fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Cum verific o firma in UK?

31 Jan 2012 17:11 #144833 by pituca
Salutare,
Stie cineva cum pot verifica o firma din UK (sediu, punct de lucru, domeniu de activitate, etc). In Romania intri pe Mfinante sau pe Registrul comertului, in UK cum se procedeaza?
Vreau sa fac o plata catre o firma de consultanta si vreau sa fiu sigur unde se duc banii.
Astept cu mare interes raspunsul vostru.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2012 19:07 #144834 by MamaMia
Companiile sint inregistrate la Company House. http://www.companieshouse.gov.uk/

31 Jan 2012 19:50 #144837 by pituca
Multumesc! Cred ca \"am rezolvat problema\".
Omul vroia sa ii pun banii in contul lui de persoana fizica. Cica firma nu ar avea \"international account\" si doar cineva din UK ar putea sa puna banii in contul firmei in numele meu. Ce este un pic ciudat este ca mi-a dat adresa firmei un utilizator al acestui forum pe privat in urma altei postari de-a mea. Mi-a spus ca l-a ajutat si pe el. Voi ce credeti? Sa fie oare TEAPA?

31 Jan 2012 21:27 #144838 by MamaMia
99% teapa, 1% evaziune fiscala. Oare la ce-i trebuie international account ca sa primeasca bani din-afara?
Forumistul care ti-a dat informatia e probabil unul si acelasi cu ala cu firma. La urma urmei nu stii cine e in spatele unui alias de pe forum.

01 Feb 2012 22:12 #144850 by akideiu
Multumesc! Cred ca \"am rezolvat problema\".
Omul vroia sa ii pun banii in contul lui de persoana fizica. Cica firma nu ar avea \"international account\" si doar cineva din UK ar putea sa puna banii in contul firmei in numele meu. Ce este un pic ciudat este ca mi-a dat adresa firmei un utilizator al acestui forum pe privat in urma altei postari de-a mea. Mi-a spus ca l-a ajutat si pe el. Voi ce credeti? Sa fie oare TEAPA?

INCREDIBIL!!!!!!!Cum te ,,lipesti,, la asemenea lichele.Ce scuze sunt astea ?Cum isi imagineaza cineva ca poti face afaceri cu el(ca o afacere este ce iti propune el)dar sa vezi ca e nustiu cum cu banca ,pune banii pe numele......Pai din start nu mai faci treaba cu el,Sa nu vina nimeni cu nici un argument,daca era pe bune macar avea bun simt si zicea vino si le facem la fata locului.
Imi pastrez sfatul dat acum o saptamana :cauta singur pe net si aplica la orice curs cu 200 lire si va luati YC si BC ca si dependent.
Restul ,,scurtaturilor,, parerea mea ca te vor duce numai la LICHELE

PS.
Ar fi indicat sa dai numele pe forum al ,,binefacatorului,, care te=a indrumat....