fbpx

× Bun venit la biroul de informatii - deschis NON STOP !

Zbor cu escala la Zurich cu buletinul?

02 Dec 2008 10:34 #97189 by Marina
Am si eu o intrebare pt cei care au zburat cu escala la Zurich.
Se poate face asta si cu buletinul?
Adica de aici se poate pleca cu buletin si in Rom se poate intra cu buletin. La fel si la intoarcere, chestia e ca daca in Elvetia intreaba careva de acte si trebuie sa arat pasaportul, pe care eu nu il am acum...nu o sa fie prea frumos.
Cei de la linia aeriana au zis ca nu te mai verifica nimeni acolo, numai ca oamenii de la ambasada romaniei sunt tare nestiutori, se cam intreaba unul p altul si ca sa fie siguri au zis ca trebuie pasaport. Iar cei din Elvetia nu au program astazi. Cei de la ambasada Elvetiei au zis ca e nevoie de pasaport chiar si pentru tranzit.
Stiu ca toate semnele sunt rele, dar poate ca daca nu intreaba nimeni, atunci se poate si cu buletin.
Sper sa ma puteti ajuta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Dec 2008 19:29 #97200 by clau2000
buna marina!!
ti-ai cumparat bileteul deja??? eu stiu ca trebuie sa prezinti pasaportul in elvetia...in primul rand elvetia nu este in ue..cel mai bine e sa suni dimineata la prima ora la ambasada elvetiei ca sa fii sigura 100%
sper sa nu am drepatate!! multa bafta!!

02 Dec 2008 19:58 #97207 by emiliano
Marina,ti`am dat deja un raspuns pe celalalt topic,vezi aici,in caz ca nu mai intri:

http://www.romani.co.uk/index.php?option=com_fireboard&Itemid=126&func=view&catid=1&id=97204#97204

03 Dec 2008 11:00 - 03 Dec 2008 11:03 #97224 by Londoner22
Buna Marina, sincer cred ca e posibil sa nu se ceara pasaportul dar cine il are e bine sa il foloseasca. Eu sincer oriunde merg, indiferent daca imi trebuie sau nu, sau daca se cere sau nu, eu am mereu tot ce i-mi trebuie cu mine mai ales cand calatoresc, chiar si extra papers pentru ca nu se stie niciodata.;) Mai sunt emisiuni la TV despre cazuri \'\'Airline\'\' se numeste, unde din cand in cand vad pasageri care pleaca fara pasaport in speranta ca pot calatori fara sau pur si simplu il uita sau nu au si uite asa se intorc inapoi acasa dezamagiti si cu vacanta ratata. Nu ai vrea sa fi si tu printre ei nu?:)

03 Dec 2008 11:04 #97226 by Marina
Daca am avea pasapoartele nu as mai pune intrebarea. Tocmai asta era problema, ca nu le avem. Vroiam sa aflu de la cineva care chiar a zburat cu Swiss air cu escala la Zurich daca acolo se mai face control de pasapoarte sau nu. Stiu ca in Elvetia nu ai voie cu buletin romanesc si ca acolo accepta numai pasaportul romanesc. Dar poate ca daca nu intreaba nimeni nu au cum sa stie ce acte avem noi. Asta vroiam sa stiu.
Oricum, multumesc ca mi-ati raspuns.