fbpx

× Romani in UK

Inchiriere spatiu comercial- cum se procedeaza?

14 Mar 2005 20:08 #58757 by Radu (S)
Sotia mea ar dori sa inchiriem un coffe/sandwichshop.Am cautat pe diverse site-uri, am gasit, dar problema e ca in descrierea spatiilor apar numerosi termeni, legati de inchiriere si licente, pe care nu-i cunosc si nu stiu unde sa gasesc descrierea lor.<br>Poate cineva sa-mi dea informatii despre acestea, sau unde sa le gasesc si sa-mi recomande eventual un avocat in acest domeniu?<br>Multumesc!<br>Radu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Mar 2005 10:01 #58763 by Smara
Cred ca primul ca primul pas ar trebui sa fie contactarea unei agentii imobiliare specializate in spatii comerciale, iar ei o sa-ti explice pe gratis ce inseamna termenii respectivi. S-ar putea ca primaria locala sa aiba un serviciu care sa ajute in demararea de mici afaceri, merita incercat.<br><br>Author wrote:<br>&gt; Sotia mea ar dori sa inchiriem un coffe/sandwichshop.Am cautat pe diverse site-uri, am gasit, dar problema e ca in descrierea spatiilor apar numerosi termeni, legati de inchiriere si licente, pe care nu-i cunosc si nu stiu unde sa gasesc descrierea lor.<br>&gt; Poate cineva sa-mi dea informatii despre acestea, sau unde sa le gasesc si sa-mi recomande eventual un avocat in acest domeniu?<br>&gt; Multumesc!<br>&gt; Radu

15 Mar 2005 22:36 #58810 by lucia
Author wrote:<br>&gt; Radu, parca am auzit ca se cere documentare despre experienta in acel tip de business,<br><br><br>* Unde? in USA sau UK?<br>lucia

16 Mar 2005 12:11 #58840 by Lipu
Asta-mi aminteste de catalogarea tipurilor de amor:<br>1/ studenteasca: ai cu cine, ai cu ce, da\' n-ai unde<br>2/ burlaceasca: ai cu ce, ai unde da\' n-ai cu cine<br>3/ de pensioner: ai cu cine, ai unde, da\' n-ai cu ce<br>4/ filozofica: ai cu cine, ai cu ce si ai si unde -- DA\' DE CE?<br><br>

16 Mar 2005 14:27 #58845 by Radu (S)
Nici chiar asa , hai sa fim seriosi si sa nu exageram.Daca am pune asa problema nici pe strada nu am mai iesi, am sta in casa, da acolo vine Mr Burglar si trebuie sa avem grija sa nu-l deranjam cu ceva, ca are drepturi. In Twin Towers au stat bine mersi cu fundul pe scaunul dintr-un birou, si ce folos,ca sa dau un singur exemplu.<br>Daca e sa ti se intimple ceva, se intimpla oriunde!<br>Radu<br><br><br>[email protected] wrote:

In a message dated 15/03/2005 22:08:54 GMT Standard Time,
[email protected] writes:

Ar fi mai interesant decit stat in fund la birou toata ziua!

- Da, Marieana, mult mai interesant sa intre cine se nimereste sa treaca pe
strada la momentul respectiv - si mai sint si din astia cu arme ca doar deh,
ai casa plina cu cash si esti \'atractiva\' ! Stai acolo in fund la birou ca e
mai bine, te asigur eu.

Elena

If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians

To leave the group, email: [email protected]

Report abuse http://www.smartgroups.com/text/abusereport.cfm?gid%3D103106&mid%3D58827

16 Mar 2005 14:34 #58846 by Radu (S)
In mare parte ai dreptate, da eu cu afacerile facute in familie m-am fript.Familia (cel putin in Romania ) nu este un garant ca nu vei lua teapa.In general banul schimba omul, incepi o afacere cu cineva pe care l-ai cunoscut de o viata, il consideri de o moralitate si integritate deosebita, dar la un moment dat observi ca ai luat teapa.<br>In opinia mea nu exista o metoda infailibila de a te feri de astfel de personaje.<br><br>[email protected] wrote:

- * - Asocierea cu cineva pentru afaceri trebuie facuta cu multa atentie,
sint sume mare de bani la mijloc si e bine sa cunosti persoana de mult timp,
altfel te trezesti ca te lasa in \'fundul gol\' cum se spune, tocmai cind ti-e
lumea mai draga, cind crezi ca ai facut ceva progres si treaba merge bine.

- * - Am lucrat de curind pe la indieni si uite ca sint acolo cu sotiile,
fratii, cumnatii, nepotii + prieteni de familie cu care se cunosc foarte bine -
cel putin la inceput pina creste compania si iti poti permite ca sotie sa
stai acasa si sa angajezi pe altcineva cu £5/ora sa faca munca ta.

- * - Directorul de care va spuneam era in legatura cu fratele din alta tara
care aproviziona compania cu produse en-gros si aici sint impachetate si
distribuite la magazine.

-* - Alt director la care am lucrat inainte de a ma casatori, tot asa, el
aici in UK si fratele lui intr-o tara din Africa - faceau - export - import de
materiale pentru constructii.

Deja nu ma mai mir asa cum o faceam mai demult, mi se pare firesc - cine are
familie, sa inceapa cu ei treaba pentru ca se poate intimpla sa se inteleaga
bine - mai ales daca sint la distanta considerabila - continente diferite !
:)))

Elena

If you want to share pictures, use the calendar, or start a questionnaire
visit http://www.smartgroups.com/groups/romanians

To leave the group, email: [email protected]

Report abuse http://www.smartgroups.com/text/abusereport.cfm?gid%3D103106&mid%3D58831