salam cu soia dar si umilinta, si nedreptate, si<br>discriminari. Am trait o viata de robi ai stapanului Pingelica.<br>Ajunge !!!<br><br>Cat priveste facultatile: nici o facultate nu elibereaza diploma de<br>inteligent.<br>Cu inteligenta te nasti, o ai sau nu. Facultatea e chestie de munca, de<br>context, de sansa, de perseverenta. Nu de bun simt, nici de subtilitate,<br>nici de clarviziune a lumii.<br><br>Gandeam ca intr-un context ca cel al discutiei asteia, cand orori se afirma<br>cu seninatate si inconstienta de puteai sa te intrebi daca nu e o provocare<br>crasa, o tirada malitioasa, o bascalie groasa, gandeam ca mai multi<br>co-listeni vor reactiona. Poate ca vremea i-a indepartat de la posturi...<br><br>Sau poate indiferenta.<br><br>Jean<br><br>_________________________________________________________________<br>Bloquez les fenêtres pop-up, c\'est gratuit ! http://toolbar.msn.fr
47935 schimbarea familiei (aupair) Buna,<br>Am vazut ca stii destul de mule despre viza de au-pair, de aceea am si eu o intrebare. Putem schimba familia in cazul in care nu ne mai convine situatia? In cazul in care contractul nu a expirat inca, si conditiile din acesta sunt aceleasi, sunt fortata sa raman la aceeasi familie?<br>Mersi,<br>Andreea<br><br>Dio <[email protected]> wrote:
Poti ramine pina la doi ani ca au\'pair in UK, daca ti\'a expirat contractul inainte de aceasta perioada poti cauta o alta familie, sau poti apela la o agentie au\'pair. In cazul in care ai o viza de au\'pair sub doi ani, poti aplica la IND ptr prelungirea vizei de au\'pair pina la doi ani - va trebui sa ai dovada unui plasament au\'pair pe durata solicitarii vizei.
Domeniile ptr self\'employment sunt infinite, poti presta orice fel de activitate la care te pricepi, si nu te lua dupa anumiti avocati/consultanti care spun ca nu ai dreptul decit la un domeniu de activitate - aici intervine buba, e dificil ptr ei sa faca planuri de afaceri complexe defalcate pe domenii de activitate. De exemplu, poti face o combinatie de servicii cleaning, au\'pair, caring, tutoring, translations & interpreting, etc, etc (depinde la ce te pricepi).
Din pacate, legea nu permite aplicarea pentru student visa in UK, va trebui sa mergi in Ro pentru asta. O astfel de aplicatie va fi refuzata din start.
Exista o portita pentru a face switch din vizei de au\'pair in timp ce te afli in UK, dar asta numai pe domeniul \'postgraduate medical or dental training\'. Asta daca te incadrezi.
Dio
Original Message
<br>From: dark angel<br>To: [email protected]
Sent: Tuesday, May 04, 2004 3:13 PM
Subject: [romanians] Schimbarea vizei de au-pair.<br><br><br>Va rog dati-mi si mie un sfat cum sa procedez .<br><br>Sunt inca au-pair in Anglia, dar in curand contractul cu familia aceasta va expira si as dori sa gasesc o solutie de a ramane in continuare in uk pt a munci.<br>Din cate informatii am pana acum as putea aplica pt self-emplyer, dar ma intreb ce muncusoara pot eu gasi cu o astfel de viza. Dati-mi ,va rog ,o idee!O viza de self-employer costa £300 + dovada de cont bancar cu o anumita suma + dovada de adresa - toate acestea le am.<br><br>A doua varianta e viza de student care permite sa lucrezi pana la 20 ore legal.Dar nu mai stiu ce dovezi trebuie pt home office.<br>Si daca doar lucrez si nu studiez pe viza asta de student, poate sa ma afecteze intru vreun fel?<br><br>Merci mult!<br><br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs
47936 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Am recitit tot ce ai spus tu si raspunsul lui Jean. Intregul mesaj al lui<br>Jean a fost la obiect si scris pe un ton foarte politicos. Nu te-a luat<br>peste picior, ci ti-a explicat de-a fir-a par cum vede el lucrurile. Nu vrei<br>sa ataci celelalte puncte, pentru ca nu poti, iti lipsesc argumentele.<br>In privinta randurilor inconstiente, nu cred ca Jean este singurul care<br>gandeste asa. Mie randurile tale mi s-au parut absolut uluitoare, fantome<br>ale dragei ideologii comuniste cu care am fost imbuibati atata amar de an.<br>Decoratiile primite de Ceausescu, valeu, pai daca nici cu asta nu s-a<br>dovedit ca politica e mare curva... Politica se bazeaza pe interese de<br>moment sau pe termen lung. Ne-a placut de Osama Bin Laden ca ne putea ajuta<br>sa luptam impotriva rusilor, l-am pupat in fund, l-am facut milionar si i-am<br>mai si antrenat trupe de teroristi. Omul a vrut si el ceva in schimb, si cum<br>nu i s-a dat, a intors armele. Acum se pare ca e super cautat prin<br>Afghanistan. La fel cu Iraqul si Saddam Hussein, om la randul lui pupat in<br>fund si incurajat in dictatura lui, dar care, cum s-au modificat interesele,<br>cum a fost dat la o parte. Si tu imi vorbesti de o medalie pe pieptul lui<br>Ceausescu? Sa fim seriosi.<br>Nu stiu daca esti intr-adevar inconstient sau pur si simplu ai imbratisat<br>niste idei (ale altcuiva) fara sa cauti macar o alternativa, fara sa doresti<br>sa-ti deschizi mintea si sa privesti in stanga si in dreapta, sa analizezi,<br>si apoi sa tragi propriile tale concluzii. Iar cand cineva te contrazice,<br>folosesti obraznicia ca solutie de aparare. Incearca sa fii mai moderat daca<br>vrei sa iti faci prieteni.<br>Adnana<br><br>
Original Message
> Nu pot sa-mi pierd timpul atacand celelalte puncte. Nu nu ai cum sa
> intelegi. Venim din doua lumi diferite cu toate ca e foarte probabil sa
> fi avut candva radacini comune. Nu-ti cere nimeni sa fii de acord cu
> mine.
> Si nu cred ca era necesar sa spui ca randurile mele sunt inconstiente.
>
> Vad ca nici tu nu esti capabil sa aduci in lumina argumente fara sa
> insulti.
>
> Daca nu poti sa-ti faci prieteni incearca sa nu-ti faci dusmani.
47937 Re: [romanians] Raspuns pentru Olga. Lol, Olga, asa sa te ajute Dumnezeu si sa vii si pe la Londra sa te<br>cunoastem si noi!<br>Ad<br><br>
Original Message
> *** Si daca m-ai cunoaste, ai zice ca n-am inca nici 21 de ani doar umblu
cu ID fals sa am acces la cluburi si sa cumpar alcool si tigari. Poate mai
maturizez pina ajung la London.
47938 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) Sunt si eu curioasa, Andreea, de ce nu iti convine situatia? Nu de alta,<br>insa am cunoscut cativa au pairi romani pana acum si majoritatii nu le<br>convenea situatia in familiile in care se aflau. Ma intreb: de ce? Ce va<br>fac, domne\', englezii astia nesuferiti si needucati? Precizez ca am cunoscut<br>si alti au pairi, majoritatea din Cehia, dar si din Ungaria, Lituania,<br>Finlanda si toti au fost multumiti cu familiile lor. Sa fie o caracteristica<br>romaneasca, cumva? Mersi,<br>Adnana<br><br><br>
Original Message
<br>From: doom vilisoara <[email protected]>
> Buna,
> Am vazut ca stii destul de mule despre viza de au-pair, de aceea am si eu
o intrebare. Putem schimba familia in cazul in care nu ne mai convine
situatia? In cazul in care contractul nu a expirat inca, si conditiile din
acesta sunt aceleasi, sunt fortata sa raman la aceeasi familie?
> Mersi,
> Andreea
47939 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? >Mie randurile tale mi s-au parut absolut uluitoare, fantome<br>>ale dragei ideologii comuniste cu care am fost imbuibati atata amar de an.<br><br>Multumesc Adnana pentru interventia ta.<br>Nu cred ca putem lasa sa treaca asemenea enormitati.<br>Si cred ca e sanatos sa ne pozitionam pentru ca daca mai multi iti spun ca<br>esti beat... poate asta te face sa te intrebi daca nu au dreptate.<br><br>Jean<br><br>_________________________________________________________________<br>MSN Search, le moteur de recherche qui pense comme vous !<br>http://search.msn.fr/
47940 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?
Original Message
<br>From: levi nagy <[email protected]>
> sint de acord si eu ca invatamintul impreuna cu
> sistemul de sanatate sint ca ... (a se citi organul
> sexual masculin) in tara asta.
> sa nu imi sariti in cap cu oxford-ul si cambridge-ul,
> sau cu sistemul de sanatate privat, pentru ca ele nu
> caracterizeaza invatamintul si sanatatea in general.
> profesorii si medicii romani sint de o mie de ori mai
> buni decit tentativele astea de educatori si felceri
> din uk.
*Levi, dar spune-mi tu, cum sunt sistemele de invatamant si sanatate in
Romania? Cine te opereaza pe tine in Romania, cine macar se uita la tine
intr-un spital din Romania, daca nu vii cu milioanele in plic? Cine? Daca
stiti medici care opereaza fara plic, spuneti-mi si mie, ca-mi trebuie si
mie pentru Bunica. Si daca ati gasi si cateva asistente medicale atat de
bune incat sa-ti dea un pahar de apa fara sa fie platite, dati-mi un contact
si pentru ele. Va rog.
Iar in privinta educatiei, sa fim seriosi, cred ca vorbiti de marile orase,
nu de invatamantul in orase mai mici sau la tara. In primul rand, la tara se
chiulea pe rupte in timpul muncilor agricole pe timpul lui Ceausescu. Mai
veneau la practica (atunci cand Ceausescu chema copii si profesorii de la
tara la cules de papusoi si altele), ca le era frica de partid. Asa ca nu
ma omorati atata cu sistemul de invatamant din Romania, pentru ca ceea ce
spuneti voi e o generalizare falsa. La orase, in Bucuresti, de exemplu, se
facea carte, insa nu peste tot la fel. Erau scoli de prestigiu si licee de
prestigiu, restul erau umplute cu cei picati la examene din diferite licee.
Adnana
47941 New Calendar Event: BBC4 Film: THE GREAT COMMUNIST BANK ROBBERY Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: BBC4 Film: THE GREAT COMMUNIST BANK ROBBERY<br>Date: 10 May 2004 22:00(GMT+00:00) (Duration: 1 Hour)<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349774&GID=103106
47942 New_Calendar_Event:_LAUNCH_OF_THE_BROCHURE_?Shooting_Romania Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: LAUNCH OF THE BROCHURE ‘Shooting Romania<br>Date: 18 May 2004 12:30(GMT+00:00) (Duration: 3 Hours)<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349777&GID=103106
47943 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) intrebarea era pt Andreea,dar iti voi da eu un raspuns, pt ca statutul de au-pair pare in ochii multora a fi un statut privilegiat datorita conditiilor pe care se spune ca trebuie sa le indeplineasca familia.<br><br>1. Alcatuirea unui dosar pt a veni ca au-pair cere multe dovezi referitoare la calitatea au-pairul- normal, familia trebuie sa aiba date satisfacatoare ca au-apirul este capabil sa aiba grija de copii si de mentinerea curateniei in casa familiei.<br>pb se pune de cealalta parte- se fac investigatii asupra familiei de catre agentiile englezesti asupra calitatii familiei? NU, si asta este o greseala enorma.<br><br>(un exemplu elocvent e familia mea care mi-a zis ca sunt f norocoasa ca nu locuiesc intr-o casa cu gauri in pereti si sobolani, asa cum exista in Anglia si unele familii cer au-pair si in astfel de conditii. Ce zici?)<br><br>Din pacate imi cer scuze ca nu pot termina mesajul acesta , session-ul meu la bb s-a terminat.<br>Voi continua sa-ti transmit si celelalte detalii.<br><br>Angel<br><br><br>
47944 New Calendar Event: ROMANIAN FILM PROMOTION Dear romanians member,<br><br>The following calendar event has been added to the Group\'s calendar.<br><br>Event: ROMANIAN FILM PROMOTION<br>Date: 18 May 2004 10:00(GMT+00:00) (Duration: 6 Hours)<br>This is a repeating event: daily for 3 occurrences<br><br>Details can be found at:<br><br>http://www.smartgroups.com/calendar/eventdetails.cfm?eventid=11349778&GID=103106
47946 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 08/05/2004 06:41:25 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> Nu pot sa ma impac, draga Vasile, cu gandul ca ar putea fi si oameni
> fundamental inconstienti. Lasandu-i obraznicia la o parte, imi spun ca poate
> e vina tocmai a sistemului de invatamanat care l-a malformat. Imi zic ca
> frageda democratie romaneasca nu a avut inca vreme sa-si creasca noii
> profesori, ba chiar noi profesori ai noilor profesori, si ca cei vechi, tot
> cum au apucat ei, asa defileaza.
>
Poate ca e si problema ca noii profesori au cam plecat pe capete din tara,
Jean.
E si cazul sor\'mi.
VS
47947 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 08/05/2004 09:07:34 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> Liceul l-am inceput in 1989, asa ca de prea multe ore de indoctrinare
> >comunista nu am avut parte.
>
O, ba da. Ai avut parte de indoctrinare implicita (difuza si se pare ca
eficienta) si ai ratat exact perioada in care te-ai fi putut trezi la ginduri mai
putin placute apropo de regimul in care traiai - perioada liceului si a
facultatii in interiorul regimului.
VS
47948 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Olga wrote:<br>> >Dupa aproape 3 decade am observat cu tristete ca munca lor si-au dus-o la<br>> >capat cu rezultate satisafacatorii, toti aproape sint creieri spalati,<br>> >chiar jura ca nici nu existam daca el nu era tatal nostru.<br><br>Rezultatele indoctrinarii nu sunt satisfacatoare, sunt excelente, s-ar spune.<br><br>Indoctrinarea cea mai eficienta nu e explicita, ci difuza si da intr-adevar<br>rezultate spectaculoase.<br>Se pare ca multi ne-am leganat in iluzia ca ea n-ar fi fost eficienta si e,<br>intr-adevar, dezamagitor sa constati ca a fost.<br>VS
47949 Re: [romanians] schimbarea familiei (aupair) Mersi, Angel, nu e o problema ca mi-ai raspuns, dimpotriva. Ma intereseaza<br>raspunsuri, de oriunde ar veni ele. Intrebarea nu era pusa exclusiv Andreei.<br>Totusi, chiar asa sa fie, nu se face nici un control familiilor respective,<br>stie Dio cumva mai multe pe tema asta? Mersi,<br>Adnana<br><br>
Original Message
<br>From: dark angel <[email protected]>
> intrebarea era pt Andreea,dar iti voi da eu un raspuns, pt ca statutul de
au-pair pare in ochii multora a fi un statut privilegiat datorita
conditiilor pe care se spune ca trebuie sa le indeplineasca familia.
47950 RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?
Original Message
writes:
personal
special a
atunci cind nu
si nu
un
Elena
<br><br>Te rog sa ma ierti Elena.<br>Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>Jean.<br><br>Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare.<br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
47951 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?  <br><br>
Original message
 <br>From: [email protected] 
Date: Sat, 8 May 2004 18:25:39 +0100
Subject: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? <br><br><br><br>
Original Message
writes:
personal
special a
atunci cind nu
si nu
un
Elena
<br><br>Te rog sa ma ierti Elena.<br>Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>Jean.<br><br>Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu altcineva.<br><br><br><br><br><br>If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>questionnaire<br>visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
====================================================================>>
If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
Capital One Classic
Mastercard
60 second
response online. http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
AOL users go here
http://mocda.com/1/c/681064/117934/307081/307081
47952 Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>Camil<br>><br>> From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
Original message
Original Message
> writes:
>
>
> personal
> special a
> atunci cind nu
> le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint femeie
> si nu
> consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa rezolve
> un
>
> Elena
>
>
<br>><br>> Te rog sa ma ierti Elena.<br>> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> Jean.<br>><br>> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu altcineva.<br>><br>><br>><br>><br>><br>> If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> questionnaire<br>> visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> Capital One Classic
> Mastercard
> 60 second
>
> AOL users go here
>
>
>
>
>
>
>
>
47953 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>Destibilatori , destibilare<br>Saracu de el!!!<br><br>
Original Message
<br>From: [email protected] [[email protected]]<br>Sent: 08 May 2004 18:54<br>To: [email protected]
Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br><br>Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>Camil<br>><br>> From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
Original message
Original Message
> writes:
>
>
> personal
> special a
> atunci cind nu
> le gasesc. De ce asociezi termenul \'pacifist\' cu lash? Eu sint
femeie
> si nu
> consider ca un barbat este las daca este pacifist, daca vrea sa
rezolve
> un
>
> Elena
>
>
<br>><br>> Te rog sa ma ierti Elena.<br>> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru<br>> Jean.<br>><br>> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare. Adica eu, nu<br>altcineva.<br>><br>><br>><br>><br>><br>> If you want to share pictures, use the calendar, or start a<br>> questionnaire<br>> visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians
>
>
>
>
>
>
>
questionnaire
>
>
> Capital One Classic
> Mastercard
> 60 second
>
> AOL users go here
>
>
>
>
>
>
questionnaire
>
>
If you want to share pictures, use the calendar, or start a
questionnaire
47954 RE: Ce ziceti de asta? On 8 May 04 , Cezar Palaghita wrote:<br><br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare Saracu de el!!!<br><br>\'Ba fratilor\' sa le spui alora cu care te tragi de sireturi. In alta<br>parte.<br><br>Edelina
47955 taxa de viza La intrarea in tara nu platesti taxa pentru camera<br>foto si nici pentru camera video,dar camera video in<br>mod normal trbuie sa o declari,daca mergi pe n.v. si<br>ti-o vor gasi poti avea neplaceri. De asemenea daca<br>mai ai chitantele (facturile) aparatelor si nu esti<br>cetatean britanic iti poti recupera T.V.A.-ul.Asa ca,<br>nici o problema.Sa ne auzim cu bine.<br><br> Laur1213<br><br><br><br><br>__________________________________<br>Do you Yahoo!?<br>Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs<br>http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover
47956 In spatiul danubiano-tontic In spatiul danubiano-tontic<br>in fiecare zi invatam, invatam, invatam,<br>ca singura noastra salvare<br>e sa plecam,<br>sa plecam,<br>sa plecam.<br><br>O (a)dusa cu pluta
47957 RE: In spatiul danubiano-tontic PS<br>Cu dedicatie speciala pentru Cezar.<br><br>Ave, Caesare, muraturile-s in beci.
47958 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? BA baiete, fara BA nu se poate? Asa te-a invatat Ceausescu sa vorbesti?<br>Prefer intotdeauna un destibilator al comunismului decit un instigator securist ca tine. Cit te platesc aia BA?<br><br>Lucia<br><br><br>Author wrote:<br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br>> Saracu de el!!!<br>>
Original Message
> Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>> Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>> grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>> tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>> noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>> moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>> Camil<br>> ><br>> > From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
Original message
Original Message
> > writes:
> >
> >
> > personal
> > special a
> > atunci cind nu
> femeie
> > si nu
> rezolve
> > un
> >
> > Elena
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
> > Capital One Classic
> > Mastercard
> > 60 second
> >
> > AOL users go here
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
>
> questionnaire
47959 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Author wrote:<br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br><br><br>Vezi stupideniile si criticile tale din sistemul comunist nu sint binevenite si ti-e singura arma sa te aperi si sa ne acuzi. Da am preferat vestul si te-am lasat inecat in ce ai crezut si cand ti-ai dat seama !!! ca esti niciunde pe lume, nu stii de ce sa te agati sa te justifici. In loc sa inveti ceva si sa ne intrebi lucruri importante in viata, vii cu teoria veche sa apari important. NU esti si nici placut in acesy grup sau altul sau personal nu esti acceptat cam niciunde si nu stii de ce, ca doar accentuezi si tu ca esti educat. Mentalitatea nu tine si nu este acceptata, sint cu miile ca tine in lumea mare si dispar ca nu fac fata la locul de munca, critica totul si aplauda cat de bine a fost acolo in tara aia minunata si-si pierd munca, creditul, ajung someri etc.<br>Pe cine intereseaza cat de bine stii romaneste ????<br>Traiesti si-ti faci o existenta din asta ???<br>Eu NU si nici multi altii, ba frate.<br><br>Olga
47960 Formula 1 Salutare,<br><br>Ma intreb daca mai sint alti pasionati de Formula 1 pe grup. Si daca da, ati urmarit azi calificarea pentru Marele Premiu al Spaniei? Si mai precis discutiile de la inceput? Ce parere aveti despre schimbarile care so vor face? Eu nu prea stiu ce sa cred. Nu sint de acord cu transformarea sportului pentru a fi enjoyed mai mult de catre spectatori decit de catre practicanti. Insa asta este o tendinta a tuturor sporturilor din ziua de azi, din pacate. Daca toata lumea vrea sa vada cine va mai participa? Desi in ceea ce priveste F1 unele schimbari vor insemna o reducere semnificativa a fondurilor alocate si deci se vor deschide usile spre noi echipe si noi participanti.<br><br>Opinii? Pro? Contra? Don\'t care? Why?<br><br>Cheers si speram sa cistige ........ cine merita :) :) :) :)<br><br>LiaH<br><br><br>
47961 Re: [romanians] In spatiul danubiano-tontic In a message dated 08/05/2004 19:54:03 GMT Daylight Time,<br>[email protected] writes:
> In spatiul danubiano-tontic
> in fiecare zi invatam, invatam, invatam,
> ca singura noastra salvare
> e sa plecam,
> sa plecam,
> sa plecam.
>
Da, Lia. E trist, dar e o puternica tentatie... nu numai sa pleci, dar sa nu
te mai intorci curind.
VS
47962 Re: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? In a message dated 5/8/04 6:26:26 PM GMT Daylight Time, [email protected]
writes:
> Te rog sa ma ierti Elena.
> Am crezut ca raspunsul tau era pentru mine, cand de fapt era pentru
> Jean.
>
> Un auto-indoctrinat fara speranta de vindecare.
>
Oh, well, Cezar, e bine sa-i mai vad si eu pe altii cum o \'dau in bara\' ca pe
mine ma doare capul de atitea cucuie ! :)))
Sper ca ti-a trecut supararea si vei reveni la discutii, este loc pentru
toata lumea.
Numai bine,
Elena
47963 E cineva pe aici din Arad? Daca da, atunci il/o/ii rog frumos de tot sa ma contacteze pe privat pentru<br>ceva schimb de informatii.<br><br>Elena
47964 RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta? Ai dreptate, am uitat sa vorbesc sau sa scriu corect romaneste. Dar raspunsul tau imi aminteste de profesorul de economie politica, care ma contrazis cam asa Ba, in invelisul la Mars bar, nu e nimic gustos, e numa reclama, destibilatorule!... si pentru ca tu ai afirmat ca profesorii din Romania sint cei mai buni, m-am gindit sa-l parafrazez...<br>Camil<br>PS La un moment dat, as fi vrut sa parasesti grupul, dar m-am razgindit, pentru ca ma distreaza prostia.<br>><br>> From: Cezar Palaghita <[email protected]>
> Date: 2004/05/08 Sat PM 06:09:17 GMT
> To: <[email protected]>
> Subject: RE: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> Ba fratilor, ia uitati ba la de-alde Craciunescu.<br>> S-a occidentalizat asa de tare c-a uitat sa mai scrie romaneste.<br>> Destibilatori , destibilare<br>> Saracu de el!!!<br>><br>>
Original Message
> Subject: Re: RE: [romanians] RE: Ce ziceti de asta?<br>><br>> Sint putin dezamagit Cezar. Ai promis ca nu o sa mai scrii mesaje pe<br>> grupul acesta. Daca nu ai timp sa cauti grupuri pe masura indoctrinari<br>> tale, intreaba, si te vom ajuta. Daca nu vrei sa ne lasi in pacea<br>> noastra de fosti destibilatori ai comunismului, am sa fac reclamatie la<br>> moderatorul grupului, pe motiv de destibilatie a moravurilor grupului.<br>> Camil<br>> ><br>> > From: CEZAR-TIBERIU PALAGHITA <[email protected]>
Original message
Original Message
> > writes:
> >
> >
> > personal
> > special a
> > atunci cind nu
> femeie
> > si nu
> rezolve
> > un
> >
> > Elena
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
> > Capital One Classic
> > Mastercard
> > 60 second
> >
> > AOL users go here
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> questionnaire
> >
> >
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> questionnaire
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
47965 Pentru Lia H - Napoleon Savescu Ziceai undeva ca ai studiat harta Daciei si ai ajuns la concluzia ca romanii <br>au cucerit mai mult decit 14% din ea. <br>Well, cred n-ai studiat harta DACIEI according to Napoleon Savescu:<br><br>\'\'Si daca profesorul stie raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei <br>(care se intindea de la vest la est, de la  lacul Constanta-Elvetia de azi si <br>pana dincolo de Nipru).\'\'<br>http://www.dr-savescu.com/scrisoare/
47966 Napoleon Savescu catre tineret E bine sa aflam lucruri despre autorul articolului. <br>Iata cum se adreseaza domnul Savescu tineretului.<br>VS<br><br>Scrisoare Deschisa Tineretului Romin<br> <br> dr. Napoleon Savescu<br>Dacia Revival International, New York <br>www.dacia.org
Scrisoare Deschisa Tineretului Rom^n
Avertisment:
- daca nu vreti sa va suparati profesorii NU CITITI ACESTE RANDURI.
- daca va este frica de adevar si considerati ca un adevar reletiv (mincinos)
va ocroteste impotriva unui adevar absolut NU CITITI ACESTE RANDURI.
- daca stiinta invatata in scoala, universitate va satisface NU CITITI ACESTE
RANDURI.
- daca dogma crede si nu cerceta va caracterizeaza NU CITITI ACESTE
RANDURI.
M-am intrebat de multe ori care este motorul schimbarilor pozitive intr-o
societate si trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori sunt tinerii care
refuza sa accepte un adevar relativ, mincinos, contestabil. Ei sunt cei ce nu sunt
legati de interese politice ori religioase de moment, ei sunt cei ce cauta un
adevar absolut.
Deci pe ei ii indemn sa-si intreba profesorii de istorie si de limba rom^na:
cat la suta din Dacia a fost cucerita de romani?
Si daca profesorul stie raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei (care se
intindea de la vest la est, de la lacul Constanta-Elvetia de azi si pana dincolo
de Nipru).
Urmeaza alta intrebare: cati ani au ocupat romanii acei 14% din teritoriul
Daciei?
Si daca profesorul va raspunde : numai 164 de ani atunci puteti merge la
urmatoarea intrebare:
Soldati iromani chiar veneau de la…Roma si chiar erau fluenti in limba
latina?
Aici le va fi si mai greu sa va raspunda, caci acei soldati romani vorbeau
orice limba numai latina nu. Cohortele aflate pe pamantul Daciei cuprindeau
soldati din diferite parti ale imperiului roman, uneori foarte indepartate.
Gasim Britani din Anglia de azi, Asturi si Lusitanieni din peninsula Iberica,
Bosporeni din nordul Marii Negre, Antiocheni din regiunile Antiochiei, Ubi de la
Rin, din partile Coloniei, Batavi de la gurile acestui fluviu, Gali din Galia,
Reti din partile Austriei si Germaniei sudice de azi, Comageni din Siria, pana
si Numizi, si Mauri din nordul Africii (C.C.Giurescu, Istoria Romanilor, I,
1942,p.130).
Si ultima intrebare: cum a fost posibil ca intr-un asa de scurt interval
istoric TOATA populatia Daciei sa-si uite limba si sa invete o limba noua, limba
latina, de la niste soldati romani care nici ei nu o vorbeau ?
Cind toate popoarele civilizate din lume initiaza, desfsoara, promoveaza
valorile istorice care le indreptatesc sa fie mindre de inaintasii lor, gasim
opinia unor astfel de adevarati rom^ni, care nici mai mult, nici mai putin, spun
despre formarea poporului daco-rom^n: ... puterea cotropitoare (soldatii
romani, N.A.,) a adus femeile si fetele dace in paturile lor si asa s-au nscut
generatii de copii, care invatau numai limba latina de la tatal lor, soldatul
roman\'.
Cum or fi venit ele din Moldova de azi , de pe Nistru, Bug si de pe Nipru,
acele sotii si fete de carpi, de la sute si sute de kilometrii departare ca sa
fie hibridate de soldatii romani?
Dupa parerea stimabililor, femeile dace erau si c.... ba chiar si mute,
nefiind in stare sa transmita limba daca nici macar la copii lor!
Cit despre noi, urmasii lor, cum ne-am putea numi decit.copii din flori,
aparuti dintr-o aventura amoroasa a intregii populatii feminine dacice, la care
dacii de sex masculin priveau, cu mindrie, asteptind aparitia simburilor
noului popor, grabindu-se, intre timp, sa invete cit mai repede si mai bine
noua limba, limba latina, cind de la sotii, cind de la fiicele lor, iubite ale
soldatilor romani cuceritori, ba chiar si de la soldatii romani.
La Centrul Cultural Rom^n, pe data de 26 octombrie 1999, am aflat de la o alt
somitate, de origine rom^n, prof.dr. in arheologie Ioan Pisso, ca dacii au
invatat latina, de la romani, prin baile de la Sarmisegetusa lui Traian! De ce
prin baile romane si de la niste soldati cam fara haine pe ei? Nu prea stiu ce
a vrut sa spuna stimabilul profesor din Cluj despre barbatii daci, dar cred ca
nici un rom^n, nici macar in joaca, nu are voie sa faca o astfel de afirmatie
decat daca... De fapt tot dansii ne spun ca ne tragem din doi barbati cu…
..brate tari !
Astfel de declaratii istorice te fac s-ti doresti sa fii oriice, numai
rom^n nu.
Domnilor, Dacia a fost cotropita de romani in proportie de numai 14% si
pentru o perioada istorica foarte scurta, de 164 de ani.
86% din teritoriul Daciei nu a fost calcat de picior de legionar roman. Este
greu de crezut ca intr-o asa de scurta perioada istorica, dacii sa fi invatat
latina, fara ca pe 86% din teritoriul lor s-i fi intilnit pe soldatii romani.
Dar daca nu de la romani au invatat dacii latina, atunci de la cine? - se
intreaba aceeasi demni urmasi ai lui Traian?
Herodot ne spune ca, cel mai numeros neam din lume, dupa indieni, erau
tracii. Iar Dio Casius ne spune si el: sa nu uitam ca Traian a fost un trac
veritabil. Luptele dintre Traian si Decebal au fost razboaie fraticide, iar Tracii au
fost Daci. Faptul ca dacii vorbeau latina vulgara, este un secret pe
care nu-l stiu numai cei ce refuza s-l stie.
Cind sub Traian romanii au cucerit pe daci
La Sarmi-seget-usa n-a trebuit talmaci,
Afirma Densusanu si asta totul schimba,
Deci dacii si romanii vorbeau aceiasi... limba.
Daca astazi se consider ca 95% din cunostintele acumulate de omenire sunt
obtinute in ultimii 50 de ani, sa vedem cum si notiunile noastre despre istoria
poporului daco-rom^n pot evolua.
Cind nu de mult s-a publicat teoria evolutiei speciei umane in functie de
vechimea cromozomala, s-a ajuns la concluzia ca prima femeie a aparut in
sud-estul Africii. Urmatorul pas urias a fost in nordul Egiptului, iar de aici,
Peninsula Balcanica.
Cind profesoara de arheologie lingvistica Marija Gimbutas, de la
Universitatea din Los Angeles, California, a inceput sa vorbeasca despre spatiul
Carpato-Dunrean ca despre vatra vechii Europe, locul de unde Europa a inceput sa
existe, am fost placut surprins si m-am asteptat ca si istoricii nostri sa
reactioneze la fel. Dar, din partea lor am auzit numai tacere.
Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea The Indo-european
heritage, aprut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard,
Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5
i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri?
Cind studiile de arheologie moleculora ne indrepttesc sa ne situam pe primul
plan in Europa ca vechime, nu-mi este usor sa le raspund unor persoane care nu
citesc nici ce spun, inteligent, altii despre noi si nici macar ce scriu eu.
Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (
polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute
si mii de ani.Teoria genoamelor situea
Please Log in or Create an account to join the conversation.