fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Rezident in Uk - pot sa aplic pentru viza USA?

15 Jul 2009 20:58 #110570 by _D_revolver
Buna, detin awc, card mov. Cardul ma face rezident in uk. As vrea sa stiu daca pot sa aplic pentru visa usa, de turist, daca sunt rezident in uk. Daca se poate face treaba asta si in ce conditii. Ms

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2009 21:39 #110578 by oli_ro
Se poate, uita-te si tu pe site-ul ambasadei americane la Londra, acolo sunt toate detaliile: cum se face programare, ce acte is necesare, etc.

Eu am primit viza anul trecut.

16 Jul 2009 11:35 #110616 by bivo
Hey ya ,

Si pe mine ma intereseaza acest subiect si m-am informat pe siteul ambasadei SUA la Londra...
Teoretic se poate , numai ca ofiterii de vize , sunt instruiti sa vada in orice aplicant pt viza un potential imigrant...
Dar totusi nu cred ca ai sansa sa iei viza , avand in vedere ca detii WAC (Worker Accesion Card) ala este un document de rezidenta temporar , care iti da dreptul de a munci pt un anumit angajator si un anumit job...
Eu am sa-mi incerc norocul cat de curand , eu detin blue card cu no restrictions , am sa duc la ambasada si bank statement-uri de la banca , ca se cere sa vada ca te poti intretinte in state pt vizita aia , + le mai duc si scrisoare de la job , ca merg in vacanta in SUA...Acum depinde si de cine dai pe la ambasada , insa nu cred ca e asa imposibil sa iei viza :))

Ideea e ca pe site-ul lor scrie ca trebuie sa demonstrezi ca ai legaturi puternice cu tara unde te vei intoarce , si dau si exemple :
proprietati , masina , job , etc...

Toate cele bune ,

Bivo

16 Jul 2009 13:07 #110622 by _D_revolver
Ms Bivo. Eu am fost in Ro pentru viza si am fost refuzat. Am cerut viza de turist, vroiam sa cunosc familia prietenei mele care e americanca, ea a fost cu mine dar nimik. Daca mergi dupa viza sa revii cu un post.

O zi buna

17 Jul 2009 05:22 #110637 by alin10
parca as trece si eu balta sa vad ce e pe acolo!

17 Jul 2009 19:19 #110644 by Londoner22
Urmatoarea mea vacanta planuiesc sa fie in Florida sau New York, asta daca reusesc sa-mi iau si eu viza de turist..:blink: