- Forum
- Locul de întâlnire al românilor din Marea Britanie
- Biroul de informatii
- Informatii / pareri cursuri SIA security
Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !
Informatii / pareri cursuri SIA security
04 Apr 2011 15:20 #139927
by Bizarre
Informatii / pareri cursuri SIA security was created by Bizarre
Salut!....Din cauza ca am numai NI numeber si nu prea imi gasesc de lucru, m-am gandit ca o solutie a problemelor mele ar fi aceste cursuri plus licenta si un eventual job in domeniu.
Cursurile(security door supervisor sau cctv)costa 180 si 245 certificatu.
Omul care se ocupa de cursuri a spus ca totul o sa dureze 1 luna si 2 sapt maxim dar cu statul pe care il am dret self employed nu imi garanteaza usurinta de a fi angajat.
Mai spunea ca piata muncii este mare si intr-o luna maxim in cazul meu voi gasii de lucru.
Mi sa parut totusi o idee buna pentru ca se plateste si bine 7-8 pt.inceput si nu faci nici mare lucru.
Daca aveti pareri sau informatii pe care nu le stiu va rog postati-le aici.Multumesc
Cursurile(security door supervisor sau cctv)costa 180 si 245 certificatu.
Omul care se ocupa de cursuri a spus ca totul o sa dureze 1 luna si 2 sapt maxim dar cu statul pe care il am dret self employed nu imi garanteaza usurinta de a fi angajat.
Mai spunea ca piata muncii este mare si intr-o luna maxim in cazul meu voi gasii de lucru.
Mi sa parut totusi o idee buna pentru ca se plateste si bine 7-8 pt.inceput si nu faci nici mare lucru.
Daca aveti pareri sau informatii pe care nu le stiu va rog postati-le aici.Multumesc
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- andrejalex84
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
05 Apr 2011 10:26 #139946
by andrejalex84
Replied by andrejalex84 on topic Re:Informatii / pareri cursuri SIA security
Salutare, sunt cam in aceeasi situatie, ce ai rezolvat? te-ai inscris? te-ai angajat? pana acum am si eu aceleasi informatii ca si tine, am cautat si pe internet forumuri despre ei dar nu am gasit nimic de rau scris despre ei.....
05 Apr 2011 15:01 #139956
by Bizarre
Replied by Bizarre on topic Re:Informatii / pareri cursuri SIA security
Nu am rezolvat nimic pana acum , joi ma duc sa platesc 180 si tot pe atunci o sa incep cursurile , doar atat vroiam sa stiu ce zice lumea.Bafta
- veaceslav78
-
- New Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
13 Jun 2011 20:18 #141890
by veaceslav78
Replied by veaceslav78 on topic Re:Informatii / pareri cursuri SIA security
salut ai mai dat la SIA spunem terog si mie cum ai facut trimitemi pe email ceva informatii [email protected]
este posibilitate sa primesti certificatul fara sa te duci la cursuri plze ajutama va rog
este posibilitate sa primesti certificatul fara sa te duci la cursuri plze ajutama va rog
11 Jul 2011 11:58 #142500
by mvp
Replied by mvp on topic Re:Informatii / pareri cursuri SIA security
sa ne tii si pe noi la curent cu ce rezolvi te rog
12 Jul 2011 18:21 #142551
by Bizarre
Replied by Bizarre on topic Re:Informatii / pareri cursuri SIA security
Da pana la urma am luat licenta si acum imi caut joburi in security .Sun lumea incerc sa ma inregistrez cu agentiile.
Sunt destule joburi atat ca self cat si ca angajat , am luat si blue cardu intre timp ar trebuii sa fie usor dar nu e.Aproape majoritatea cer experienta in domeniu sau un nivel de engleza foarte avasant scris si vorbit.Unele mai cer din cate am vazut la job centre sa ai si CSCS card ,asta daca lucrezi pe santiere sau ceva de genu.
Acum sper ca o sa ma sune cineva intre timp.Daca aveti intrebari sunt aici cu internetul la discretie sa va raspund.
Sunt destule joburi atat ca self cat si ca angajat , am luat si blue cardu intre timp ar trebuii sa fie usor dar nu e.Aproape majoritatea cer experienta in domeniu sau un nivel de engleza foarte avasant scris si vorbit.Unele mai cer din cate am vazut la job centre sa ai si CSCS card ,asta daca lucrezi pe santiere sau ceva de genu.
Acum sper ca o sa ma sune cineva intre timp.Daca aveti intrebari sunt aici cu internetul la discretie sa va raspund.