kinetoterapie
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Londoner22
-
- Platinum Member
-
- Thank you received: 0
Ce pot spune este ca eu consider in viitorul apropiat sa reusesc sa o aduc si pe sora mea aici in UK care este tot kinetoterapeut ca si tine a terminat acum facultatea la Cluj si lucreaza in domeniu de 3 ani deja, dar deocamdata nu stiu sincer cat de bine stau lucrurile aici in UK in aceste domenii si cat de rapid se poate gasi ceva si daca nu cumva NHS sau cine mai vor alte calificari peste cele care le aveti voi deja din Romania. Ma interesez si mai intreb(cum te sfatuiesc sa faci si tu) si poate gasim ceva.
Mult succes.
ms pentru incurajari, desi cred ca nu e deloc usor nici cu recunoasterea diplomei, nici cu gasirea unui loc de munca in domeniu.. ei ar avea nevoie, insa e birocratia care te omoara, mai trebuie sa mai si cunosti, e greu pana intri in sistem.. sa speram ca intra si vreun kinetoterapeut care stie mai multe si ne poate lasa informatii utile. Multa Bafta!
- Elena 2001
-
- Platinum Member
-
- Thank you received: 2
salut Londoner22,
desi cred ca nu e deloc usor nici cu recunoasterea diplomei, nici cu gasirea unui loc de munca in domeniu.. ei ar avea nevoie, insa e birocratia care te omoara,
http://www.moreaboutmassage.com/massage-therapy-certification-course.html
S-ar parea ca in 5 luni si jumatate oricine poate deveni kinoterapeut, deci nu stiu cita nevoie ar avea de oameni din afara tarii.
Poate ar fi bine sa-i contactezi pe cei care ofera cursurile sa vezi cit costa si sa le faci din nou - in limba engleza de data asta - dupa care mentii legaturile cu cei cu care ai intrat in contact si vezi cum rezolvi situatia.
- Londoner22
-
- Platinum Member
-
- Thank you received: 0
- Elena 2001
-
- Platinum Member
-
- Thank you received: 2
Multumim pentru sfat elena,
Nu sint sigura ca este sfat - deoarece nu lucrez in domeniu. A fost doar o sugestie, o idee de moment.
Am cunoscut cu ani in urma o venezueleanca venita cu Dreptul terminat in US. Sotul ei a insistat in ideea de a se stabili in UK si asta a insemnat ca diploma ei nu a putut fi recunoscuta. A reinceput facultatea de la anul doi si nu a cricnit. Daca vrei sa incepi in alta tara, trebuie sa o iei cam de la inceput. Deci, ce sint 5 luni fata de doi ani cit a trebuit sa faca ea?