fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

CEL MAI TARE DEPOSIT CU PRODUSE ROMANESTI

17 Dec 2013 22:04 #150455 by nykolla
Buna romani, astazi am facut cumparaturi la cel mai tare deposit cu produse romanesti in Enfield, destinat atat romanilor, ungurilor cat si polonezilor.
Produse la preturi fara concurenta, fara TVA si fara adaosuri grosolane destinat atat firmelor cat si persoanelor fizice. Produsele sunt mult mai accesibile fata de toate celelalte magazine romanesti vizitate de mine. Este un prilej extraordinar sa putem cumpara produse romanesti la preturi romanesti. Adresa lor este : Lincoln Road, Enfield, EN1 1SP, www.foodex.co, tel: 07725501333.
Numele depositului este FOODEX, Taste of home - Away from home.
Bafta la cumparaturi si astept feedback-ul vostru ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2013 22:55 #150457 by Londoner22
oh multumim frumos - desi faci reclama :)
Enfield? De ce asa departe? :(
Eu veau sa iau Fornetti :laugh:

17 Dec 2013 23:52 #150459 by nykolla
Buna Londoner22,

Au produse super faine, cand am ajuns acasa nu stiam cu ce sa incep...hahaha :))
Am noroc ca Enfield e la 5 mile departare de mine si pot merge mai des. Depositul a fost deschis pe 2 decembrie si vreau sa zic ca au ceva marfa. Merita vizitat (daca tot zici ca fac reclama) :))
Sigur gasesti si Fornetti :)

20 Dec 2013 09:50 #150504 by Londoner22
ok, eu planuiesc sa merg astazi pana acolo sa vad care e treaba daca zici ca e asa bun. Au si produse de macelarie etc pentru Craciun? Mersi frumos.

19 Mar 2014 07:53 #151326 by flopro
mai este unul in Rugeley care au si macelarie proprie in UK , si poti comanda de pe site, romanianfood.co.uk parca. Au carnuri si preparate din carne super bune ,ca acasa

22 Mar 2014 12:38 #151338 by george b
Ca acasa la gramaj, insa la gust sau culoare, nu are treaba cu romaneasca noastra.