fbpx

Copil de 1 an

26 Nov 2008 11:31 #96913 by Brunno
Copil de 1 an was created by Brunno
Cum ne putem descurca cu un copil de un an daca mama vrea sa lucreze?
Crese, preturi, conditii.
Orice ne poate fi de ajutor.
Multumim celor ce vor posta aici.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Nov 2008 12:32 #96917 by michaelasi
Replied by michaelasi on topic Re:Copil de 1 an
Brunno wrote:

Cum ne putem descurca cu un copil de un an daca mama vrea sa lucreze?
Crese, preturi, conditii.
Orice ne poate fi de ajutor.
Multumim celor ce vor posta aici.

buna si tie bruno si bun venit pe forum

preturi ptr crese , depind de la zona la zona ....insa ca idee poti sa iti arunci un ochi pe link-urile de mai jos

http://www.rainbowsdaynursery.co.uk/times-prices.htm

http://www.fdnursery.co.uk/fees.htm

http://www.swindon.gov.uk/textV2/educationandlearning/childrensnursery/lifelong-childrensnurseryprices.htm

in rest sint multe mamici si tatici care cunosc mai in depth problema si te pot ajuta un pucut mai mult

toate cele bune

26 Nov 2008 12:42 #96919 by Brunno
Replied by Brunno on topic Re:Copil de 1 an
Multumesc pt. link-uri. Cel putin mi-am facut o idee despre preturi.
Mult succes!

26 Nov 2008 13:29 #96925 by michaelasi
Replied by michaelasi on topic Re:Copil de 1 an
Brunno wrote:

Multumesc pt. link-uri. Cel putin mi-am facut o idee despre preturi.
Mult succes!

cu multa placere

si tie iti urez la fel

26 Nov 2008 15:41 #96938 by Aimee
Replied by Aimee on topic Re:Copil de 1 an
Buna,

Ai mai multe variante. www.childcarelink.gov.uk are toate gradinitele, cildminderii, after school, crese, etc care sunt inregistrate si controlate ofsted si care sunt available.

Childminder - persoane inregistrate si cu pregatire care au grija de un copil la ei acasa. NU au voie sa aiba mai mult de 5 copii in grija dintre care nu mai mult de 2 sub varsta de 1 an. Gasesti mai multe detalii in linkul de mai sus. Preturile variaza de la 3-7 lire pe ora. Poti gasi mai ieftin decat gradinita, cresa sau nanny.

Nanny, baby sitter - nu am prea multa experienta aici, nu stiu ce sa sfatuiesc. Dar daca te hotarasti, ai grija sa aiba pregatire, sa fie inregistrati, sa iti prezinte recomandari, etc. Preturi - Nanny in general sunt destul de scumpi, mai ales cei ce vin prin agentie.

Au Pair - daca te hotarasti, gasesti o gramada de informatii pe internet. Trebuie sa le poti oferi camera lor plus mancare si bani de buzunar, si posibil cursuri de limba engleza, ma rog... va trebui sa va intelegeti la pret. In schimb au pair te va ajuta cu copilul, curatenie, mancare, etc... in functie de cum va fi intelegerea.

Gradinite/crese - Sunt gradinite care nu accepta copii sub 1 an sau sub 2 ani sau sub 3 ani. Gradinitele, functie de zona si facilitati sunt mai scumpe sau mai ieftine. Fetita mea a merg la ogradinita montessori in Londra tmp de 2 ani, de la varsta de 2 ani. Eu personal am fost foarte multumita de gradinita. Trebe sa fug la o sedinta. Revin...

26 Nov 2008 22:16 #96947 by Brunno
Replied by Brunno on topic Re:Copil de 1 an
Multumesc Aimee!
Un raspuns ceva mai detaliat si care m-a lamurit cat de cat si in privinta variantei alternative, fara cresa.
Mult succes!